Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak giderse çok iyi para kazandırarak gider o maddeye kafayı takmamak lazım
    Takmamak lazım değil bence.5 Milyon € Burak için çok ama çok az bir rakam.Böyle bir madde varsa bunu koyan yönetimi linç ederler.Derhal düzeltilmesi gerekir.Bu kadar düşük bir rakam koymak hangi akla mantığa sığar bilmiyorum.Gidip bir Chelsea bir Manu veya Barca Burak'ı transfer etmek istese Burak için 20 milyon isteyen yönetime Burak kafa tutabilir.

Her ne olursa olsun bu detayın gerçekliği mevcutsa acilen düzeltilmesi gerekir.Zaten ŞL'den dolayı göz önündeki bir kulübüz en değerli oyuncumuzu boş bir rakama kaybetmeyiz.
    En son Tolga tarafından düzenlendi; 04.10.2011, 17:15.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Allah nazardan saklasın kardeşim

Yorum

• 41 kere maşallah, Allah nazarlardan saklasın.

Yorum

• İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah nazardan saklasın kardeşim
          Burakı eleştirenlere bu aralar hiç kızmıyorum...Nazar almasın diye...Bende eleştireyim ..Burak gol attığında iyi sevinemiyor...Daha iyi sevinme yöntemleri bulmalı..
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Adamın dibisin BURAK !
            En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 04.10.2011, 20:01.
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçtan sonra bi gazete "Burakmıyor ki başkası atsın" diye başlık atmıştı.Güzel başlık ama düşündürücü bir başlık Burak inşallah gollerine devam eder ama yanında başka birilerinin de gol ve goller atması lazım.
              gerek yok hepsni burak atsın kı 45 gol veya daha fazla atsın lig rekorunu eline alsın ıstıyorum ben
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Milli takımdaki bu maç beni çok korkutuyor. Tam bir vitrin maçı
                Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Milli takımdaki bu maç beni çok korkutuyor. Tam bir vitrin maçı
                  ben kendisinden en az 2 gol bekliyorum dermişim

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben kendisinden en az 2 gol bekliyorum dermişim
                    Abi Almanya'ya 2 tane atarsa değeri 15 milyon euro rahat olur.
                    Colmandante

Yorum

• 7

Yorum

• Burak Şampiyonlar liginde de gollere devam ederse çok ama çokk iyi bir piyasa yapar
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birde şu Fotomaç'ın "Tom Buraks" manşetindeki espriyi anlamadım. Tommiks ile Burak arasında ne gibi bir bağlantı kuruldu bilmiyorum. Ligtv sitesi onu photoshop ile supermen yapınca galiba onlar da bir kahramana benzetme ihtiyacı duydu (: Ben Burak'ın lakabının intikam meleği olarak kalmasından yanayım. Çünkü hem güzel hem de daha orjinal. Bu lakapla anılan başka bir futbolcu yok benim bildiğim. Supermen, pitbull vs. gibi onlarca defa kullanılan lakaplardan seçmeye gerek yok. İntikam meleği çok yakıştı Burak'a...
                          Tommiks değil de, Tom Hanks'dir o. O da hep kahraman olmuştur filmlerde. Benzetme bu yönlü olabilir. Fazla mı iyimser oldum?
                          En son Sibel tarafından düzenlendi; 04.10.2011, 21:41.

Yorum

• 30 dan aşağı atmayacak galiba...

Yorum

• Düsünsenize Almanya maci 0-0 gidiyor, dakika 90..

Burak 20 metreden füzeyi yolluyor ve Neuer in bakislari arasinda top aglardaaa!

Haydi Burak
                              #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Burak in kendisini gelistirdigi en önemli noktalardan birisi de artik kendisini gereksiz yere atmamasidir.

Trabzonsporun futbolcusuna yakisan da budur,bunu bir futbolcunun futbolu kadar da önemli buluyorum.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim