Yeni sezonda Başakşehir forması giymesi muhtemeldir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
insallah..burak denen gereksiz giderse forumdan herhangi bir ogrenci arkadasa 2 tane yeni sezon formasi hediye ederim.son yillarda bu denli nefret ettigim topcu olmamisti.bu mali krizde sezon basi bu kazma ihtiyara bonservis verdiler yetmedi senelik 3.5 milyon euro maasa bagladilar..allah topunuzu bildigi gibi yapsin..İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezonda Başakşehir forması giymesi muhtemeldir..
Yorum
-
Dün Ntvspor'da Kırmızı Çizgi adlı programda bir iddia ortaya atıldı,ne derece doğru bilmiyorum.Dediklerine göre Burak Çinden geldiğinden beri henüz hiç para almamış ve bazı genç oyuncuların da cebinden parasını veriyormuş.Doğruluk payı çok düşük bir iddia ama doğruysa 1-Vay halimize 2-Burak büyük adammış.3-O oyuncunun kafasına göre takılması son derece normal...
Yorum
-
okadarda degilİlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ntvspor'da Kırmızı Çizgi adlı programda bir iddia ortaya atıldı,ne derece doğru bilmiyorum.Dediklerine göre Burak Çinden geldiğinden beri henüz hiç para almamış ve bazı genç oyuncuların da cebinden parasını veriyormuş.Doğruluk payı çok düşük bir iddia ama doğruysa 1-Vay halimize 2-Burak büyük adammış.3-O oyuncunun kafasına göre takılması son derece normal...
onur ve burak gencler yardimci oldugu dogru ama bu yeni degil, Ts kaptanlari cemil ustadan beri bunu yapiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
alacakları muhtemelen vardır ama hiç para almamış lafı pek inandırıcı gelmedi, bir kaç kez ödemeler yapıldı haberi yapılmıştı ,tabi kaç ay geriden geliyor bunu bilemeyiz ama neticede hiç para almamış gibi bir durum olduğunu sanmıyorum .İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ntvspor'da Kırmızı Çizgi adlı programda bir iddia ortaya atıldı,ne derece doğru bilmiyorum.Dediklerine göre Burak Çinden geldiğinden beri henüz hiç para almamış ve bazı genç oyuncuların da cebinden parasını veriyormuş.Doğruluk payı çok düşük bir iddia ama doğruysa 1-Vay halimize 2-Burak büyük adammış.3-O oyuncunun kafasına göre takılması son derece normal...
tabi 3-5 kuruş para kazanan genç oyuncularında paralarını veremiyorsak bu daha büyük bir fiyaskodur yönetim adına.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Trabzonspor'un haklarını korumakla yükümlü yönetim hiç açıklama yapmadığından ne atarsalar üzerimize yapışıyor. Bu yönetimin yatacak yeri yokİlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ntvspor'da Kırmızı Çizgi adlı programda bir iddia ortaya atıldı,ne derece doğru bilmiyorum.Dediklerine göre Burak Çinden geldiğinden beri henüz hiç para almamış ve bazı genç oyuncuların da cebinden parasını veriyormuş.Doğruluk payı çok düşük bir iddia ama doğruysa 1-Vay halimize 2-Burak büyük adammış.3-O oyuncunun kafasına göre takılması son derece normal...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ntvspor bize karşı düşmanlığını üstü kapalı ifade ediyor. Ortada yönetim olmayınca atış yapmak da serbest. Gs o kadar zaman para ödemedi. Bir kere haber yapmadı bu utanmaz kanal ama biz ne zaman zora düşsek kahkaha atarcasina son dakika haberi gibi paylaştılar. Illa ki oyuncular iki üç ayda bir olsa da ücretlerini almışlardır. Yoksa yabancılar çoktan ayağa kaldırırdı ortalığı.
Yorum
-
Fener maçında golden sonra sakatlanıp çıkma durumuna ve bjk maçından önceki hafta son dakikada kendini cezalı durumuna düşürme pozisyonlarının doğal bir şekilde olduğuna hiç inanamadım.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Ben kartın kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Diğer maçlara da bakarsanız adamın hava topuna çıkışı kafadan faul. Hep ellerini arkaya açıp pozisyon almaya çalışıyor. Böyle bir sürü pozisyonu var.İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener maçında golden sonra sakatlanıp çıkma durumuna ve bjk maçından önceki hafta son dakikada kendini cezalı durumuna düşürme pozisyonlarının doğal bir şekilde olduğuna hiç inanamadım.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Misafir
Sebep ?İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yönetimle beraber umarım yollarımız ayrılır.
Yorum
-
Kulübe faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum.İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSebep ?
Yorum
-
Misafir
Olmadigi zaman neler yasadigimizi dusunmeni tavsiye ederimİlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübe faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Yeterince düşündüm ben, mantıklı olan bu diye düşünüyorum.İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadigi zaman neler yasadigimizi dusunmeni tavsiye ederim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum