Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Yilmaz mevcut sistemde sag acik oynamaz. Zaten tipik on libero kullanmiyor Senol Hoca. Serkan Balci yi kesip Burak i saga koyarsa orta saha savunma anlaminda ciddi zaaf gosterir cunku Serkan zaman zaman iceriye yanasip Selcuk ve Colman a yardim ediyor.. Belki ancak gol icin risk almamiz gereken anlarda orada kullanilabilir.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk 11 de olmaz... ama 2-0'ı, 3-1'i bulursak ikinci yarı oyuna girebilir.. B.Memişi Z.Yeleni düşündüğümüzde Burak'ın iyi bir alternatif olduğu orta çıkıyor.. Alanzinho, Engin-Gabric 'in yerine girebilir..

Hmm anladim .hadi bakalim hayirlisi ...Bence alternatif olarak oyuncumuz olmasi cok iyi...
      TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak Yilmaz mevcut sistemde sag acik oynamaz. Zaten tipik on libero kullanmiyor Senol Hoca. Serkan Balci yi kesip Burak i saga koyarsa orta saha savunma anlaminda ciddi zaaf gosterir cunku Serkan zaman zaman iceriye yanasip Selcuk ve Colman a yardim ediyor.. Belki ancak gol icin risk almamiz gereken anlarda orada kullanilabilir.
        Cok Dogru bir Tespit bence 100% haklisin
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Benim bildiğim kadarıyla Burak, Gökhan'a kurban gittiydi. Ben mi yanlış biliyorum yoksa
          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Trabzonspor'da çok sıcak karşılandığını belirten Burak, "Bu gecikmiş bir birliktelik" diye konuştu

İyi ki gelmişim
            Fırtına'nın yeni transferi Burak Yılmaz, kendisini 40 yıllık Trabzonlu gibi hissettiğini ifade etti. Birkaç yıl önce bordomavili kulübün kapısından döndüğünü dile getiren Burak, "Arkadaşlarım beni çok sıcak karşıladı. İyi ki gelmişim. Bu gecikmiş bir birliktelik" dedi.

Oynayabilirim
            Eskişehir'den hazır geldiğini ifade eden genç yıldız, "Hafif bir sakatlığım vardı ancak şimdi bir sorunum yok. Şans bulursam çıkıp oynayabilecek durumdayım. Trabzonspor'a uzun yıllar boyunca hizmet etmek için elimden geleni yapacağım" açıklamasında bulundu.
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• bşk de oynarken elle attığı gol sonrasındaki abartılı sevinciyle kendisine karşı olan gıcıklığım başlamıştı fakat hiçbirzaman yetenekli bir futbolcu olduğunu inkar etmedim , çoğu kişi kanat oyuncusu olarak görsede bence burak güçlü ve hızlı bir forvettir, umarım Şenol hocamızın elinde gerçek değeri ortaya çıkacaktır
              şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• Burak hakkında taraftarımız arasında bir yanlış anlama var onu açıklamak istiyorum.

Geçen yıl sezon başında Selçuk ve Burak,ı hem biz hemde Fener istedi öyle olunca Manisa çok para istiyor doğal olarak yönetimde Ersun hocaya bir tanesini alalım diyor Ersun hocada Selçuk İnan,ı tercih ediyor Fenerbahçe kulübü ile abnlaşarak biz Buraktan çekilelim sizde Selçuktan deniliyor o zaman Burak Fenere gitti Selçuk bize geldi yani Burak bizi istemedide Fenere gitti gibi sözler gerçeği yansıtmıyor ve Burak yılmaz iyi futbolcu hırslı,güçlü süratli ama biraz futbol zekası zayıf.
                En son Fatih tarafından düzenlendi; 13.02.2010, 13:15.
                ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• bu sene dunyadaki en buyuk transfer bu nasıl kaptık seni ama ac.manısa ve real eskisehir den yılın bombasını patlattık kesin sampiyonuz kıskananlar catlasın
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Abd.kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak hakkında taraftarımız arasında bir yanlış anlama var onu açıklamak istiyorum.

Geçen yıl sezon başında Selçuk ve Burak,ı hem biz hemde Fener istedi öyle olunca Manisa çok para istiyor doğal olarak yönetimde Ersun hocaya bir tanesini alalım diyor Ersun hocada Selçuk İnan,ı tercih ediyor Fenerbahçe kulübü ile abnlaşarak biz Buraktan çekilelim sizde Selçuktan deniliyor o zaman Burak Fenere gitti Selçuk bize geldi yani Burak bizi istemedide Fenere gitti gibi sözler gerçeği yansıtmıyor ve Burak yılmaz iyi futbolcu hırslı,güçlü süratli ama biraz futbol zekası zayıf.

olayin aslini bilmiyorum ama baskanin alamadigi , satamadigi yada sattigi futbolculari nasil karalayip , hedef haline getirdigini gorduk bircok kez ..
                    2 sene once baskanin gaziyla tutaka ettik buraki ve bilinc altina kazindi taraftarin burak antipatisi,, baskanin en iyi becerdigi istir bu,. ama tukurdugunu de hep yalar kendileri nedense,, aynisi zafer yelen e yapildi, adamin ne ahlaki kaldi ne karekteri ama bir sene sonra birde baktik ki transferin ilk gunu takimin basinda hoca bile yokken ustelik sakat sakat zafer takima gelivermis.. hayirdir baskanim , hani bu adam karektersizdi? bir sene zarfinda bir atolyede karekteri mi yontulup duzeltildi, siparis uzerine?
                    baskanin burak icin soylemis oldugu sozlere itibar etmiyorum sahsen ..aslinda genel olarak soylediklerine itibar etmiyorum ya neyse,, bircok kere o karalama tiyatrolarini izledik, gelenin gidenin gidemeyenin arkasindan bizzat baskan tarafindan yapilan
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 05.02.2010, 12:58.

Yorum

• Alınmasını istemezdim. Madem alınmış destek olacağız.İnşALLAH başarılı olur,takımımıza faydası dokunur, bizde teşekkür edip alkışlarız...
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bjk'nin eski Hocası Jean Tigana Burak'ın çok önemli bir yetenek olduğu dile getirmişti,hatta bulundugum her takımda burak gibi yetenekle çalışmaktan mutluluk duyacağını dile getirmişti..Şahsen Tigana tam bir yetenek avcısıdır,onun iyi dediği bir futbolcu iyidir..O yüzden Burak ın yeteneklerine güvenenlerdenim..
                        Birde Burak beni Tigana harcadı dıye acıklama yapmıştı forvet arkasında oynatmadı kanatta oynattı demıştı kımın ne dediği bellı değil bu gazetelere guvenmıyorum ama Tigana Burak ı keşfettiği aşikar lakin Burak o kelimeyi neden kullandı ozaman !
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bşk de oynarken elle attığı gol sonrasındaki abartılı sevinciyle kendisine karşı olan gıcıklığım başlamıştı fakat hiçbirzaman yetenekli bir futbolcu olduğunu inkar etmedim , çoğu kişi kanat oyuncusu olarak görsede bence burak güçlü ve hızlı bir forvettir, umarım Şenol hocamızın elinde gerçek değeri ortaya çıkacaktır
                          Sonuna kadar katılıyorum, Burak Yılmaz forvet oyuncusudur. Kanatta oynamak onu bu durumda görmemize neden oldu..
                          "53"

Yorum

• İçimden bir his bu oyuncunun bize yararı dokunacak diyor
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Şenol Hoca onu adam (futbol anlamında) edecektir.Burak'ta bir futbolcunun beyninin ayaklarına hükm ettiği yaşa gelmiş.Eğer kıvırabilirse hem kendisi hem de biz kazanırız.Zaten oldu oldu olmazsa...
                              Hayırlı uğurlu olsun.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İçimden bir his Şenol Hoca onu ilerleyen haftalar da hep ilk 11 de oynatacak gibime geliyır.
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim