Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak fizik olarak hız güç olarak çok avantajlı. Kendini geliştirirse çok can yakar.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hocanın Umut varken neden seni çıkardığını anlayamadım.Keşke zamanında gökhanı değilde seni alsaydık.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yuhhh Bu ne bee

İlk transferini duyduğumda gereksiz bir transfer daha dediydim ama bu çocuk sağlam Acayip kanım ısınmaya başladı valla
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Evet hava toplarına inanılmaz yükseliyor. Antalya maçında Gençler maçında Antep maçında da gördük bunları.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• vay be ne yükselmiş

Yorum

• Şaka mı bu?
              Herşeyin abartısı kötüdür. Abartılı yükselmiş...Yükselmesini frenlemeli

Yorum

• Resmen 2 tane Sabri boyunda yükselmiş adam.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Burak daha iyi olacak,

Şenol Güneş'e teşekkürler.

Yorum

• Iyi transfer oldugunu bastan söylemeye gayret ettim bunuda simdi görüyoruz diyebiliriz.

Siplama gücü tekke kadar umarim vuruslarida öyle olur
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yuh beee Burak ne yaptın öyle. Nerelere çıkmışsın, Kaç metre yükselmişsin.Maç izlemeyen biri fotomontaj bile der.

Yorum

• Çok yararlı...
                        Teo'nun Burak'ı kesmesi zor...
                        FxY

Yorum

• Zıpladığı pozisyonun devamı nasıl sonuçlandı , Hatırlayamadım ?

Yorum

• Orta açmayı bilmiyor.Forvet olur mu bilmem
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zıpladığı pozisyonun devamı nasıl sonuçlandı , Hatırlayamadım ?
                              Zannedersem arkaya Umut'a indirdi. Umut da çok kotu ayak tabanıyla avuta vurdu.
                              Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Çok zorladı rakibi. Bekletimin çok üstünde şu an. Pozisyonlarda biraz ince düşünübilse çok daha faydalı olacak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim