Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Isini iyi yaptigi surece beni zerre kadar ilgilendirmiyor ozel hayatinda hangi takima sempatisi oldugu.

Yorum

• Bunca zaman yalan söylemeye alışınca bünye gerçekleri duymak garip geliyor olabilir.

Normaldir.

Kaldı ki adam zırt pırt bundan bahsetmiyor.

Adam işini yapıyor mu sahada ona bakmanız lazım. Skor taraftarı değil misiniz ?

Şenol Hoca'nın maç sonu röportajı her şeyi anlatıyor ama anlayana tabi. Herkes işini yapsa bir sorun olmayacak.
      En son Oruç tarafından düzenlendi; 13.02.2012, 11:14.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Burak isterse doğuştan fbli olsun. Leblebi gibi gol atsın. Doğuştan bjkli adam kırık burunla son dakikalarda bjkye gol attı.
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak isterse doğuştan fbli olsun. Leblebi gibi gol atsın. Doğuştan bjkli adam kırık burunla son dakikalarda bjkye gol attı.
          Kırık kafayla da Gs'ye attı.Fener'in zaten anasını ağlattı.Öyle Bjk'liye can kurban.

Burak son yıllarda kaybolan itibarımızı hocasıyla beraber bize geri kazandırdı.
          Allah ondan razı olsun,yolu açık olsun,her vurduğu gol olsun.

Yorum

• en azından adam gerçeği söylüyor
            ne yani,taraftarı arkasına almak için doğuştan ts liyim deseydi siz buna inanırmıydınız?
            bu hareketi ile takdirimi toplamıştır.

ancak ne kadar iyi topçu olsada her zaman garibanın ve mazlumun yanında olduğumdan kulüp doktoruna bağırmasından dolayı esefle kınıyorum.
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Sonunda Quiz'i sitesine koymuş Lig tv.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sonunda Quiz'i sitesine koymuş Lig tv.

Oh beee.

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

Sonunda Quiz'i sitesine koymuş Lig tv.

Ben de bunu yazmak için girmiştim
                  Gözümüz yollarda kaldıydı resmen

Yorum

• En unutamadığı iki golden biri de geçen yıl İnönü'de attığı golmüş.

Bak sen şu bejekeli Burak'a.

*

Yalnız Serkan'ı dinleyince gözlerim doldu benimde. Adam ağlayacaktı neredeyse. Ama Allah büyük işte.
                    En son Oruç tarafından düzenlendi; 14.02.2012, 01:05.

Yorum

*

Yalnız Serkan'ı dinleyince gözlerim doldu benimde. Adam ağlayacaktı neredeyse. Ama Allah büyük işte.
                      Aynen gözlerim doldu
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Wayne Rooney and Sergio Agüero may sprinkle some extra stardust on the UEFA Europa League but there are other forwards to fear in a competition rich in striking talent.

Yorum

• Burak Yılmaz @byilmaz17

Saha içindeki agresif tavırlarım kazanma istegimdendir,bundan sonra kendimi kontrol edeceğim.

Yorum

• byilmaz17 Burak Yılmaz
                            Saha içindeki agresif tavırlarım kazanma istegimdendir,bundan sonra kendimi kontrol edeceğim.

Twitter.

Edit:Pişti olduk
                            En son Merve H.Oğlu tarafından düzenlendi; 14.02.2012, 17:00.

Yorum

• Burak mesaj atsın diye pusu da mı bekliyordunuz ?

Onu geçtim, aynı dakikada buraya yazmışsınız.

Yorum

Burak mesaj atsın diye pusu da mı bekliyordunuz ?

Onu geçtim, aynı dakikada buraya yazmışsınız.

Yılmaz bişey söylim mi sana sanırım Fatih Tekke için verdiğimiz mücadeleyi bi müddet sonra Burak için vereceğiz
                                Ama şimdiden söylim Fatih kadar yıpratmam kendimi artık ççç
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim