Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlhan'ım yazılarını alıntılamayacağım.

Katıldığımı belirteyim yeterli.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yorumlar çok uzun yorgunum kısaca şunu söyleyeyim Cale bir şeyler yapmak istemiyor temposuz mutsuz.. Eski Cale'yi eleştirmezdim ama bugün ki Cale acilen gönderilmeli..

Yorum

• Burak ile ilgili Senol hocanin su dusuncede oldugunu zannediyorum... 2002 dunya kupasinda umit davala nasil oynuyorsa, onuda o seviyeye cekmeye calisiyor... Ondan top solda iken iceri katetmesini gelen ortalarda forveti cogaltip kafa toplarina cikmasini, geriye donusler yapmasini, defansi ortada kuran takimlarda ise arkaya kosular yapmasini bekliyor...
        Burak ta ilerleme var mi, bence var... arkaya kosular yapiyor, geriye nadir de olsa yardim etmeye basladi...(son maclarda)... su anda iceri katetmesi ve kafa vurma isleri eksik... Aslinda engin de orda oynar ama Engin de onun surati ve hava hakimiyeti yok, defans arkasi kosu atamaz ama verkac ile iceri kateder, adam eksiltir, asist yapar (dengeli oynayip kafayi kullandigi zamanlar)... Yattara ise bu kafa ile o bolgenin son alternatifi olur ve oyuna son 30 dk dahil olmasi daha hayirli olur diye dusunuyorum...
        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Macuka,

Olaya çok mantıklı yaklaşmışsın abi. Ama şu var; biz sol taraftan hiç yüklen-e-miyoruz.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara-Burak veyahut Burak ile herhangi bir oyuncu mukayesesi yapmıyorum ben. Onun için mukayeselere girmiyorum. Sağ açık oynamayı seviyorum diyen bir futbolcunun sağ açıkta oynayan bir futbolcunun yapmış olduğu işlevleri yapamadığını söylüyorum. Gayet açık bir şekilde de anlatıyorum.

Ben burada kadro seçimlerinde Burak olmalı diyenlere "neden?" sorusunu sormadığım gibi sorgulamıyorum da. Kadroda daha efektif bir adam var. Kulübede oturuyor. Ona verilmeyen şansın Burak gibi -bence- yetersiz bir adama verilmesi keyif bozucu bir durum. Takım kazandıkça böyle şeyler sırıtmaz. Ama kazandığımız Beşiktaş maçında bile Burak'ın kaldığı ofsaytlar, top kayıpları, vurdumduymaz oyunu burada çok eleştirildi. O zaman "en azından faul alıyor" tarzı daha önce pek çok rastlamadığım bir savunma gördüm. Faul alan oyuncu Alanzinho gibi ele avuca sığmayan ufak boylu oyunculardır. Mesela Stoch da çok faul alır Fenerbahçe'de.

*

Ben ısrarla diyorum, herhangi bir futbolcu kıyasında değilim. Yattara başlığında da yazdım "Onu yedek görmek hoşuma gidiyor" diye. Çünkü salt olarak ona bağımlı değiliz artık.

Burak'ın ezdiği, kaybettiği, değerlendiremediği pozisyonlardan bahsediyorum. Madem her futbolcu için bunları konuşuyoruz, Burak içinde konuşalım diyorum.

* *

Bu arada sağlık olsun, istersen 2 sıl sonra cevap ver. Seve seve okurum.
            Aynı bölgede Yattara oynadığı için ister istemez olay Burak - Yattara kıyaslamasına geliyor . Bu da bize bir şey kazandırmayacaktır çok kısır bir döngü de konuşmak zorunda kalmamızı sağlar sadece .

Olayı biraz genişleteyim...

Peki sen ne öneriyorsun diyeyim ben sana sen hoca olsan Burak'ı nasıl kullanırsın ?

Kullanır mısın veya ?

Çok mu biliyorsun ulan sen ne yapacaksın gibi bir soru sormuyorum yanlış anlama , düşüncelerini daha iyi anlayabilmek için .

Engin'i oynatırım dersen Engin de Burak'a göre çok yararlı bir oyuncu değil ki bu hafta Engin sakattı sanırım . Bu hafta hocanın tercihi yanlış mıydı sence ?

------~~------

Son cümlen için ise çok teşekkür ederim aynen

İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bilmeyin bu kadar, bilmeyin...
            Bu lafı ne amaçla söylediniz anlamadım ama bizim mesajlardan sonra söylediğinize göre ya bana ya ilhana dediniz .

Kendi adıma konuşursam hiç bir yazımda bilmişlik taslamadım taslamam da bunu hangi cümlemden çıkardınız açıklama bekliyorum ?

Şayet çok uzun yazıyorsunuz sizene falan diyorsan burda bulunma sebebimiz bu konuşmak bilgi alışverişi yapmak .

Ki yine Şayet laf İlhan'a ise onu savunmak bana düşmez ama , kendisi benden de kötü anlar

Sık sık da anlamadığını da belirtir zaten

Neye istinaden söylediniz anlamadım ?
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynı bölgede Yattara oynadığı için ister istemez olay Burak - Yattara kıyaslamasına geliyor . Bu da bize bir şey kazandırmayacaktır çok kısır bir döngü de konuşmak zorunda kalmamızı sağlar sadece .

Olayı biraz genişleteyim...

Peki sen ne öneriyorsun diyeyim ben sana sen hoca olsan Burak'ı nasıl kullanırsın ?

Kullanır mısın veya ?

Çok mu biliyorsun ulan sen ne yapacaksın gibi bir soru sormuyorum yanlış anlama , düşüncelerini daha iyi anlayabilmek için .

Engin'i oynatırım dersen Engin de Burak'a göre çok yararlı bir oyuncu değil ki bu hafta Engin sakattı sanırım . Bu hafta hocanın tercihi yanlış mıydı sence
              Ben Burak'ın oynamasından rahatsız değilim. Jaja gibi bir adam için Alan, Yattara gibi adamlar kulübeye çekilmişken ve tam Jaja'ya forma vermek için uygun bir zemin hazırlanmışken Burak'ın oynamasını garipsiyorum.

Ben Burak'ı forvet bölgesinde kullanırdım hoca olsam. Çok bildiğimden değil, iyi bir fiziğe sahip ve bu fiziğini kullanırken rakip savunmaya set olabilecek şekilde kullanırsa açacağı boşlukları değerlendirecek adam çok.

Burak oynamasın, şu oynasın, bu oynasın da demiyorum. Jaja oynasın diyorum.

*

Ceyhun
              Colman-Selçuk
              Jaja-Engin
              Umut(Teo)

Benim hayalimde diziliş en azından bu sezon için bu. Yattara-Jaja, Burak-Engin, Yattara-Alan, Burak-Alan, Jaja-Alan, Alan-Engin gibi alternatiflerde her daim kullanılabilir tabii ki.

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

Ben Burak'ın oynamasından rahatsız değilim. Jaja gibi bir adam için Alan, Yattara gibi adamlar kulübeye çekilmişken ve tam Jaja'ya forma vermek için uygun bir zemin hazırlanmışken Burak'ın oynamasını garipsiyorum.

Ben Burak'ı forvet bölgesinde kullanırdım hoca olsam. Çok bildiğimden değil, iyi bir fiziğe sahip ve bu fiziğini kullanırken rakip savunmaya set olabilecek şekilde kullanırsa açacağı boşlukları değerlendirecek adam çok.

Burak oynamasın, şu oynasın, bu oynasın da demiyorum. Jaja oynasın diyorum.

*

Ceyhun
                Colman-Selçuk
                Jaja-Engin
                Umut(Teo)

Benim hayalimde diziliş en azından bu sezon için bu. Yattara-Jaja, Burak-Engin, Yattara-Alan, Burak-Alan, Jaja-Alan, Alan-Engin gibi alternatiflerde her daim kullanılabilir tabii ki.

Anladım büyük ölçüde katılıyorum zaten az çok aynı şeyi düşünüyoruz sadece şu an ki takım diziliminde farklı düşünüyoruz .

Ben de aynı dizilimi şu an için , haftaya yani .

Engin yerine Burak şeklinde şekillendirirdim ...

------~~------

Futbolda şans da çok önemli bir etken aslında , Burak'ta futbol şansı da var .

Ahmet Hassan'da vardı zamanında top önünde kalırdı .

Burak'ın şansı buna benzememesine rağmen çok şanslı .

Geçen sene bir top kaleciye çarptı geri Burak'a çarptı gol girdi .

Fener maçında orta açtı gol girdi .

Beşiktaş maçında yaptırdığı faulden sonra golü bulduk .

Geçen maçta 2 gol attı .

Nitekim , belki iyi oynamıyor ama şans mıdır , aktif olmasından mıdır .

Tam belki yedeğe çekilecekken bir şekilde yine hocadan şans kazanıyor .

İstanbul basını zaten maçlarımızı izlemiyor , gollere bakıyor iki üç pozisyona bakıyor Burak hep içinde .

Başlıyor Burak'ı övmeye , anlatmaya çalıştığım biraz da şanslı açıkçası

Ama dediğim gibi şu an takım elimde olsa Engin yerine Burak'ı tercih ederim .

Engin mi iyi oyuncu Burak mı ?

Düşünmeden Engin
                Twitter Adresim

Yorum

Macuka,

Olaya çok mantıklı yaklaşmışsın abi. Ama şu var; biz sol taraftan hiç yüklen-e-miyoruz.
                  sende cok mantikli bir sey soylemissin valla

Cale ile yuklenmek mumkun mu? ceza saha cizgisinin oraya kadar kosup top kendisine atilinca hemen geriye donerek topu geriden gelen orta saha oyuncusuna gonderip, sonra hemen gorev bolgesine donuyor... Kimbilir Senol hoca da ondan oyle istemistir belki, cunku sifira inipte isabetli orta yapabilecek kabiliyeti olmadigi icin Belki bu bile oyun taktigi olabilir...
                  Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                  Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                  Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Bir zamanların efsane ismi Abdullah Ercan gibi bir sol bekimiz olsaydı Engin ve Burak'tan daha çok faydalanabilirdik...
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sende cok mantikli bir sey soylemissin valla

Cale ile yuklenmek mumkun mu? ceza saha cizgisinin oraya kadar kosup top kendisine atilinca hemen geriye donerek topu geriden gelen orta saha oyuncusuna gonderip, sonra hemen gorev bolgesine donuyor... Kimbilir Senol hoca da ondan oyle istemistir belki, cunku sifira inipte isabetli orta yapabilecek kabiliyeti olmadigi icin Belki bu bile oyun taktigi olabilir...
                      Burak'ın en iyi özelliklerinden birisi çapraz koşuları. Uzun boylu olduğu için fuleli adımlarla kale sahasına iyi koşualar yapıyor. Savunma arkalarına Colman ve Selçuk gibi nokta pas atan adamların olduğu bir takımda Burak şans bulur elbette. Ama Jaja da bulmalı.

*

Ahmet,

Burak yetenekli bir futbolcu. Ama sıçrama yapamadı. Kalburüstü bir yeteneği ve değişik bir stili var. İstikrar sıkıntısını en az Yattara, Alanzinho gibi yaşayan bir isim. Gol kaçırma konusunda Umut'la yarışır mesela.

Benim derdim, Jaja.
                      Jaja oynasın istiyorum. Bunun için kadrodan kurban seçtiğim isim Burak.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlhan da Burak'a takmış..

Burak teknik bir futbolcu değil..yani futbol topuyla arası iyi değil..izleyiciler futbol topuyla haşır neşir olan futbolcuları daha çok sever..Yattara bu yüzden daha çok sevilir..

Yalnız olaya takım olgusu üzerinden bakarsak,Burak gibi oyuncular da takımlara lazımdır..futbolları sevilmez ama mücadele güçleri yüksektir..ince iş yapan arkadaşlarına yardımcı olurlar,rakibin oyununu bozarlar,yüksek tempoya kolay ayak uydururlar,fizik olarak ezilmezler..vs

Bu açıdan bakarsak Burak Yılmaz faydalıdır..

Sağ kanatta fizik olarak devamlılık arz eden Burak'tan başka adamımız yok..

Mevcut kadromuzdan;
                        Ceyhun
                        Selçuk--Colman
                        Burak--Engin
                        Umut

orta saha ve forveti daha mantıklı duruyor an itibarıyla..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• hiç bir şekilde futbolcu kıyaslamasını seven birisi değilim ama ben bu adamı sa açıkta gördüğüm zaman üzülüyorum yattaranın ölüsü 2 orta yapar maç çevirir taş yerinde ağırdır burak kesinlikle kanat oyuncusu olamaz bu hata hem burağı hem takımı hemde taraftarı yıpratmaktadır inşallah en kısa zamanda düzeltilir....
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Murat abi,

Pres yapmayı sevmeyen, geri koşuları olmayan, ilerideki pozisyonlardan sonra sallana sallana bizim sahaya dönen Burak dikkatini hiç çekmiyor yani? Colman başlığında "Colman koşmuyor, yürüyor" yazan biriydin abi sen. Demek ki bu konulara dikkat ediyorsun. E, Burak da öyle bir isim abi. Niye yazmıyorsun?

*

Takım kazanıyorsa, her futbolcu faydalı görünür abi. Cale faydalı mı? Hayır. Ama kazanıyoruz.

*

Ben Jaja'nın oynamamasına taktım abi.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

Ben Jaja'nın oynamamasına taktım abi.

@ Adam haklı beyler
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @ Adam haklı beyler

dağılın

şukuyuda vermeyi unutmayın
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim