Bu kalp seni unutmaz Kral... Allah yolunu açık etsin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel......tamam tamam yazmadımİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALLAH'ını seven şuraya şu satılmış 8 numaranın adını yazmasın .
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Gitme ne olur gitme
sen gidince üşüyor üşüyor ellerim.
sensiz acı verıyor.....
şaka ya şaka nereye gidersen git !
Paraya git,şöhrete git,,,
sana inanları satta git
sana güvenenleri sil ve git.
yakısanı yap,tıpkı kankan gibi.
sen sadece trabzonspor forması gıymıssın,trabzonsporlu olamamıssın
Yorum
-
Benim anlamadigim bize gelen her futbolcu futbolu trabzonsporda mi birakmali? Adamin en dogal hakki aldigi paranin hakkini verdi simdide para kazandirarak gitmesi satmak mi oluyor? Duygusal davranmanin, bir futbolcuya baglanmanin hicbir manasi yok. Onlar futbol iscisi belirli bi yasa kadar yapacagi meslekte en tabii hakki cok parayi verene gitmek,kariyer yapmak,ilerisi icin kendisini kanitlamak. Gurur duyacaginiza adamla bizi avrupada temsil edecegi icin, bi kalemde silip atmaya calisiyorsunuz. Kirik burunla oynayan, beyin kanamasi riski bulundugu halde maca cikan, 2 sezonda 50 kusur gol atan, kulup tarihinin bir sezonda en col gol atan futbolcusu benim icin pek ala trabzonsporludur. Burak Yilmaz trabzonsporda misyonunu bu sene itibariyle tamamlamistir. Kalmasi ne onu kafa olarak isine vermesini saglar ne de bizim taraftarin en ufak bir performans dusuklugunde ona tahammul etmeyi saglar.İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitme ne olur gitme
sen gidince üşüyor üşüyor ellerim.
sensiz acı verıyor.....
şaka ya şaka nereye gidersen git !
Paraya git,şöhrete git,,,
sana inanları satta git
sana güvenenleri sil ve git.
yakısanı yap,tıpkı kankan gibi.
sen sadece trabzonspor forması gıymıssın,trabzonsporlu olamamıssın
Yolun Açık Olsun Kral.Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Kral ne gerek vardı rahatını bozmaya. Keşke kalsan. İstanbul hariç bir yere gidersende yolun açık olsun.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
* İnsan biraz vefakar olmalı diye düşünüyorum, Nerdeydin şimdi nerdesin ? Bunun bir karşılığı varsa bu olmamalı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Başlığın taşınmasına az kaldı...
Sadri Şener, "Efendi gibi geldi ve bize gelecekle ilgili planlarını anlattı. Avrupa'nın bazı kulüplerinden teklifler almış. Bunları şimdi ben de söyleyemem. Trabzonspor'un kendisine çok şey kattığını ama kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini söyledi" ifadelerini kullandı. Burak'ın yaklaşımını çok hoş bulduğunu ifade eden Şener, "Sözleşmesinde '5 milyon euro'ya yurt dışında bir kulübe gider' diye madde var. İstese bizimle görüşmeden de bunu devreye sokabilirdi. Burak daha öncekiler gibi davranmadı" diye konuştu.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum