Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortalarını yerden sert bir şekilde açsa top savunmaya çarpıp gol bile olur. O derece iyi vuruyor. Ayrıca yukarıda yazılmış. Savunma arkalarına gerçekten çok iyi deplase oluyor.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yahu burağı alcana umutu alsaya oyundan ya bu umutta ne var abi anlamadım ben gitti yani orda ben olsam umutu alırdım hem burak çok kolay pozisyona giriyor hemde girdiklerini atıyor yani çok ii bi forvet gerçekten

Yorum

• Umut'tan gömlek gömlek üstün bir oyuncu. Kendini gösteriyor.

Yorum

• İlk yarı güzel fırsatlar buldu harcamasa maçın kahramanı olacaktı en baştan..

Ama etkili oynuyor..

İlk yarı için beğendiğimi söyleyebilirim..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• valla en kıl olduğum elemandı en beğendiklerimin arasına girdi,
            çok mücadele ediyor,çok istekli helal olsun.
            dün biraz şanslı olsa gerçekten müthiş olacaktı hem kendizi hem takım adına...
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• vaaaav
                abi nası bi resim bu aman diyim

şenol hocanın varmış demekki bir bildiği,
                performansı ile daha iyi olacağının sinyallerini veriyor...
                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Çoğumuzun olumsuz görüşlerini yerlebir ettin Burak.

Yine çok iyiydin tebrik ederim.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Tebrikler Burak inşallah bizi yanıltmaya devam edersin böyle

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çoğumuzun olumsuz görüşlerini yerlebir ettin Burak.

Yine çok iyiydin tebrik ederim.
                      birde bir tane sağ taraftan orta yapabilseydi hepten süper olacaktı.
                      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Bu adama burda salladılar gökhan gibi adam verilip bumu alınır diye ama ben demiştim gökhandan daha yetenekli diye üstünede 3 milyon aldık vala bu adam tek başına gökhandan fazla eder bir de çok ağır diyenlere selam gönderiyorum burdan
                        Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Forma çok yakışıyor. Gelecek sezon daha iyi olacaksın bundan şüphem yok.

Yorum

• Adam bildiğin uçmuş yahu.
                            Takıma İstanbul'dan gelenler verimli olmazdılar. Ancak bu ilke kırılıyor gibi, futbol için gelen tüm oyuncular başarılı oluyor. Serkan, Burak Çağdaş... Demek ki doğru tercihle İstanbul'dan da oyuncu alınabilir.

Birde şu Ceyhun'nun omuzunda ki elde neyin nesi.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uçmuş resmen. Ne tayming (timing) varmış beeee.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bize ilk transfer olacağı zaman olumsuz havayı dağıtmak için çok uğraşmıştım. İyi oyuncu diyerek. Bu transferinde hiç sesimi çıkartmadım. Böylesi daha sağlıklı oldu. Tebrikler Burak. AMAN şımarma, performansın artarak devam etsin inşallah
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim