Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Sahada resmen gladyatör gibiydi , helal olsun sana Burak , sen beni utandırmaya devam et koçum , Allah nazarlardan saklasın...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 1. Golden sonra tam bize doğru gelip armayı gösterip şampiyon diye bağırması taraftarı daha da çook gaza getirdi golden sonra sevinen taraftarları görürseniz anlarsınız

Yorum

• Kısa kollu forma ve eldivenle karizma duruyor..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• rakip taraftarlar için çok itici bir futbolcu en çok sevdiğim futbolcu tipidir
          çünkü benim takımında SANA TAVSİYEM EN İYİSİ OL

Yorum

• Burak Yılmaz : Başımda bana güvenen bana güvendiğini hissettiren inanan bir hocam var.Trabzonsporun beni bukadar kabullenmesini içine almasını kimse beklemezdi...
            Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Hırsın azmin ve mğcadelen için teşekkürler Burak Yılmaz...
            Ağasarlı_61

Yorum

• Hem yakışıklı hem kurtarıcı süper ya.
              Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Burak Yilmaz'a sadece Allah nazardan saklasin demek dusuyor.

Yinede oyun icinde daha katki saglayabilicek bir kapasiteye sahip oldugunu dusunuyorum. Topla dribling ozelligini yukseltirse, Avrupa'da oynabilir.
                En son ucubergin tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 18:12. Sebep: Yazim hatasi

Yorum

• Aynen devam,Tebrikler Burak

Yorum

• Mustafa Denizli dün akşam "Burak hala daha kapasitesinin %60'ı ile oynuyor" dedi... Doğru ise var ya, aman aman!..
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Aynen devam Burak,tebrikler...

Yorum

• Sırada rehabilite etmek için Batuhan var daha Burak'tan sonra O'nu da Türk futboluna kazandıracağız

Yorum

• Adam ne gol attı yahu
                          Ben çok kızardım oynamasına ama bak işte ne kadar mesafe kat etti.

Yorum

• burak,delikanlı adam çıktı..gökhan gibi ruhsuz kolpa çıkmadı adamın gollerden sonraki hırsı sanki bizden biriymiş havası veriyor..çok delikanlı adamsın burak...ve ayrıca çokta artist,kızlar deli oluyordur habu uşak için

kızların burak'ı kesişlerine bakın

En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 14.12.2010, 01:28.

Yorum

• burak yılmaz(twitter): "Olimpiyat stadına gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz,bu soğuk hava da bizi yalnız bırakmadılar,biz de onları pişman etmedik..."

Yorum

• twiter da bulamadım yav..
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim