İlk olarak Koray tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Burak orada sana Kadıköy'ü övmüyor. Burak orada ufacık hatada homurdanan elindeki çekirdeği sadece gol olduğunda bırakıp alkışlayan taraftara laf sokuyor. Sonuna kadar da haklı.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
-
Tribünden biraz anlıyosan şu fotodan bazı şeyleri çıkarabilirsin bu kale arkası ezberleri bozacak, mesela ben maratondakilerin çoğunu taraftar olarak görmüyorum onlar sadece seyirci, taraftarı eleştirirken genel anlamda eleştirilmesine karşıyım.
Foto İbb maçından.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Bu sene TG gayet kalabalık ve başarılı.Sesleride gayet güçlü çıkıyor.Üstü kapalı bir stadda baş ağırtırİlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://img11.imageshack.us/img11/1283/img0425tj.jpg
Tribünden biraz anlıyosan şu fotodan bazı şeyleri çıkarabilirsin bu kale arkası ezberleri bozacak, mesela ben maratondakilerin çoğunu taraftar olarak görmüyorum onlar sadece seyirci, taraftarı eleştirirken genel anlamda eleştirilmesine karşıyım.
Foto İbb maçından.
Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması :)...
Yorum
-
Bende katılıyorum iyi oynadığı zaman abartılmamalı kötü oynadığı zaman da yerin dibine sokulmamalı.Ama bu her futbolcu için geçerli ve biz bu dengeyi yakalayabilirsek bence daha başarılı bir takım oluruz.İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa'da oynarken Selçuk'la birlikte gelecekti. İmza töreni için gün bile ayarlanmışken Selçuk masada oturuyor, gözler Burak'ı arıyordu. Ancak İstanbul hayatı kendisine daha cazip gelmiş, verdiği sözden cayarak fenerbahçenin yolunu tutmuştu. Kayıp geçen 2 sene boyunca sahadan çok magazin basınını meşgul etti ve gündemden düşerek "takas futbolcusu" oldu. Şimdi ise Trabzonspor'un sembol ismi. Esasında ise eski beşiktaşlı futbolcu Fikret'in oğlu. Nereden nereye...
Bu futbol işi profesyonelleştikçe, aidiyet duygusu ikinci plana atılıyor. Yani Burak bizim canımız ciğerimiz değil, sadece bu aralar aldığı paranın karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışan bir elemanıdır. Tıpkı vaktiyle Selçuk, Egemen ve diğerleri gibi... Velhasıl futbolcuyu abartmamak lazım. Sadece işini iyi yapsın. O bize yeter artık.
Yorum
-
Ne gerek var böyle sert çıkışlara adam taraftarın desteğinin yüksek olduğunu söylemiş.İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşine bak Burak seni ilgilendirmez Kadıköy'ün atmosferi.
Bunları aşalım objektif olalım artık...HAMİ_41
Yorum
-
Takim rayina oturursa olabilir cunku takimda asist ozelligi olan futbolcularimiz cogunlukta gol atma disinda herseye sahip oyuncular hep bize rast geliyor):İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle giderse 40 gole bile dayanır .
Yorum
-
Yahu su bizim tocuların lakaplarının tam listesi varmı?
burak---intikam melegi
zokora--kara yılan
henrique--boga
adrian--maestro
colman--
alanzinho--spedy gonzales
serkan--atom karınca
giray--savaşçı
glowacki--buz adam
volkan--gizli tehlike
sapara--inceci
cech--
celustka--joker
tolga--has 61
onur--ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Böylemiymiş bizim adamların lakapları.çççİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu su bizim tocuların lakaplarının tam listesi varmı?
burak---intikam melegi
zokora--kara yılan
henrique--boga
adrian--maestro
colman--
alanzinho--spedy gonzales
serkan--atom karınca
giray--savaşçı
glowacki--buz adam
volkan--gizli tehlike
sapara--inceci
cech--