bakambuya yıllık 18 milyon euro veren çin kulüpleri burak'ada rahatlıkla 14-15 milyon verir. Burak'da çok rahat dişini sıkar ve çine döner. Boşa "ama adam orada yapamadığı için geldi" falan demeye gerek yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
iki hafta yok denilen adam üç gün sonra idmana başladı Türkiye KPSS sınav sonuçları değiştiriliyor mr ne ola ki...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMR sonuçlarının değiştirilmesi için rüşvet mi vermiş diyorsunuz?
Yorum
-
Aslında resmi sitedeki Burak açıklamasında net bir tarih verilmedi, basında tahmini olarak 2 hafta olmayacağı söylendi. Takımla birlikte zaten 8 gün çalışamadı ama bireysel olarak çalışmaya devam ediyordu. Kızgınlığınızı anlıyorum fakat bu kadar da artniyetli olmamak kanaatindeyim. Kaldı ki Burak'ın Konya maçında da oynamaması taraftarıyım. Zaten kart sınırında bir de kazara kart görse veya sakatlığı nüksetse bilerek FB maçında takımı yalnız bıraktı düşünceleri ortaya çıkacak...İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki hafta yok denilen adam üç gün sonra idmana başladı Türkiye KPSS sınav sonuçları değiştiriliyor mr ne ola ki...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
huylu huyundan vazgeçmez. bayern munich maçında oynamak istiyor ki herkes onu konuşsun. bu tip adamlar kıvraktır, kendi egolarını beslemek dışında birşey yapmazlar. zamanlamasını çok iyi yapıyor, köprüyü geçene kadar rolünü iyi oynuyor.
oyuncuların bu tip davranışları beni ilgilendirmiyor, küfür bile etmem. ama koskoca klüp çocuk gibi herkesin söylediğine kanmaz. bunun bin katı acımasız ve faydacı olması lazım. futbolcuların elinde oyuncak olmayacaksın, aksine hepsini oyuncak edeceksin. iyiyken faydalanacaksın, kötü olunca yüzlerine bakmayacaksın. klübe yanlış yapıyorsa süründüreceksin. tabi bunları yapmak için ekonomik bağımsızlık lazım. bir tane kupa alacağız diye sürünüp duruyoruz. ortada ne kupa var ne de güçlü bir klüp. zaten mantık hatası burada. bu güçlü duruş olmadan şampiyonluk yarışına giremezsin anında karıştırırlar klübü işte bu tip adamlar!En son artvints tarafından düzenlendi; 15.01.2018, 17:16.
Yorum
-
Yallah besiktasa.
Kral dedik ikinci kez bagrimiza bastik. Adamin yaptigi terbiyesizlige bak.
Bu kadar olabilecegini tahmin etmemistim.
Yarim sezonda teneke baglayip yollarlar gittigin yerde insallah.En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 15.01.2018, 17:35.#Dik oyna
Yorum
-
ustayı alıyosunuz, buraka vuruyosunuz,
burakı alıp onura vuruyosunuz,
onuru alıp rızaya çarpıyosunuz,
bi durun be arkadaş ne gazlısınız,
adamlar dinamiti koyuyuo saldırıp gidiyosunuz fol yok yumurta yok olursa da olsun..Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"
Yorum
-
İşin özeti şudur ;
Çıkarmayın kardeşim hiçkimseyi şu klubün tepesine
Ağustos ayında onu bulunduğu durumdan kurtarabilecek tek klüp Trabzonspor'du.
Üstelik kronik sakat iken cebine yıllık 3.5 milyon euro koyarak
Nerede ağustos ayındaki mahcup Burak nerede bugünki nankör Burak
Ve bu adam daha önce bu klübe tarihinin en büyük kazığını atmıştır Trabzon-Moskova-İstanbul üçgeninde
Bir güçlü ol artık bir dik dur Trabzonspor taraftarı ya
Futbolcu sana borçlu olsun sen futbolcuya borçlu vaziyete düşürme kendini
Bu adam ve türevleri Türk futbolunun en tehlikeli jenerasyonuİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ben kulübün birilerinin çiftliği olmasına karşıyım... hiçbir futbolcu umrumda değil hepsi kimsenin ömründe erişemeyeceği paralara oynuyor.. kulübün bir saygınlığı, tarihi ve kültürü var.. bu zedeleyen hoca,Başkan, futbolcu gerekli yaptırımlara uğramalı.. Burak sarhoş sarhoş kaza yaptı kulüp ne ceza verdi... bütün sosyal medyada haber siteleri ve tvlerde Trabzonspor adıyla yayımlandı... kaza herkesin başına gelir allah korusun, sağlık her şeyden önemli.. ama sen büyük kulübüm diyorsan futbolcunun durumuyla son nefesine kadar ilgenirsin ama cezanı da verirsin. Adını koruduğun gibi sosa vb. Kulübün üstünde gören oyuncular da mesajı alır.. ama bizde başkan yok yönetim yok.. kıçı kırık bir topçu basın toplantısı yapıp yok teklifler var diye dalga geçiyor.. sormazlar mı burası at çiftliği mi mandıra mı.. teklif varsa önce kulübün ilgilenir sen giderken konuşursun ancak... ondan sonra şikayet ederiz futbolcular maç seçiyor kendini vermiyor maça diye... niye işte bu yüzden bu tür saçmalıklar yüzünden... ligin en kötü kadrolarından biri olan Konya maçı için bile taraftar inanmıyor takımına çünkü biliyor keyfine göre oynuyor bu adamlar.. bu adamları yola getirmek istiyorsan milan gibi Barcelona gibi olacaksın... adamlar kültürümüzle uyuşmuyor diye terimi Arda’yı kovdu... benn bunu söylemeye çalıştım... bu takım benim canım... Burak gibi kaynaklara da inanmıyorum... bize yurt dışına gideceğim deyip gs ye giden adam bu.. yine kucak açtık bağrımıza bastık bizi tehdit ediyor.. transfer yapmayın, Volkan’ı satmayın diye ayıp artık bu kadarı fazla...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında resmi sitedeki Burak açıklamasında net bir tarih verilmedi, basında tahmini olarak 2 hafta olmayacağı söylendi. Takımla birlikte zaten 8 gün çalışamadı ama bireysel olarak çalışmaya devam ediyordu. Kızgınlığınızı anlıyorum fakat bu kadar da artniyetli olmamak kanaatindeyim. Kaldı ki Burak'ın Konya maçında da oynamaması taraftarıyım. Zaten kart sınırında bir de kazara kart görse veya sakatlığı nüksetse bilerek FB maçında takımı yalnız bıraktı düşünceleri ortaya çıkacak...
Yorum
-
klupten kendini üstün görme.ego herkesde var evet yıldız bir oyuncusun ama olgun olsan böyle konuşmassın.olgunlaşmamışsın Burak.para maaş ve problemin varsa bunu özel konuş.olmadı başkan açıklama yapsın.yaptığın etik değil.yönetim maaş konusunda problemliyse onların da yaptığı etik değil.klub babanın malı değil+bize hizmet eden bir oyuncusun böyl ekonuşmalar klube zarar verir biraz akıllı ol.bunun dışında bipolarlı,borderline psikolojik bozukluğu insanlar gibi davranma artık.
Yorum
-
Loic Remy söylentileri çıkınca bana teklif var vs. diye yan çizmeye başladı
. Bütün golleri o atacak, bütün penaltıları o atacak, bütün frikikleri o atacak, hep o ön planda olacak, takımı hep o kurtaracak hatta transferleri bile o yapacak, kadroyu da o kuracak. Yahu arkadaş artık şu kişileri Trabzonspor'dan üstün görmesek, hak edene hakettiği değeri versek olmaz mı?
Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Söylediklerinizde yanlış yok ama günümüz futbol piyasasında aidiyetler çoktan ortadan kalktı. Evet eskiden de takımların üzerine çıkmış kült isimler oluyordu ama o zamanlar oyuncular kulüplere muhtaçtı, şimdi ise tam tersi ne yazık ki...İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kulübün birilerinin çiftliği olmasına karşıyım... hiçbir futbolcu umrumda değil hepsi kimsenin ömründe erişemeyeceği paralara oynuyor.. kulübün bir saygınlığı, tarihi ve kültürü var.. bu zedeleyen hoca,Başkan, futbolcu gerekli yaptırımlara uğramalı.. Burak sarhoş sarhoş kaza yaptı kulüp ne ceza verdi... bütün sosyal medyada haber siteleri ve tvlerde Trabzonspor adıyla yayımlandı... kaza herkesin başına gelir allah korusun, sağlık her şeyden önemli.. ama sen büyük kulübüm diyorsan futbolcunun durumuyla son nefesine kadar ilgenirsin ama cezanı da verirsin. Adını koruduğun gibi sosa vb. Kulübün üstünde gören oyuncular da mesajı alır.. ama bizde başkan yok yönetim yok.. kıçı kırık bir topçu basın toplantısı yapıp yok teklifler var diye dalga geçiyor.. sormazlar mı burası at çiftliği mi mandıra mı.. teklif varsa önce kulübün ilgilenir sen giderken konuşursun ancak... ondan sonra şikayet ederiz futbolcular maç seçiyor kendini vermiyor maça diye... niye işte bu yüzden bu tür saçmalıklar yüzünden... ligin en kötü kadrolarından biri olan Konya maçı için bile taraftar inanmıyor takımına çünkü biliyor keyfine göre oynuyor bu adamlar.. bu adamları yola getirmek istiyorsan milan gibi Barcelona gibi olacaksın... adamlar kültürümüzle uyuşmuyor diye terimi Arda’yı kovdu... benn bunu söylemeye çalıştım... bu takım benim canım... Burak gibi kaynaklara da inanmıyorum... bize yurt dışına gideceğim deyip gs ye giden adam bu.. yine kucak açtık bağrımıza bastık bizi tehdit ediyor.. transfer yapmayın, Volkan’ı satmayın diye ayıp artık bu kadarı fazla...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum