Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Golü muazzamdı.Onun haricinde bayağı boğuştu rakibin stoperleri ile , top ezdi , kaybetti ama adam yakaladı mı atıyor.O yüzden sakatlık vb. olmadığı müddetçe oynamalı.Fiziki anlamda açığını kapatırsa gol krallığına rahat oynar bizi de oynatır..Bu arada Sixvas'a 14. golünü attı , çoğu bizde iken olmak kaydı ile.Sivaslılar ayağına top geldikçe ıslıkladı,uyuz etti ayıları..

Yorum

• 85 lig maçında 65 gol.. muazzam.

Yorum

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        25 yaşında değil bunu unutmayalım. Ancak attığı golü atacak kadromuzda alternatifide yok. Rakip defansta yarattığı tahribat gayet iyi. Sadece ondan seken ve boşalan pozisyonlara girmesi gereken kanat ve orta saha oyunculazım üretken değil
        Burak 25 yaşında olsaydı bu kadar rahat gol atamazdı şuan.

Yorum

• Sağ ayak içiyle vurduğu top ordan nasıl gol oldu anlamadım
          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
          Hz. Ömer.

Yorum

• Seveni var, sevmeyeni var... Gitti diye kırgın olanı var, hak vereni var... Ama herkes kayıtsız şartsız şunu kabul ediyor sanırım; BÜYÜK GOLCÜ!
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Adam atıyor beyler.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Güzel kardeşim bu adam yarısında oynamadığı sezon da 20 gol attığı yaşı 25 gol kralı olduğu yaşları 26/27/28 gözünden kaçmış olabilir. Kısacası bu yaşında takıma katkısı iyi. Ve 25 yaş eforu beklemek haksızlık olur. Farklı anlamlar çıkarmak için uğraşmadım.
                Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Topla buluştuğu anda Burak bunu atar dedik kardeşimle aynı anda.. Atmadı be ağlattı ağlattı
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sağ ayak içiyle vurduğu top ordan nasıl gol oldu anlamadım
                    Vallahi top kalenin içine girinceye kadar gol olacağını ben de beklemiyordum, hatta gol olunca nasıl yani falan dedim ama oldu

kale arkasından da göstermedi galiba veya ben kaçırdım, hala nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Bunların dışında çok güzel gol oldu helal olsun krala.
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallahi top kalenin içine girinceye kadar gol olacağını ben de beklemiyordum, hatta gol olunca nasıl yani falan dedim ama oldu

kale arkasından da göstermedi galiba veya ben kaçırdım, hala nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Bunların dışında çok güzel gol oldu helal olsun krala.
                      Normalde kimse o açıdan sağ ayak içi vurmaz. Vurursa da genelde gol olmaz. Ya topu çekip soluna alır ya da ayak üstü bir vuruş dener. Ya da sağ ayak içiyle vuracaksa uzak köşeye değil kalecenin kapattığı köşeye vurur. Aykırı bir gol yani
                      En son signal tarafından düzenlendi; 27.11.2017, 09:59.
                      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                      Hz. Ömer.

Yorum

• çok zor pozisyonda golü attı. gerçek kral

Yorum

• Şu golün kale arkası görüntüsü yok mu yahu? Hâla o açıdan nasıl soktu anlamlandıramıyorum.

Muhteşem bir gol.

Yorum

• adamın bitiriciliği harika. maçı izlerken ordan vurma gol olmaz dedim içimden.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu golün kale arkası görüntüsü yok mu yahu? Hâla o açıdan nasıl soktu anlamlandıramıyorum.

Muhteşem bir gol.
                              Son zamanlarda bizim maçlardaki kamera sayısında azalma var. İstanbul takımlarıyla aynı kalitede maç izleyemiyoruz. 3-5 kamerayla maç yayınlıyorlar resmen. Para veriyoruz bu maçı izlemek için. Her yerde çifte standart.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Fiziksel düşüşünü ve atletizm kaybını her maç dünki motivasyonu ile oynayarak kapatmak zorunda
                                10.maçına çıkıyor Konya maçından sonra ilk kez göz dolduran mücadele eden bir görüntü çizdi
                                Dünki 3 puanı oynanan kötü oyunun gölgesinde bırakanlar
                                Burak konusunda da objektif ve samimi olmalı
                                Takımın aldığı puanlarda da başrolde oynanan oyunun kalitesinde de başrolde !
                                Burak ile organizasyon yapamazsın futbol adına varyasyon üretemezsin.Pozisyonla buluşturup vurkaç yaparsın
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim