Burak'ı Bjk'de oynarken çok beğeniyordum. Hatta Bjk ile oynadığımız ve 2-0 öndeyken 3-2 yenildiğimiz maçta ilk golü kafayla Burak atmıştı. Yetenekli ve fizik olarak iyi bir futbolcu ama ne bileyim sanki top ayağına geldiği zaman ne yapacağını bilmiyormuş gibi geliyor. İnşallah kendini geliştirir yaşıda genç, hayırlısı olsun diyelim bekliyelim.
Oyundan çıkma sebebini anlayan biri bana açıklayabilir mi?Ben anlayamadım.Hele hele gole ihtiyacı olan bir takımın bu değişikliğini hiç anlamadım.
Osman, bu değişiklikten benim anlayabildiğim şu..
Burak ikinci yarıda oyundan alınana dek ardı ardına 3-4 kez çok basit top kayıpları yaptığından dolayı (hatta Alanzinho' nun "al da at" cinsinden bir topunu kontrol etse kaleciyle başbaşa kalacaktı) sinirlenince gereksiz hücum fauller de yapmaya başladı..
Şenol Hoca da muhtemelen kapanan rakibi dışarıdan atılacak şutlar ile vurabilme ve yapılan ortalarda hava üstünlüğü kurabilmek maksadıyla Ceyhun tercihini yaptı. Kaldı ki Ceyhun bu şut pozisyonlarını da yakalamasına karşın değerlendiremedi..
Yani düşününce o kadar da mantıksız gelmiyor bana. Ben olsam Selçuk-Ceyhun değişikliğine giderdim, orası ayrı. Gerçi öyle yaptığında da bolca eleştiri geliyordu gene
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Güç sorunu var gibi,çok daha iyi olacaktır çalıştıkça..
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
ya bu adam topcu degil daha top istoplamayi bile bilmiyor trabzon sehrinden birakin altyapiyi sehirden kimi koyarsaniz koyun 70 yasinda neneleri koyun bu adam kadar oynar
boyle topculara ruyalarinda goremiyecegi formalari onlara birileri veriyor sonrada neden sampiyon olamiyoruz olamayiz tabiki
Doğru dedin aslında herkesi kovmalıyız senide t.direktör yapmalıyız sen bu işi iyi biliyorsun.
Yorum