Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karizma uşak
      DRAGO GABRIC

Yorum

• burakcim sana karsi olan onyargilari gosterdigin muthis performans ile yiktin ve suan sevilen el ustunde tutulan bir deger oldun, insallah " bugun ciban cikti yarin imzalicam, bugun sular kesildi yarin imzalicam, yarin baskan secilince imzalicam " diyip sezon biter bitmez topuklayip kacan kankin selcuk gibi bir kaypaklik yapip sana geldigin gunden beri guvenen , inanan insanlari hayal kirikligina ugratmazsin.

Yorum

• Burak imza atmadan insanların kafasındaki soru işaretleri gitmez.

Yorum

• Burak konusu şüpheli...Bakalım neler olacak.

Yorum

• byilmaz17 Burak Yılmaz
              HOLLANDA...

byilmaz17 Burak Yılmaz
              Yeni sezon da 17 numaralı formayı taşımaya devam edeceğim...
              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• byilmaz17 Burak Yılmaz
                Takım kaptanlığıyla alakalı bir görevde değilim,takım kaptanımız Tolga Zengindir.İkinci kaptan Serkan Balcı,3.kaptan Giray Kaçar
                Yeterki ONUR'suz
                olmasın
                aŞk
                !

Yorum

• byilmaz17 Burak Yılmaz
                  Takım kaptanlığıyla alakalı bir görevde değilim,takım kaptanımız Tolga Zengindir.İkinci kaptan Serkan Balcı,3.kaptan Giray Kaçar
                  Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• 61 numaranın Burak'a verileceğine zerre inanmıyordum zaten. O forma verilirse Engin'e verilir ya da bu sezon boş kalır...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 5.kaptanlığı kabul etmiyor b.yılmaz..

şu kulüpte bi günde sorunsuz yürüsün işler..

Yorum

• İmza ile ilgili bir şey yazmıyor galiba...

Yorum

• Kusura bakma Burak'cım Tolga , Serkan , Colman varken sana verecek halleri yoktu kaptanlığı. İstersen sözleşme uzatmayabilirsin hiç sorun değil.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burak twitterindan yaptigi aciklamaya gore kaptanlik olayina bozulmus gibi duruyor ve degerli oldugumu hissettirirlerse kalirim demisti bakalim nolucak

Yorum

• belkide sürekli muhatap kaldığı sorular vardır. Ona cevaben yazmıştır.
                              Sorun yaratılacak bir şey değil ayrıca.
                              Trabzonspor kaptanlığından bahsediyoruz. Ve Şenol hoca nın fikirlerine herkes saygı duymak zorundadır.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• evet yine her zamanki gibi 2 cümleden, cümlede hiç geçmeyen kelimelerden üretilen senaryolar, aynı ilk geldiği zaman gibi
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X