Ortalarını yerden sert bir şekilde açsa top savunmaya çarpıp gol bile olur. O derece iyi vuruyor. Ayrıca yukarıda yazılmış. Savunma arkalarına gerçekten çok iyi deplase oluyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
İlk yarı güzel fırsatlar buldu harcamasa maçın kahramanı olacaktı en baştan..
Ama etkili oynuyor..
İlk yarı için beğendiğimi söyleyebilirim..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
birde bir tane sağ taraftan orta yapabilseydi hepten süper olacaktı.İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğumuzun olumsuz görüşlerini yerlebir ettin Burak.
Yine çok iyiydin tebrik ederim.En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Yorum
-
Bu adama burda salladılar gökhan gibi adam verilip bumu alınır diye ama ben demiştim gökhandan daha yetenekli diye üstünede 3 milyon aldık vala bu adam tek başına gökhandan fazla eder bir de çok ağır diyenlere selam gönderiyorum burdan
Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
Adam bildiğin uçmuş yahu.
Takıma İstanbul'dan gelenler verimli olmazdılar. Ancak bu ilke kırılıyor gibi, futbol için gelen tüm oyuncular başarılı oluyor. Serkan, Burak Çağdaş... Demek ki doğru tercihle İstanbul'dan da oyuncu alınabilir.
Birde şu Ceyhun'nun omuzunda ki elde neyin nesi.
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Uçmuş resmen. Ne tayming (timing) varmış beeee.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bize ilk transfer olacağı zaman olumsuz havayı dağıtmak için çok uğraşmıştım. İyi oyuncu diyerek. Bu transferinde hiç sesimi çıkartmadım. Böylesi daha sağlıklı oldu. Tebrikler Burak. AMAN şımarma, performansın artarak devam etsin inşallahTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum