Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Futbol anlayışımda sanırım bir eksiklik vardı"

Trabzonspor'un ligin ilk yarısında 9 golle en fazla gol atan futbolcusu olan Burak Yılmaz, sezon sonunda şampiyon olmaları halinde 6 olarak yazılan şampiyonluk sayısının 7 olacağını, şampiyonluğun geçmişe yönelik bir şey değiştirmeyeceğini, ama gelecek adına büyük bir ışık olacağını söyledi
    19 Ocak 2011 , 12:12

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Trabzoncell üyelerinin sorularını yanıtlayan Burak Yılmaz, Trabzonspor'da forma giymekten dolayı mutlu olduğunu, şampiyon olarak bu mutluluğu kat kat artırmak istediğini kaydetti.

Burak Yılmaz, ''Şampiyon olunması halinde neleri değiştireceksiniz'' sorusu üzerine, ''Trabzonspor tarihinde 6 olarak yazılan şampiyonluk sayısı 7 olacak. Şampiyonluk geçmişe yönelik bir şey değiştirmeyecek belki ama gelecek adına büyük bir ışık olacaktır. Şampiyonluğun taraftarımızı ne kadar mutlu edeceğini İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ve kazandığımız Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçlarının ardından gördük'' dedi.

Bordo-mavili ekibin futbolcusu, Trabzonspor'un diğer takımlardan ayrılan özelliklerinin bulunduğunu belirterek, ''En büyük fark Trabzonspor'un kökleri bir futbol kenti olan Trabzon'da, ancak Şenol hocamızın da dediği gibi dalları tüm dünyada olan bir kulüp olması'' diye konuştu.

-''HERKESİN PAYI VAR''-
    Burak, şampiyonluğa giden yoldaki başarıda pay ayrımı yapmanın doğru olmayacağını anlatarak, ''Böyle bir ayrım yapmak yanlış olur. 'Burada şunun katkısı fazla' derseniz diğerlerine haksızlık etmiş olursunuz. Eğer ortada bir başarı varsa, ki henüz yolun yarısındayız, bunda başkanımızdan çaycımıza kadar herkesin katkısı var'' ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları altında fazla forma şansı bulamamasına ilişkin ise ''Şenol hocanın dediği gibi, futbol anlayışımda sanırım bir eksiklik vardı. İnşallah daha iyi olacağım. Antalyaspor'da 2. Lig şampiyonluğu yaşamıştım. İnşallah Süper Lig şampiyonluğunu burada hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş'in üzerinde fazla emeği olduğunu kaydeden Burak, ''Şenol hoca kişiliğini söylemleriyle ortaya koyuyor. Benim onun hakkında bir şey dememe gerek bile yok. Kendi adıma bana güvendiği, inandığı ve benim iyi olmamı istediği, bu yönde desteklediği için kendisine teşekkür ediyorum'' dedi.

-''FENERBAHÇE MAÇINDA, BİZ KENDİMİZ İÇİN MÜCADELE ETTİK''-
    Bir taraftarın, ''Şampiyon olmasına vesile olduğumuz Bursaspor'un seyircisinin bize karşı takındığı tavrı değerlendirir misiniz'' sorusu üzerine de Burak, şunları söyledi:
    ''Sonuç olarak biz Fenerbahçe'ye karşı normal futbolumuzu ortaya koyduk. Geçen sezon son maçta orada onlara mağlup olsaydık bizim için iyi şeyler konuşulmazdı. Biz önce kendimiz için orada mücadele ettik. Böyle bakılması gerek olaya.''

Kolbastı oynamayı pek beceremediğini ifade eden Burak, ''Ama galip geldiğimiz maçların sonunda müthiş eğleniyoruz. 61. dakika şovları geçen sezon daha renkli oluyordu. Şimdi biraz daha klasikleşti. Ama bu konuda Trabzonspor taraftarı bir ilki başlattı. Şimdi diğer illerde taklit ediliyor. Bu güzel bir şey'' diye konuştu.

Yorum

• bence sahada olması gereken bir oyuncu kaçırsada her an atabilecek bir adam rakip için heran tehliye ve yok sayamıyacakları bir kişi.fizik gücünde var
      Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• BurakYılmaz söz verdi...

Milli Takım’a kadar yükselen başarılı oyuncu; Şenol Güneş’ten Sadri Şener’e, şampiyonluktan Umut Bulut’a kadar bir dizi konularda samimi açıklamalar yaptı:

HEDEFLERİMDE AVRUPA DA VAR’
        “Başarıya aç bir futbolcu olduğumdan yapacağım daha çok iş var. Örneğin, şampiyonluk görmedim, görmek istiyorum. Milli Takım’a çağrıldım, artık Ay-Yıldızlı formanın değişmezi olmak istiyorum. İleride Avrupa hedefim de var. 7. şampiyonluğumuzu elde edersek tarihe geçeceğimizi biliyoruz. Şenol Güneş hocamız bizleri şampiyonluğa inandırdı. Söz veriyoruz, 27 yıllık bu özlemi bitireceğiz.”

GÜNEŞ’LE TAVAN YAPTIM’
        “Bu başarı Şenol hocanın eseri... Benim de performansıma tavan yaptırdı. Şu an takımda tam bir aile ortamı var. Bu birliktelik bizi mutlaka hedefe taşıyacak. İnançlıyız, azimliyiz. Oynadığımız futbolla hem keyif alıyor hem de keyif veriyoruz. İnsanlar ‘Trabzon’un maçı ne zaman’ diye sorar noktaya geldi. İşte en büyük velinimet budur.”
        ‘YOK BÖYLE TARAFTAR’
        “Laf olsun diye söylemiyorum; Trabzon tam bir futbol şehri... Olimpiyat Stadı’ndaki İstanbul BŞB maçında 60 bin kişiye karşı oynadık. Yok böyle bir şey. İstanbul taraftar gördü. Dondurucu soğuğa rağmen tribünlerin dolması, Trabzon’un şampiyonluğa ne kadar susadığının göstergesi. Biz de şampiyonluğa susadık. Bizim gözümüzde taraftarımız zaten şampiyon. Sıra bizde.”

‘GERİSİNİ BANA BIRAKIN’
        “Kanatta oynamama rağmen 9 golüm var. Evet, goller kaçırdığım doğrudur. Ama pozisyona girmek de beceri işi. Her antrenman sonrası son vuruşlarımı geliştirici idmanlar yapıyorum. Bunun karşılığını 2. yarıda alacağıma inanıyorum. Yeter ki var olan destek sürsün. Burak Yılmaz gerisini halledecektir.”

‘SIRRIMIZ TAKIM OLMAK’
        Umut Bulut gol attığında kendim atmış kadar seviniyorum. Biz takımız. O gol attı, bu atmadı diye ayrım yapmayız. Bizi zirveye taşıyan da bu; takımdaşlık özelliğimiz... Brozek kardeşler ve Mehmet Çakır transferleriyle kadromuz genişledi. Artık işi daha fazla sıkı tutmalıyız.

.

Yorum

• Gerisini sana bıraktık o zaman

Özgüvenine kurban
          Twitter Adresim

Yorum

• Schalke'ye attığı gol geldi aklıma,tekrar izledim.

onu kovalayan adam kaleye biraz daha mesafe olsaymış çatlarmış resmen,

ezip geçiyor,aslanım benim yardırmaya devam,sağlı sollu
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• artız kibisin la kaptanida attin yedege formada yakışiyir kerataya inşallah bjk ye koyarsinda kafalarinda yildizlar dolaşır
              ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• Resmi Sayfası arada bir bakmanızı tavsiye ederim güzel bir site.
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İnşallah manisa maçındaki şanssızlığını ankaragücü maçında kıracak. Güveniyoruz sana Burak

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.burakyilmaz.net.tr/

Resmi Sayfası arada bir bakmanızı tavsiye ederim güzel bir site.
                    fenerle antalyaya çaktıgı goller ana sayfa da

Yorum

• Insallah her vurdugun gol olur yarin.

Yorum

• Maçın başında 1 gol bulursun umarım...
                        İlla atacam diye inat ediyorsun sonra
                        Allah utandırmasın Burak!
                        Hamiş

Yorum

• Hadi paşam ayağın dert görmesin şimdiden .
                          Twitter Adresim

Yorum

• Bugün çok iyi futbol ve goller bekliyorum...

Yorum

• Oynayacağı oyundan şüphem yok.Girdiği pozisyonlarda şans yanında olursa gol bulur.

Başarılar.

Yorum

• Mücadele etmekten bıkmayıp her atakta oluşun, çaban vs. her şey için teşekkürler.
                                inşallah bugün şans da yanında olur. Allah yardımcın olsun.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim