Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kasımpaşa maçının en iyisi, ibb maçında ayakta kalan tek adam, ama şenol hoca faturayı alanzinho'ya kesiyor, eskişehir ve gs maçlarında 11 çıkarmıyor! bu adam bunca yıl 2.sınıf adam muamelesi gördü yine de oyuna girip hep en iyisini yaptı! daha önce 11 çıktığında etkili olamıyordu ama bu sıkıntısını da aşmış görünüyor
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Elimizde kalan son yetenekli adamlardan. Aman elimizde tutalım.
      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Bir hoca bir adamdan anca bu kadar nefret edebilir.

Yedek kulübesinden çıkma şansın yok oğlum. Çünkü Halil var o kadroda...
        Colmandante

Yorum

• Doğru zamanda kullanıldığında takıma en faydalı olan yabancı Alanzinho'nun Alper Potuk peşine feda edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Alperle takas ihtimali varsa kesinlikle değerlendirilmeli.
            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Doğru zamanımı var alan bu takımda her türlü oynar.takımda yetenekli adam sayısı neredeyse sıfır.Adrianı yetenek diye önüme sürmeyin tepem atıyor.Bu adama ayak uyduran yok malesef ayrıca şu volkan şen neden cimbom maçında oynatılmaz anlamak zor.
              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• trabzona ersun yanal getirdi eskişehire de gelmesini isteyecektir takasda kullanılsa güzel olur
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bu şahıs da kulübün parasını yiyenlerin başında geliyor. Trabzonspor'da görevlerini tamamladılar.
                  Kulüp ile bağları sona ermelidir. artık verecekleri bişi kalmadı. henrique ve alanzinho ile yollar ayrılmalıdır

Yorum

• Sen olduğun yerden direk Eskişehir'e git. Teşekkürler yaptığın her şey için...

Bunu geç geldiğin için değil buradaki misyonunu tamamladığını düşündüğüm için söylüyorum.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• takas için kullanılır ama ben 3-4 dönemdir alanın adının hep takasta anılmasından bıktım....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ula Ali herkesi sen kandırıyorsun di mi?

Yorum

• Bence kalmalı ! Son 20 dk larda maçın kaderini değiştirebilecek, oyuncuları ateşliyebilecek bir oyuncumuz yedek kulübesinde her zaman olmalı. Alanzinho bu işi çoğu zaman başarıyor.
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bu çocuk ses çıkartmıyor küsmüyor darılmıyor gocunmuyor görev verilirse çıkıp oynuyor oyundan çıkarken tekmeliğini su şisesini yada kramponunu fırlatmıyor diye mi gönderilmek isteniyor...Sanki takımın hucüm gücü çokmuş gibi birde hucüm adamını gönderiyoruz.....Adam sıkıştığımız her zaman oyunu açacak bir oyuncu ama alan oynuyor diye gönderiyoruz hayret birşey yahu

takımda bir sürüoyuncu oynamadan para alıyor, örnek ferhat volkan vittek.....bunlara kenarda oturdukları için para verilirken alanın aldığı 3-5 kuruşa dil uzatmak ayıptpr

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu çocuk ses çıkartmıyor küsmüyor darılmıyor gocunmuyor görev verilirse çıkıp oynuyor oyundan çıkarken tekmeliğini su şisesini yada kramponunu fırlatmıyor diye mi gönderilmek isteniyor...Sanki takımın hucüm gücü çokmuş gibi birde hucüm adamını gönderiyoruz.....Adam sıkıştığımız her zaman oyunu açacak bir oyuncu ama alan oynuyor diye gönderiyoruz hayret birşey yahu

takımda bir sürüoyuncu oynamadan para alıyor, örnek ferhat volkan vittek.....bunlara kenarda oturdukları için para verilirken alanın aldığı 3-5 kuruşa dil uzatmak ayıptpr

pardon Barış'ı unutmuşum

Yorum

• Sezon sonu yollanmali, simdi dursun 2. yari cokta kolay gecmeyecek bizim adimiza.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X