Isini iyi yaptigi surece beni zerre kadar ilgilendirmiyor ozel hayatinda hangi takima sempatisi oldugu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Bunca zaman yalan söylemeye alışınca bünye gerçekleri duymak garip geliyor olabilir.
Normaldir.
Kaldı ki adam zırt pırt bundan bahsetmiyor.
Adam işini yapıyor mu sahada ona bakmanız lazım. Skor taraftarı değil misiniz ?
Şenol Hoca'nın maç sonu röportajı her şeyi anlatıyor ama anlayana tabi. Herkes işini yapsa bir sorun olmayacak.En son Oruç tarafından düzenlendi; 13.02.2012, 11:14.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Misafir
Kırık kafayla da Gs'ye attı.Fener'in zaten anasını ağlattı.Öyle Bjk'liye can kurban.İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak isterse doğuştan fbli olsun. Leblebi gibi gol atsın. Doğuştan bjkli adam kırık burunla son dakikalarda bjkye gol attı.
Burak son yıllarda kaybolan itibarımızı hocasıyla beraber bize geri kazandırdı.
Allah ondan razı olsun,yolu açık olsun,her vurduğu gol olsun.
Yorum
-
en azından adam gerçeği söylüyor
ne yani,taraftarı arkasına almak için doğuştan ts liyim deseydi siz buna inanırmıydınız?
bu hareketi ile takdirimi toplamıştır.
ancak ne kadar iyi topçu olsada her zaman garibanın ve mazlumun yanında olduğumdan kulüp doktoruna bağırmasından dolayı esefle kınıyorum.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Oh beee.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda Quiz'i sitesine koymuş Lig tv.

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Ben de bunu yazmak için girmiştimİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda Quiz'i sitesine koymuş Lig tv.

Gözümüz yollarda kaldıydı resmen
Yorum
-
En unutamadığı iki golden biri de geçen yıl İnönü'de attığı golmüş.
Bak sen şu bejekeli Burak'a.

*
Yalnız Serkan'ı dinleyince gözlerim doldu benimde. Adam ağlayacaktı neredeyse. Ama Allah büyük işte.En son Oruç tarafından düzenlendi; 14.02.2012, 01:05.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Aynen gözlerim dolduİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*
Yalnız Serkan'ı dinleyince gözlerim doldu benimde. Adam ağlayacaktı neredeyse. Ama Allah büyük işte.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
byilmaz17 Burak Yılmaz
Saha içindeki agresif tavırlarım kazanma istegimdendir,bundan sonra kendimi kontrol edeceğim.
Twitter.
Edit:Pişti olduk
En son Merve H.Oğlu tarafından düzenlendi; 14.02.2012, 17:00.
Yorum
-
Yılmaz bişey söylim mi sana sanırım Fatih Tekke için verdiğimiz mücadeleyi bi müddet sonra Burak için vereceğizİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak mesaj atsın diye pusu da mı bekliyordunuz ?

Onu geçtim, aynı dakikada buraya yazmışsınız.

Ama şimdiden söylim Fatih kadar yıpratmam kendimi artık ççç"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum