Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önyargıyla yaklaşıyordum, giderek sempati kazanıyorum.
    Teşekkürler Burak...

* Sanırım sana bir özür borçlu olabilirim yakın zamanda.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• giderek daha fazla seviyorum

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beşiktaş ta başarısız oluğu günlerde spor yazarı Uğur Meleke, onun için "Dünyada yaygın spor kültürü olan herhangi bir ülkenin vatandaşı olsa, kesinlikle Dekatloncu olurdu" diye bir ifadesi vardır. (Dekatlon, bir gün içinde tam 10 atletizm dalında yapılan bireysel spor yarışması olup, şampiyon dekatloncular genelde o ülkenin milli kahramanı ilan edilir.) Adamın acayip bir fiziği, atletik yapısı var.Üstteki bir resimde de sıçrama yeteneğini açıkça görüyorsunuz. Yalnız bu uşağı bizim Yattara ile pek dolaştırmamak, hatta tez zamanda evermek lazım, benden söylemesi
        Aynen öyle bizim yaramaz çocuk Yattara'dan uzak durmalı
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Antalyaspor maçında her şeyi göreceğiz, Burak'a küfür edenleri, Burak'ta intikam'ını alır !
          Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
          Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Cok istekli,arzulu ve rakip defanslarin arasinda cok iyi de kosular yapiyor.

Buna karsin son vuruslarini gelistirmesi lazim,bunu da basarirsa ilk 11 in vazgecilmezi olabilir.

Bir de daha fazla ayakta kalmaya calismali,kendini biraz erken yere birakiyor.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Dün Hakan Şükür'ün yorumunu dinledim, Burak'ın Sabri tarafından düşürüldüğü pozisyona kesin faul ve kırmızı kart dedi. Bence o topu daha iyi kontrol edip önüne alabilseydin hakem düdüğünü çalacaktı, alamadığın için hakem yanıldı ve kendini yere bıraktığını düşündü.

Antalyaspor maçında senden gol bekliyoruz, sana küfür yağdıranlara güzel cevap olur.

Yorum

• Gelmeden eleştirmedim...
                Görmeden "Bu da topçu mudur?" demedim...
                İyi ki de dememişim...
                Teşekkürler Burak...
                Pozisyon almasını çok iyi biliyorsun...
                Sabri'nin sana yaptığını faul olduğunu ve kırmızı kart görmesi gerektiğini herkes biliyor...
                Hamiş

Yorum

• Gese;

Tipki Alanzinho gibi cok iyi bir Futbol oynadin, Sabri'nin sana yaptigi Faul var, olmasa golünü yazacaktin o belli zaten.

Insallah böyle devam eder...!!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu arada stili İngiliz futbolcular gibi. Ya da bana öyle geliyor.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yuhhh Bu ne bee

İlk transferini duyduğumda gereksiz bir transfer daha dediydim ama bu çocuk sağlam Acayip kanım ısınmaya başladı valla
                      gözü yükseklerde : yuh kaç metreya ulaşmış o öyle
                      Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok yararlı...
                        Teo'nun Burak'ı kesmesi zor...
                        bel ki bizim demirbaş umutu keser )
                        Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bel ki bizim demirbaş umutu keser )
                          umut u kesmesi çok daha zor
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bıze gelen sorunlu futbolcular önce kendını toparlayıp düzeltıyor.daha sonra her nedense huylu huyundan vazgeçmıyor?tıpkı daha önce transfer ettığımız: sergen yalçın,ceyhun erış,tjıkuzu...vb.umarım bu sefer burak bızı yanıltır.şuankı görunumuyle gökhan unal dan kat kat ıyı gozukuyor.çok ısabetlı bı transfer. ayrıca üzerıne de ıyı de para aldık.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada stili İngiliz futbolcular gibi. Ya da bana öyle geliyor.
                              İngiliz futbolcu derken abi , Mesela ?

Yorum

• burak gercekten cok iyi olmus. ama bence bu kadar takimlara gittikten sonra cok tecrube kazandi, ve en son butun birkimlerini toplayarak bize geldi. her yonuyle olgunlasmis. helal olsun sana burak ve senol gunese tesekkur etmek lazim. bence tam zamaninda yapilmis bir transfer,belki 2 sezon once alinsaydi simdiye coktan gitmisti bizden.
                                fizik gucunu iyi kullaniyor ama ona ragmen cabuk dusuyor,aslinda ayakta kalmaya calissa daha faydali olabilir. ama ceza sahasinda cok etkili gercekten.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim