Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Messi like playstation.

Burak like cm 03-04.
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Paşam düğün müğün iyi şeyler bunlar
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• tek başına bir takım oldu .gol attığı içi değil mücadelesinden dolayı söylüyorum.önceden böyle değildi...

Yorum

• Milli maç umrumda değil inşallah sakatlanmazsın.
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Dikkat et Burak. Şu saçma sapan milli takım için kendini parçalamana gerek yok diğer milli maçlarda olduğu gibi. Sakatlanmadan sağ salim dön.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herşeyi anlarım da "Tom BURAKS" nedur la
              İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birde şu Fotomaç'ın "Tom Buraks" manşetindeki espriyi anlamadım. Tommiks ile Burak arasında ne gibi bir bağlantı kuruldu bilmiyorum. Ligtv sitesi onu photoshop ile supermen yapınca galiba onlar da bir kahramana benzetme ihtiyacı duydu (: Ben Burak'ın lakabının intikam meleği olarak kalmasından yanayım. Çünkü hem güzel hem de daha orjinal. Bu lakapla anılan başka bir futbolcu yok benim bildiğim. Supermen, pitbull vs. gibi onlarca defa kullanılan lakaplardan seçmeye gerek yok. İntikam meleği çok yakıştı Burak'a...
              İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tommiks değil de, Tom Hanks'dir o. O da hep kahraman olmuştur filmlerde. Benzetme bu yönlü olabilir. Fazla mı iyimser oldum?
              Yanlis düsündünüz. Tom Braks olacakti.

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 05.10.2011, 00:31.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• TOM BRAKS: İlk olarak 1966'da İtalya'da Kaptan SWING'in eki olarak yayınlanmaya başladığında orijinal adı Alan Mistero idi. Türkiye'ye gelince Tay yayınları (Herhalde Tommiks'e rakip olsun diye) Tom Braks adını uygun gördüler. Kızıl ve kıvırcık saçlı bu kahraman, tıpkı Tommiks'teki kötü adam Binbirsurat gibi, kılık değiştirme hünerleri gösterir. Makyaj ustasıdır. San Diego, New Mexico gibi yerlerde boy gösteren iyi yürekli bir silahşördür. 1848'den sonra yaşıyor olmalıdır, çünkü Kuzey-Güney savaşı sona ermiştir. İki arkadaşı Tonton ve Baron, maceralarında Tom Braks'a eşlik ederler. Tonton, köfte yemek konusunu saplantı haline getirmiş sarsak bir adam olup, kızdığında veya şaşırdığında "Hay bin kokmuş köfte.." veya "Dünyadaki bütün köfteler aşkına..." gibi laflar etmektedir. Castagnaclar soyundan geldiğini ileri süren ama asaleti konusunda kimseyi bir türlü ikna edemeyen Baron ise, silindir şapkalı ve ekose ceketli bir figür olur, "Amanallah.." nidasıyla ünlüdür.
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birde şu Fotomaç'ın "Tom Buraks" manşetindeki espriyi anlamadım. Tommiks ile Burak arasında ne gibi bir bağlantı kuruldu bilmiyorum. Ligtv sitesi onu photoshop ile supermen yapınca galiba onlar da bir kahramana benzetme ihtiyacı duydu (: Ben Burak'ın lakabının intikam meleği olarak kalmasından yanayım. Çünkü hem güzel hem de daha orjinal. Bu lakapla anılan başka bir futbolcu yok benim bildiğim. Supermen, pitbull vs. gibi onlarca defa kullanılan lakaplardan seçmeye gerek yok. İntikam meleği çok yakıştı Burak'a...
                  Fotomaç'ta Tom Buraks yazısının sağ alt köşesinde küçük bir şekilde "*Tom Braks bir çizgi roman kahramanıdır." yazıyordu gazetede

Yorum

• @ibrahim, @fatih özkan, @halit aydın,

Gözümden kaçmış, bilgilendirme için teşekkürler =) Ben yinede hangi yönüyle benzetildiğini anlamadım. Tamam kızmayın sustum, kahramanlık yönü benzetildi diyerek geçiştiriyorum =) Çizgi romanlara da uzak biri değilim halbuki. O maçtan sonra bir yakıştırma yapsam flash derdim, hem kendi hızlı hemde işi 2 dakikada bitirdi
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• burak yılmaz bir şenol güneş şaheseridir.ona her baktıgımda şenol güneşin bir yokolusu nası tekrar varolusa döndürdügün en güzel kanıtıdır.dikkat edin çogu kaçırdıgı pozisyondan sonra burak yedek kulubesine bakıyor ve hocasına durumu izah ediyor.demekki ince ince işleniyor burak hocanın ellerinde.
                      TRABZONSPORA PLAN KURANLAR HALBUKİ ONUN PLANIN BİR PARÇASIDIRLAR

Yorum

• Ben fotomaçı internetten okuduğum için Tom Buraks'ın açıklamasını görmedim.

neyse öğrenmiş olduk. Bu arada Sibel arkadaşımızın yorumu da iyiymiş

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tommiks değil de, Tom Hanks'dir o. O da hep kahraman olmuştur filmlerde. Benzetme bu yönlü olabilir. Fazla mı iyimser oldum?
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Babasi hangi Takimda TD'lik yapiyor ?
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Babasi hangi Takimda TD'lik yapiyor ?
                            ercıyes bı ara zıya doganın yardımcılıgınıda yaptı bızde...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlis düsündünüz. Tom Braks olacakti.
                              Bilgi için teşekkürler. Hiç de duymamıştım.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilgi için teşekkürler. Hiç de duymamıştım.
                                Bende sans eseri buldum zaten.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim