Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'un küçük dev adamı Alan....

Sıkıntı çıkartmayan kapris yapmayan yedek kaldığında sorun olmayan oyuna girdiğinde direk oynayan, güzel çalımlar atan bazende adamı delirten enteresan şutlar çıkartan küçük dev adam

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeş sen la liga izle, barca ,real vs,,,,,
      İzlemek istiyorum da ntv şifreli yayına geçiyor izleyemiyorum
      evvelki gün ikisininde kupa maçlarını seyrettim rakibi ciddiye almadılar o maçlar da tatsızdı
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ön libero'mu ariyoruz, ne gerek var ALpter Potug'a. 5 milon € kasada kalsin.

Artik ALanzinhio var
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Maçın tartışmasız yıldızıydı.

Yıldız gibi parladı .
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yine, sıkışan oyunda orta sahada adam eksiltme noktasına vurgu yapıyor ve susuyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Başka adam eksilten orta sahamız yokken, hangi akla hizmet pozisyona dahi giremediğimiz maçlarda bu adam yedek kulübesine dahi alınmadı çok merak ediyorum. Hocanın bu yaptığı şeyleri anlayamıyorum ben. Bir adamı 10 hafta oynatmaz sonra hep 11 oynatır, kimisini hep ilk 11 oynatır bakarsın öteki maç 18 kişilik kadroda dahi yok.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• alper in alınmasına vesile olacaksa, gidebilir, yoksa kalsın.

Yorum

• Son saniyelerde 18 çizgisi üzerinde Adem'in ayağından aldığı top diyorum ve susuyorum.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Arkadaşlar alanzinho defansif anlamda gerçekten iyi oynadı.
                    Yıllardır bizde hücuma katkısı sınırlı ,şutları zayıf ,
                    alper alınacaksa takasta kullanılabilir.

Yorum

• adamı bildiğin göbekte oynattık
                      defansa filan koştu
                      helal olsun
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Helal olsun..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Son maçta Adrianla birlikte mükemmel oynadı, omuz yedi yıkılmadı, tekme yedi yıkılmadı, yılmadı pres yaptı, defansa geldi top kaptı.. Alanzinho'yu hiç böyle izlememiştim
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

• alper bu adam kadar katkı sağlayamaz biz ilerde çoğlamıyoruz alper bizi ileriye götürebilcek oyuncu değil alanzinho bu takımda kesin kalmalı en iyi yabancımız

Yorum

• Ikinci baharini yasiyor adam...

Yorum

• Ligdeki en seri oyuncu.Zaten futbol zekası olabilseydi Messi kalitesinde birşey olurdu herhalde.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Yükleniyor...
                                X