Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinhoya kurban olun kurban ona laf atanlar gidin yumlunuzla girayınızla yasinle ve diğerleriyle uğraşın
    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• bu adama laf atanları anlamıyorum kaleye giden tek oyuncumuz tek kalıyor yardım gelmiyor ilerde pas atacak adam da yok zaten fazla eleştirmemek gerek formanın hakkını veriyor.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Takımın Adrian ile beraber en iyilerindendi.
        Artık ALanzinho'yu ben de sattırmam.
        Ben tribünde ne hissediyor isem o da sahada aynı şeyleri hissediyor.

Yorum

• O soğukta beni ısıtan futbolu oynayan tek adamdı..

Bir ara baktım tabelada numarası yazıyor ALLAH ALLAH yanlış mı gördüm diye gözlerimin soğuktan puslu görebileceğini düşünerek iyice bir ovuşturdum tekrar baktığımda ALAN yoktu bile sahada....

Oyunu bu kadar kötü okuyan bir hocaya sahibiz..İyiki varsın ALANZİNHO
          Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• adrian ve alanzinho ortasahası beklenenden fazlasını veriyor..

ancak ne kanat ne de forvet var
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• adrian alanzinho kesinlikle colman-zokoradan daha iyi

Yorum

• bence bu maç sonradan girmeliydi yorgunluğu belli idi kasımpaşadaki gibi sürekli ileri oynayan alanzinho yoktu....

Yorum

• Bu adam da iyi oynar kurgumuz taktiğimiz doğru olduğu sürece ve özellikle motivasyon
                  https://www.saltanatmt2.com.tr/
                  https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                  https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• İbb maçında aklımda kalan iki oyuncudan biriydi Alan...
                    Gelenler gidenleri maalesef aratıyor Alan kesinlikle gitmemeli!
                    TRABZONSPOR

Yorum

• şansal büyüka ya göre türkiyenin en etkili 2 orta sahasından biriymiş...

biri fernandes diğeri alanzinho dedi

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şansal büyüka ya göre türkiyenin en etkili 2 orta sahasından biriymiş...

Kalite olarak olabilir ama istatistiksel açıdan sıradan bir Anadolu takımı ofansif orta saha oyuncusunun yanına yaklaşamaz...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şansal büyüka ya göre türkiyenin en etkili 2 orta sahasından biriymiş...

Gayet haklı. Ligde topu alıp dikine böyle adam eksiltebilen çok nadir oyuncu var, hatta yok denecek kadar az. Bu adam nasıl haftalarca kadroya dahi alınmaz şaşırıyorum. Rakipler kapanıyor, adam eksiltecek, sorumluluk alabilecek adam gerekiyor sahaya Halil'i atıyor hoca kulübeden Alanzinho kadroda bile yok.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bencede haklı

hatta ben alanzinho 10 tane alex eder demiş adamım statik oynamayıp dikine hızlı oynayan orta saha futbolcularını severim ben oyüzden alanzinho muz yederli

Yorum

• gs maçında ilk 11 çıkmalı.
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• yirmi dk oyunda kaldı gs zaten bitik bir durumdaydı 4 tane pozisyonumuz var yetmişden sonra beğendim özel bir adam

Yorum

Yükleniyor...
                                X