İyi ki forma numarası 17 ...Ya bir de 4 veya 5 olsaydı...O değilde 17 ye giderse Fenerliler kudurur mu sevinir mi bilmem....Promosyondan zirveye..Birde 2 yıldır adamları Burak çarpıyor..
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Geldiği günden beri üzerine koyuyor durmuyor devam ediyor...
iki haftadır sanki takımın üzerine çıkmış havalarda dolaşıyor izlenimini vermişti bana ama dün akşam canlı canlı izleyince gördüm ki sırtı dönük santrafor oynayabilmek üzerine çalışıyor ve kesinlikle bir yol haritası var çizimini yapan ise tabiki Şenol Güneş...
Son bir eşiği kalmış durumda: aynı maç içerisinde gelişen atağın şekline göre statik veya derinlemesine koşu tercihini doğru yapma işte onu da ayarladığında Burak Yılmaz artık her sene Şampiyonlar Liginde oynayan bir oyuncu olacaktır...
Yolu ve bahtı açık olsun zira sezon sonu yeni bir forması olacağını düşünüyorum...
bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Burak'ı 17 milyon veya 20 milyon her neyse yerine Rubin'e satmaktansa sene sonunda 10 milyon üzeri veren ve Burak'ın da gitmek isteyebileceği bir Avrupa! takımına satmak gerek..Burak bunca fedakarlık yapmışken para uğruna Rusya'ya yollamak olmaz...Ama bence en az 2 yıl daha kalmalı ve ondan sonra karar vermeli..
Yorum