- Engin konusunda haksızdın , tebrikler ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
engin konusunda haksızmıydı ??? hangi gözle nereyi izledinizi bilemiyorum ama afedersiniz buragın önüne topu sürse direk kaleciyle karsı karsıya kalıcaktı...jaaj daha zor pozisyonsaydı...Engin konusunda burak yerden göge hakadar haklıdır...! bunu baska bi acıklaması yok..engin bencilliğini ve pas verirken adam seçme huyunu giderdiğinde harika olucaktır...Ömrüm boyunca her gün o pozisyona girsem buragın oldugu tarafa atarım pasımı....söz konusu burak degil o mevki dogru yerdi... bu kadarda iddalı konusuyorum...volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
Burak'ı uzun alanda yakalayacak defans oyuncusu yok. Uzayarak gidiyor. İçerdeki maçlarda bu özelliğini kullanamadığı için etkisiz kalıyor zaten.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Engin Burağa atmalıydı o topu göz var nizam var 2 adamın arasında top atıo sağında bomboş adam varken.O iki adamın arasından geçemeseyi o top o zaman ne olacaktıMuharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.
Yorum
-
Burak'ta Umut'a atmalıydı Alanzinho'ya değil..İlk olarak iboandibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin Burağa atmalıydı o topu göz var nizam var 2 adamın arasında top atıo sağında bomboş adam varken.O iki adamın arasından geçemeseyi o top o zaman ne olacaktı
Bence o pas dogruydu
Yorum
-
- Sen o pozisyonu bidaha izle kardeşim ...İlk olarak iboandibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin Burağa atmalıydı o topu göz var nizam var 2 adamın arasında top atıo sağında bomboş adam varken.O iki adamın arasından geçemeseyi o top o zaman ne olacaktıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ya pozisyonu abartmayın, Engin'in seçimi bence doğruydu, Burak'ın tepkisi biraz abartılıydı.
Sonuçta Burak ikinci yarı çıktı adam gibi oynadı golleri attı. Oysa ilk yarının da en iyisi Engin'di. Demek ki çok yetenekli isimlerimiz var.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
O dkya kadar ne yaptı ki top bekledi Engin'den acaba?Yüz kere de doğruydu Jaja seçimi.Gereksiz bir tartışma yaratıp sahanın en iyi ismini olmadık bi duruma soktu.Engin zaten ateşi burnunda,ne gerek vardı yani bunların yaşanmasına..Çok kızdım Burak'a..Bunu hiç unutmam..Golleri onu affettirmedi bana,sadece tebrik ettirdi..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ligtv çok güzel yazmış başlığı.
Yorum