Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaleye sırtı dönük iken aldığı topları biraz daha olumlu kullanırsa bence harika bir oyuncu olacak.. Şahsen ben kaleye sırtı dönük iken aldığı topları çoğunlukla harcadığını düşünüyorum. Çok ayağından açıyor. Biraz daha topu kendinde tutması ve kıvrak olması lâzım.. Bunun dışında maşallahı var harika gidiyor.
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Golü erken yememiz ve Hırvatların kapanması Burak'ın sevdiği boş alanları bulamamasından ötürü etkisiz oynamasına sebep oldu.
      Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• Burak gibi bir oyuncu Avrupa'nın en büyük vitrinlerinden birisine çıkmayacak maalesef.

Yorum

• İsterseniz beni Vatan haini ilan edin ama Burakın oynayamamasına sevindim bir anlamda... Medya sürekli şişiriyor Burak'ı Trabzondan koparmaya çalışıyor. Son milli maçta Avrupanın 10 klübü izlemiş. bu da demek oluyor ki Burak sezon sonu yolcu.

Yorum

• Ayi gibi adamlarin arasinda tek basina kaldi. toplarida sanki bilerek habire havadan attilar. Sanki bizim forvet 2,5 metre. Burak napsin.

Yorum

• Barcelona izlemeye gelmiş..

Yorum

• Barca'nın Burak'ı izlemeye geldiğine dahil haberler dolaşıyor Twitter'da
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Burak'ı salmışlar öne tek başına, 4 tane defansın arasında adam ne pas atan var ne araya salan var nasıl bir taktik nasıl bir strateji bu nasıl bir hoca lanet olsun.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• elinden geleni yaptı forvete top getireceksin ki atağa gireceksin adam orta sahaya geldi topu almaya
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barca'nın Burak'ı izlemeye geldiğine dahil haberler dolaşıyor Twitter'da

david villa ile kafa kafaya takas isteruk

Yorum

• Burak bir santrafor değil. O özellikleri yok. Bu oyunda buraka suç bulmak hiçbir şey yapmadı demek mantıksız, zaten yapamazdı. Burak bu oyunu biraz fiziğiyle ve biraz hızıyla oynuyor. Onun haricinde ne özelliği var ki? Cska veya hırvatistan maçındaki gibi biraz güçlü ve yakın oynansa zaten burakın bişey yapması çok zor. Bu adam daha geçen yıl ortasına kadar kanat oyuncusuyken bu sene niye santrafor oynuyor anlamıyorum, hem de tek başına oynuyor!!! Yanında semih veya umut gibi bir oyuncu olsa çok daha iyi işler yapar. Ciddi rakipler karşısında, defansa çekilmiş takımlar karşısında burak bundan başka oyun oynayamaz.

Yorum

• csk ve hırvat defansları nasıl birbirine benziyordu değilmi
                          öyle yayla gibi defans arkaları her yerde olmuyor maalesef.
                          Suç burakta değil onu tek forvet oynayanlarda.
                          En son munzevil tarafından düzenlendi; 12.11.2011, 13:37. Sebep: .
                          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Hırvatistan'ın dün akşam 3-0 kazandığı 2012 Avrupa Şampiyonası play-off ilk maçını, Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf'taki köşe yazısında kaleme aldı.

Bugün yayınlanan köşe yazısında Hiddink, "2012 Avrupa Şampiyonası play-off karşılaşmalarının ilkinde Hırvatistan'a 3-0 yenildik. Artık Avrupa şampiyonasına gitmemiz çok zorlaştı. Salı günü Zagreb'de oynanacak olan rövanş maçında onur mücadelesi vereceğiz. Gerçekçi olmak gerekirse, bu iş bitti. Hırvatlar bizden dört gol yiyecek bir takım değiller. Bu futboldur, olur ya şayet Hırvatları elersek o zaman bir mucizeyi gerçekleştirmiş oluruz. Ama Hırvatların çok güçlü bir kadrosu olduğunu unutmamak gerekir.

"BURAK YILMAZ'DAN ONUR DUYUYORUM"

Hırvatlar gibi Türkiye'de de milli takımı gençleştirme operasyonu devam ediyor. Türkiye, benim gelişimden sonra kendini çok iyi geliştiren, dikkat çeken bir futbolcu var. O da Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz'dır. O, söylenenleri çok iyi dinliyor. Ayrıca onda kendini gerçekten geliştirmek istediği bir hırs var. Ben Burak'ın kendini geliştirmesinden dolayı, gurur duyuyorum. Aslında Avrupa Şampiyonası onun için iyi bir tecrübe olacaktı. Artık onun bunu yaşaması için Zagreb'te biri mucize olması gerekir" şeklinde duygu ve düşüncelerini köşe yazına aktardı.

Yorum

• Burak artık dar alanda da gelişim göstermeni bekliyoruz. aşırı istek mi oldu

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burak bir santrafor değil. O özellikleri yok. Bu oyunda buraka suç bulmak hiçbir şey yapmadı demek mantıksız, zaten yapamazdı. Burak bu oyunu biraz fiziğiyle ve biraz hızıyla oynuyor. Onun haricinde ne özelliği var ki? Cska veya hırvatistan maçındaki gibi biraz güçlü ve yakın oynansa zaten burakın bişey yapması çok zor. Bu adam daha geçen yıl ortasına kadar kanat oyuncusuyken bu sene niye santrafor oynuyor anlamıyorum, hem de tek başına oynuyor!!! Yanında semih veya umut gibi bir oyuncu olsa çok daha iyi işler yapar. Ciddi rakipler karşısında, defansa çekilmiş takımlar karşısında burak bundan başka oyun oynayamaz.

Burak aslinda kagit uzerinde kanat oyuncusu gozukuyordu! iyi bir ortasini hatirlayan varmi? burak rakip cizgi defans yaparken aralara atilan paslara iyi kosulariyla iceri katedip attigi gollerle yukselise gecti daha oncede yazildi cizildi burakin gol atamadigi maclarda oyuna katkisi hep tartisma konusu olacaktir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim