Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim için 1 numarasın. Bu hareketi bi Fb Gs li yapsa atılması mümkün değildi. Küfürle ağır tahrik var yardımcı Ernst in eğilip bişiler söylediğinide görüyor halbuki. Bütün sezon için seni ayakta alkışlıyoruz.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bilerek kirmizi gordugunu dusununenler artniyetli ya da onyargili.

O hareketin neresi kirmizi Allah askina.

Yorum

• Burak istatistiklerinde , mücadele eden bir adamın değeri 20 milyon Euro'dan aşağı değildir.
        Elmizde bir gol makinesi var iken, onu göndermek yerine, yanına mücadele eksiğini giderebilen bir adam almak daha mantıklı değil midir?

Yorum

• 32gol. Fazla eleştirmeye hakkımız yok.
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Ne çabuk sildiniz oyuncumuzu. İnşAllah kalır.

Yorum

• her şeyde bir hayır vardır diyorum...o kırmızıyı görmesen belki seneye henriqe gönderilecekti...Sende kal oda kalsın vittek de gelsin biri bana gelsin dam üstünde un eler..o degilde aziz metriste yarın akşamki derbiyi izlermi tüpçü zam yaparmı lpg ye..sıyırdım iyi geceler millet
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak istatistiklerinde , mücadele eden bir adamın değeri 20 milyon Euro'dan aşağı değildir.
                Elmizde bir gol makinesi var iken, onu göndermek yerine, yanına mücadele eksiğini giderebilen bir adam almak daha mantıklı değil midir?
                Abi yönetimde olan biz değiliz burada gitmelidir dememizle yollanmaz Burak. Ama bu adam kalmak istemiyorsa zincirle bağlayacak halide yok yönetimin kaldı ki Burak'ın hayali avrupa bende gitmesini isterim izler gururlanırız ama Gs'ye giderse Selçuk'tan farkı kalmaz.
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Bugün sahada yaptığın karaktersizlikti burak adam sana isteyerek bişey yapmamış ne ana bıraktın ne avrat
                  BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Kesin kesin en iyi getiri ile elden çıkarılmalı.Bu oyuncu yüzünden hem taktik geliştirilemiyor, hem oyuncu oynatılmıyor, hem saha içi huzur kalmıyor.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Ben çok gol atan Burak'ı değil , 2011 de yılındaki hırslı Burak'ı istiyorum

Yorum

• hırslı Burak ıstıyorsak etrafına Umut,Selçuk,Engin,Egemen ayarında takım oyununu oynayan ıyı adamlar koyacağız.Burak Avrupadan teklıf gelmezse kalacak.gollerıne devam edecek.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Burak sacmaladi, Ernst hakliydi, mac basindan beri kendini atiyor, adam normal olarak tepki gosterdi.
                          Burak da son macta zannedersem "tatil" moduna girdi. Gayet normal karsiliyorum. Seneye daha guclu bir Burak bekliyoruz.
                          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Bu ligdek en efendi sporculardan birisi Fabian Ernst'tir, o adamla da dalaştın ya yadırgadım doğrusu.
                            Bu sene beni yanılttığın ve o çok büyük katkın için teşekkür ederiz.
                            Umarım seneye daha güçlü bir Trabzonspor'da 40 gol barajını aşarsın.
                            İyi tatiller

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim için 1 numarasın. Bu hareketi bi Fb Gs li yapsa atılması mümkün değildi. Küfürle ağır tahrik var yardımcı Ernst in eğilip bişiler söylediğinide görüyor halbuki. Bütün sezon için seni ayakta alkışlıyoruz.

Bunlar işin bahanesi.Bir hafta önce takıştığı adam Ziegler,şimdi takıştığı adamsa Ernst.Kime inanırsın dersen Zieglere ve Ernste inanırım.FB maçında ayağına bastığı Ziegler,ayağını tutunca üstüne yürüyen Burak,bu haftada fol yok yumurta yok,Ernsti itiyor,sonra da yüzünü tutarak kendini yere atıyor.Küfür ve ağır tahrik olduğunu nerden biliyorsun.Burak tam bir sahtekar ve antipatik oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor.Emreyle ya da mesela Egemenle takışsa anlarım da Ernst gibi bu tür yollara hiç bulaşmamış bir adamla dalaşırsa sorun Burakdadır.Asıl ağır tahrik Burakın yaptıkları.Ernst de olsa olsa 'numara yapma' kabilinden birşey söylemişdir.Sen nasıl Ernstin küfüründen eminsen ben de etmeyeceğinden eminim.Bu adam yıllardır bu ülkede,kaç kez böyle bir olayına tanık olduk.
                              Burak kendine çok iyi bakan,atletik,yetenekli,çok kuvvetli bir oyuncu.Son derecede hırslı.Bu hırsı ile sayısız maç kazandırdı.Bu forma için de ter döktü,kan akıttı.Bu özellikleri ile de hakettiği ilgi ve sevgiyi fazlasıyla gördü.Ama artık yeter.Karakter olarak onca laf ettiğimiz Bizanslılardan çok da farklı değil.Yarın başka bir formayla Trabzona gelirse eminim en çok kızacağımız oyunculardan olacak.

Yorum

• Ernstmı efendi?lıgde en fazla faul yapan orta saha oyuncusu bu Alman.öyle böyle değil,dırek darbe faullerle hemde.Burakla gırdığı pozısyon sonrası Buraka fuck you dıyerek efendiliğini tescıl ettı.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim