Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Izmire gitti kral. Süre alacaktir

Yorum

• kral ilk 11 başlamasan da sonradan gir at 2 tane çek fişi bitir işi..

Yorum

• Gol makinesi. Eskiden Poacher'dı artık Komple Forvet

Yorum

• Krala da nazar degdirdik, masallah dedigimiz iki gune pert. 2/3 hafta yokmus, bu takim gol mol atamaz artik.

Yorum

• Tıpkı gittiği sene gibi işte Trabzonspor=Burak olmuş.
            O varsa var o yoksa takım da yok ortada.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Abi senin bu arkadaş çevren çok kötü be..

Yorum

• İzlediğim bütün maçlarda adam kendini yırtıyor. O yüzden diğerleri gibi telefonla oynamış, maçtan önce gülmüş vs umrumda değil.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Kral Gencler macinda dönüyor.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kral Gencler macinda dönüyor.
                    Akşam tekrar sakatlanmazsa
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• "türk futbolcusu olarak yabancı kuralıyla ilgili düşüncem net. ben türk oyuncuyum,türk arkadaşlarımın daha fazla oynamasını isterim. ben yabancı kuralının böyle olmasına karşıyım. benim yaşımdaki arkadaşlarım, 30-31 yaşlarında futbolu bırakmak zorunda kaliyor. " demiş. Tabi yabancı sınırı yokken çeteleşme yapamıyorsunuz değil mi? Aç kalacak ya Selçuk ondan bu laflar. Arda Turan'lık yapmaya başladın. İşinle ilgilen federasyon görevlisi değilsin. Yabancı kontenjanı hakkında kamuoyu oluşturmak senin işin değil. Tam Yeni Türkiye futbolcusu.

Yorum

• Yarın oynar Gençlerbirliği maçında oynamazsa olay çıkar..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlginç bir şekilde bizde çok istekli buldum. Bu kadar beklemiyordum, her transferimiz ve diğer oyuncularımız bu istekte olsa en azından kendi sahamızı dar ederiz rakibe, oyuncuların kalitesini hesaba katmadan yazıyorum bak... Sadece fizik gücü ve istek. Bu ikisi yeterli ama nerede o günler... Hepsi 35 yaşındaymış gibi oynuyor.

Yorum

• Iyice dalkavukluğa alıştı.

Sana mı kaldı yabancı kuralını savunmak. Yıllardır berbat topcular, sırf bu şişirme kuralından dolayı haksız yere dünyanın parasını kopardılar.

30 yaşında futbolu bırakan topcular o kadar iyiyse neden hiçbir yabancı kulüp bu topculara yönelmiyor? Çünkü o kazma topcular burda 10 katı maașına vergisiz oynayıp yıldız muamelesi görüyor.

O kadar futbol meraklılarıysalar gitsinler yurt dışına, adam gibi çalışıp kendilerine piyasa yapsınlar. Kankan Emre Çolak nasıl başardı?

Yorum

• meslektaslarını koruması gayet anlasılır....hayatta hersey üzerinde denge sozkonusudur....ülkemizdeki futbol ve enternasyonel yansımalarının bu kadar futbolcu idaresi ve tavrı ile karsılasıldıgı bir donem sanırım olmamıstır daha once futbol tarihinde....dengeyi iyi tutturmak gerekir, kimse kimseye muhtac olmamalı....
                              ıslak imza....

Yorum

• 31 yaşında SüperLig'de sözleşme alamadığı için bırakıyor arkadaşların. PTT 1. Lige gitsin, 3. lige gitsin neden gitmiyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim