Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göz kanatan bir futbol oynuyor, isterse 30 gol atsın bu sene. Attığı gollerden daha çok takıma zarar veriyor. Allah'tan karşıda takım yok da kör topal gidiyoruz. 2 metre öteye pas vermekten aciz, top kontrolü sıfır, fiziği bitmiş, durmadan faul almaya çalışan, top tutmaya tepki olarak doğmuş bir futbolcu da kral oldu ya ne diyim. Gerçekten sırf gol attığı için şu halini izlemeyi seviyorsanız ortada büyük ilginçlik var. Çin'e gitmeden önce komple forvete evrilmiş adam ne hale düşmüş.

Ayrıca Onur'da olduğu gibi hep bir şov yanı da var. İtici oluyor bu hali. Bu maç birilerine bağırıp çağırdı, sövdü bu hareketlerine dikkat etmeli. Şimdi bunları gol attıktan sonra yazdığım için tepki alacağım futbol cahillerinden ama yapacak bir şey yok. Cardozo için de aynı şeyleri yazıyordum, bu sürdürülebilir bir yapı değil. Defalarca kanıtlanmıştır, böyle başarı gelmez.

Yorum

• Sana tepki gösterme ihtimali olan insanlara daha dinlemeden “ futbol cahili “ demek. Merhaba Sir Alex Ferguson!

Yorum

• Attığı 12 gol dışında katkı vermedi.
        Ahahahahaha

Yorum

• Takım oyununa verdiği zarar herkesin malumu
          Takım arkadaşlarına verdiği zararlar da ayyuka çıkmaya başladı
          Bu maçtan sonra Castillo'nun dakikaları azalır 6-1 yenildiğimiz Akhisar maçının 11'i olan Burak-Olcay-Yusuf-Olcay şeklinde hücum hatlarına kayarsa bu takım sorumlusu sensin
          Yüz ifaden, tepkilerin ndoye dışındaki yabancı futbolcularla iletişimin hiç hoş değil
          Olcay ve Yusuf'a attırmaya çalıştığın golleri Castillo ve Rodallega'ya attırmaya çalışacağın gün doğru yolda oluruz

Kazandığımız puanlarla mutlu olmaya devam etmek zorundasınız.
          Burak'ı destekleyip işi şova döken kimsenin oynanan kötü oyundan şikayet etme hakkı yok
          Kazanıılan puanların da baş mimarı Burak Yılmaz
          Kötü oyun ,taktik anlayışssız mücadelenin baş aktörü de Burak Yılmaz
          En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 23:09.
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takım oyununa verdiği zarar herkesin malumu
            Takım arkadaşlarına verdiği zararlar da ayyuka çıkmaya başladı
            Bu maçtan sonra Castillo'nun dakikaları azalır 6-1 yenildiğimiz Akhisar maçının 11'i olan Burak-Olcay-Yusuf-Olcay şeklinde hücum hatlarına kayarsa bu takım sorumlusu sensin
            Yüz ifaden, tepkilerin ndoye dışındaki yabancı futbolcularla iletişimin hiç hoş değil
            Olcay ve Yusuf'a attırmaya çalıştığın golleri Castillo ve Rodallega'ya attırmaya çalışacağın gün doğru yolda oluruz

Castillo cizgide top bekliyor evet resmen top ayagina gelsin diye orda öylece bekliyor, adim dahi atmiyor, önce Castillo kendine ceki düzen versin, Rodellega da oynamiyor, Hoca tercih etmiyor, ne desin Burak ??? Riza hocam bu nasil is ben gol atiyorum ama kötü oynuyorum ya beni kes yada Ndoye yerine Rode oynasin falan mi desin ? Burak Gol atiyor, Asist yapiyor yada yapmaya calisiyor, takima sahipleniyor, hakemlere dikleniyor, takim arkadaslarina abilik yapiyor, daha ne istiyorsun? Burak hem gol atsin, hem asist yapsin, hem pas atsin siddeti seviyesi üst düzey olsun, calim atsin kafa toplarini toplasin, rakibi bozsun ileride top saklasin, ikili mücadelelerin hepsini kazansin, daha ne yapsin ? istersen arada sana gelip seni de memnun etsin ?
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Castillo cizgide top bekliyor evet resmen top ayagina gelsin diye orda öylece bekliyor, adim dahi atmiyor, önce Castillo kendine ceki düzen versin, Rodellega da oynamiyor, Hoca tercih etmiyor, ne desin Burak ??? Riza hocam bu nasil is ben gol atiyorum ama kötü oynuyorum ya beni kes yada Ndoye yerine Rode oynasin falan mi desin ? Burak Gol atiyor, Asist yapiyor yada yapmaya calisiyor, takima sahipleniyor, hakemlere dikleniyor, takim arkadaslarina abilik yapiyor, daha ne istiyorsun? Burak hem gol atsin, hem asist yapsin, hem pas atsin siddeti seviyesi üst düzey olsun, calim atsin kafa toplarini toplasin, rakibi bozsun ileride top saklasin, ikili mücadelelerin hepsini kazansin, daha ne yapsin ? istersen arada sana gelip seni de memnun etsin ?
              Seni memnun etmiş yeterli...
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------

Yorum

Seni memnun etmiş yeterli...
                Oraya mi takildin sirf

Yorum

• El, kol işlerini bırakmalı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Oraya mi takildin sirf
                    Asist yapiyor yada yapmaya calisiyor, takima sahipleniyor, hakemlere dikleniyor, takim arkadaslarina abilik yapiyor, daha ne istiyorsun? Burak hem gol atsin, hem asist yapsin, hem pas atsin siddeti seviyesi üst düzey olsun, calim atsin kafa toplarini toplasin, rakibi bozsun ileride top saklasin, ikili mücadelelerin hepsini kazansin, daha ne yapsin ?

Renktaş bak şunlar senden alıntı...
                    İşin aslı Burak ne takıma sahipleniyor (Onlara zarar veriyor birçok yabancıyı küstürüyor,Yusuf ve Abdüş'ün gelişimine oyun tarzı olarak büyük sekte vuruyor)
                    Hakemlere diklenmesi pozitif değil malasef
                    Asist yapıyor kısmı işin şovu onun için
                    Geriye kalan soru işareti dolu olan özelliklerin hiçbiri olmadığı için ironi yapmışsın zaten

Benim gördüğüm ve yorumladığım 2011-2012 sezonunda gittikçe kronikleşen Burak'a bağımlı taktik stratejisiz amaçsız bir takıma doğru yol aldığımız.
                    O sezonda Burak dışındaki tüm futbolcularımız değer kaybetmiş gereksiz bir sezon geçirmiştik
                    Bu şablon ve yapı ile zirveye oynayamayız.
                    Arada Burak çıkar maç alır kendimizi tatmin ederiz
                    Kaybettiğimizde de kötü oyun suçlanır.

Benim görüşlerim bunlar.Herkese saygı duyuyorum
                    Gol atan ve kazanan haklıdır sonuçta
                    -------------

Yorum

Asist yapiyor yada yapmaya calisiyor, takima sahipleniyor, hakemlere dikleniyor, takim arkadaslarina abilik yapiyor, daha ne istiyorsun? Burak hem gol atsin, hem asist yapsin, hem pas atsin siddeti seviyesi üst düzey olsun, calim atsin kafa toplarini toplasin, rakibi bozsun ileride top saklasin, ikili mücadelelerin hepsini kazansin, daha ne yapsin ?

Renktaş bak şunlar senden alıntı...
                      İşin aslı Burak ne takıma sahipleniyor (Onlara zarar veriyor birçok yabancıyı küstürüyor,Yusuf ve Abdüş'ün gelişimine oyun tarzı olarak büyük sekte vuruyor)
                      Hakemlere diklenmesi pozitif değil malasef
                      Asist yapıyor kısmı işin şovu onun için
                      Geriye kalan soru işareti dolu olan özelliklerin hiçbiri olmadığı için ironi yapmışsın zaten

Benim gördüğüm ve yorumladığım 2011-2012 sezonunda gittikçe kronikleşen Burak'a bağımlı taktik stratejisiz amaçsız bir takıma doğru yol aldığımız.
                      O sezonda Burak dışındaki tüm futbolcularımız değer kaybetmiş gereksiz bir sezon geçirmiştik
                      Bu şablon ve yapı ile zirveye oynayamayız.
                      Arada Burak çıkar maç alır kendimizi tatmin ederiz
                      Kaybettiğimizde de kötü oyun suçlanır.

Benim görüşlerim bunlar.Herkese saygı duyuyorum
                      Gol atan ve kazanan haklıdır sonuçta
                      O acidan bakarsak her futbolcu icin ayni yorumlari yapabiliriz, Onura bagli bir takim olduk arada cikip sovunu yapiyor cani istediginde oynuyor, el kol hareketleri falan hak getire, Olcay icin hatta Pereira icin falanda da aynilarini diyebiliriz, Profilindeki Damdoy reyizin önündeki topa kosamadigi günleri de gördü bu gözler, Burak gol atma konusunda bence 6s deki günlerini bile gecti, adama topu atiyoruz ve oda gol atiyor acik ve net, daha fazlasini beklemek icin önce iyi bir Hoca ve iyi bir takim oyunu lazim diye düsünüyorum.
                      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 23:27.

Yorum

O acidan bakarsak her futbolcu icin ayni yorumlari yapabiliriz, Onura bagli bir takim olduk arada cikip sovunu yapiyor cani istediginde oynuyor, el kol hareketleri falan hak getire, Olcay icin hatta Pereira icin falanda da aynilarini diyebiliriz, Profilindeki Damdoy reyizin önündeki topa kosamadigi günleri de gördü bu gözler, Burak gol atma konusunda bence 6s deki günlerini bile gecti, adama topu atiyoruz ve oda gol atiyor acik ve net, daha fazlasini beklemek icin önce iyi bir Hoca ve iyi bir takim oyunu lazim diye düsünüyoruz.
                        Haklısın
                        -------------

Yorum

• daha ne yapsin

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            daha ne yapsin

Ya istatistiklere yansimayan rakip Stoperler üzerindeki psikolojik üstünlügü, korku vermesi falan ?

Yorum

• Kral!
                              Golü kokluyor resmen!
                              Hamiş

Yorum

• Burağa laf edenlere neremizle gülelim adam en kötü haliyle gol atar tehlikeli gol makinası attığı birinci gol eleştirilere cevaptr boş boş konuşmayın burak olmasa zor gol atarız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim