Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendine gel böyle koçum işte Sen busun, öfkelen sinirlen böyle agresif ol, sana yakışıyor. Allah performansını düşürmesin inşallah...
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ahahaha Fikret Engin tekniğini gösterdi

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak defans oyuncusuna faul yaptı kafaya çıkarken...
        Bence faul yoktu onumdeydı pozısyon...

Yorum

• helal be Burak.Süper oynadın süper gol attın.Devam etmen dileğiyle
          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• burak bu yıl 25 gol bekliyorum bu maçtan sonra
            TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Maçın yıldızı bir gol bir asist ( son duran topu faul yaptırarak o kazandırdı ) birde şansız penaltı , maçı guus hiddink ve şakşakcısı oğuz çetin katletmiştir maçın 50. dakikasında anlamsız bir oyunçu değişikliği yaparak mehmet ekinçiyi cıkarıb SELCUK ŞAHİN i oyuna alarak bizlere ne kadar gereksiz insan olduklarını kanıtlamış oldular eğer bu maçta puan alınmasaydı bu şerefsizler burak yılmazı kamuoyunun önüne atıp parlyan yıldızımızın körelmesini futbol hayatını bitirme noktasına getirmişlerdir :s 50.çi dakikada fener yalakalığı yaparak milli takımın elenmesine sebep olaçak insanlardır kendileri ....burak yılmaz kaçan penaltı sonrası biraz demorilize olsada maçtan kopmadı , ve ilahi adalet yanındaydı ...
              "Yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın. Futbol yıldızla değil, takımla, yürekle oynanır".

ÖZKAN SÜMER

Yorum

• macın yıldızı ıdı.helal olsun

Yorum

• Ahh Burak ŞL nin 3 maçında yoksun.. aklımdan hiç çıkmıyor ...
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet Demirkol : Burak Bitmiş Bir Kariyerden Buralara Nasıl Geldi Halen Anlamış Değilim.

haberciligini istanbula yavsamak sanmaktan vazgecip olani biteni takip ederse anlar ve gorur gercekleri, sasirmasina da gerek kalmaz.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      haberciligini istanbula yavsamak sanmaktan vazgecip olani biteni takip ederse anlar ve gorur gercekleri, sasirmasina da gerek kalmaz.
                      haksiz bir yorum olmus demirkola....
                      En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 10:56.
                      ıslak imza....

Yorum

• Bugün bir gazeteden iki yazar:

1. ...Burak milli takımın oyuncu seviyesine yaklaşamıyor.

2. Burak'ın geçen seneden beri yükselen müthiş performansı devam ediyor.

İki yorumda dünkü maç ile ilgili. Az çok maçı izleyenler Burak sakatlanana kadar Emre ve birazda Selçuk dışında diğer bütün oyuncuların vasat olduğunu görmüştür. İstanbul yalakası olunca yazılar belli bir kalıpta yazılıyor maalesef.
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün bir gazeteden iki yazar:

1. ...Burak milli takımın oyuncu seviyesine yaklaşamıyor.

2. Burak'ın geçen seneden beri yükselen müthiş performansı devam ediyor.

İki yorumda dünkü maç ile ilgili. Az çok maçı izleyenler Burak sakatlanana kadar Emre ve birazda Selçuk dışında diğer bütün oyuncuların vasat olduğunu görmüştür. İstanbul yalakası olunca yazılar belli bir kalıpta yazılıyor maalesef.
                          ya şu 1. nerde yazıyor allah aşkına çok merak ettim o adamın ne içtiğini, yahu adam gol attı kafayı gözü patlattı, bir gol attı vermediler, penaltı pozisyonununda adam elle kesmese yine top ona geliyordu, son pozisyon gole giderken düşürdüler frikiği hazırlayan adam oldu, daha ne istiyorlar canını mı? onu da verdi verecek adam zaten öyle oynuyor!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Maçtaydım, seni canlı izledim. Her atakta her pozisyonda ya atağa katıldın yada topu istedin, Canla başla mücadele edip bencillik yapmadan en çok isteyenlerden biriydin. Topsuz oyundaki mükemmeliğini toplu oyunada yansıtırsan dünya starı olursun.
                            Kısaca:
                            HELAL OLSUN.

Yorum

• topsuz oyunda(komple futbolcu) fatih tekkeden sonra ben bir futbolcu gormedim....
                              ıslak imza....

Yorum

• Çok iyiydin adamım.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim