Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan ne olursa olsun, bu takimda en cok bu adami seviyorum
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• 4-5 yildir bizde, ama halen sacma sapan pas hatalari, pas verildiginde topa gitmeyip topu beklemeler. Hic degismedi bu adam. Bize geldiginden beri üstüne gram koymadi.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4-5 yildir bizde, ama halen sacma sapan pas hatalari, pas verildiginde topa gitmeyip topu beklemeler. Hic degismedi bu adam. Bize geldiginden beri üstüne gram koymadi.

..
        Saka mi yapiyorsun ?? Sadece calimina oynuyan oyuncu bildigin CM oldu ve defansif katkisini INANILMAZ bir sekilde yükseltti. Ayni zamanda fizik ve kondiyon olarak cok üstüne koydu.

Sadece son tercih konusunda eskisi gibi.
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Saka mi yapiyorsun ?? Sadece calimina oynuyan oyuncu bildigin CM oldu ve defansif katkisini INANILMAZ bir sekilde yükseltti. Ayni zamanda fizik ve kondiyon olarak cok üstüne koydu.

Sadece son tercih konusunda eskisi gibi.
          Kasimpasa ve bir kac baska maci baz alarak yaziyorsun sen, o maclardaki performansina lafimiz yok. Genel anlamda var. Geldi geleli belirttigim seylerde degisen birsey yok.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kasimpasa ve bir kac baska maci baz alarak yaziyorsun sen, o maclardaki performansina lafimiz yok. Genel anlamda var. Geldi geleli belirttigim seylerde degisen birsey yok.

..
            Hayir genel anlamda diyorum. ILk geldiginde hic kosmazdi sadece ofansif düsünen bir AM oyuncusuydu. Bizde ise simdi CM olarak bile oynatilabiliyor, cok kosuyor, ve defansa yardim ediyor.
            Yani afedersin *ötünü yirtiyor, ve her ne kadar senin dedigin konularda bazen problemler yasasa bile, kadrodaki cogu oyuncudan daha iyi oynuyor.

Sen hic gelismedi diyorsun, ben gelistirdigi konulari sayiyorum, sen onlari degil benim dediklerimde gelismedi diyorsun. Bana biraz sacma geldi.
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ligin en yetenekli oyuncusu ama yanlış bölgede oynuyor. gole daha yakın olmalı

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen hic gelismedi diyorsun, ben gelistirdigi konulari sayiyorum, sen onlari degil benim dediklerimde gelismedi diyorsun. Bana biraz sacma geldi.
                Evet benim dediklerimde gelismedi, neden sacma olsun ki? Ilk geldiginde gereksiz top kaybi yapan, hatali bircok pas atan, bazen 2 kisiyi gectikten sonra pas vermek yerine yine calima girip topu kaybetmesi, vs...

O zaman öyleydi, 4-5 yil gecti halen öyle. Yoksa son maclardaki performanslarina bakilinca geri kosan mücadele eden bir futbolcuya bürünmüs, lafimiz yok zaten. Umarim anlatabildim.

..

Yorum

• alanzınho uygun dakıkalarda kullanıldıgında ustune futbolcu yok mutlaka takımda kalması gerekir

Yorum

• Alanzinho kadroda her zaman bulunması gereken bir adam,ama yedek ama ilk 11.Zaten takımda bireysel yetenek olarak üst düzey olan bir kaç adamdan biri.

Yorum

• Oyuna sonradan girerse bence daha iyi olur.Hem takıma zarar verecekse de az vermiş olur.Katkı yapacaksa da çok yapar böylelikle

Yorum

• Renktaşlar ben de fikrimi söyleyim de aman gönül kırmaya kadar gitmesin,
                        üstteki gibi saygı çerçevesinde görüşlerimizi karşılaştıralım güzel güzel gelip geçip gidelim

İyi niyetli-çalışkan-yedek kalmayı sorun etmeyen karakterli bir oyuncu Of'lu Ali,
                        fakat diyorum ki ben forvetin hemen arkasında oynayan, hucuma en yakın olup gol ve gol pasları beklediğimiz oyuncumuzun 5 senelik istatistiklerine bi bakın,
                        en çok beğenilen son Kasımpaşa maçına bakın yada,
                        ben 70 dakkasına baktım maçın,Alanzinho'da en çok ilk 70 dakka beğenilmiş zaten,
                        ben ne şut çektiğini gördüm,ne takım arkadaşını gol bozisyonuna soktuğunu gördüm,topla birlikte çok gördüm ama rakibe sıkıntı yaratacak 1 tek hareketini görmedim,
                        1-2 faul aldı onlarda tehlikeli bölgelerde değil orta sahaya yakın yerlerde,
                        Kasımpaşanın kalecisi İssakson'a Mustican ın golünden başka top gelmedi ki Alan beğenilsin,kaleci eli belinde gezindi,yere yatmadı-kalkmadı ısınamadı bile,
                        e böyle olunca bizim gol ve gol pası beklediğimiz Alanzinho nasıl iyi oynadı oluyor.
                        Aynı bölgede oynayan kıytırık takımların yerli-yabancı tüm oyuncularına bakın bundan daha kötü istatistiği olan 2 kişi daha çıkmaz.
                        Kısaca seviyoruz ama sevgi karın doyurmuyor,
                        ha iyi bir yedek olur,oyunun durumuna göre lazım olursa son 15 dakka girebilir ama fazlası olmadı olmuyor.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Topla Dikine Giderken Bir Anda Kanatlara Çeviriyor Topu..

Onun Oynadığı Sistemde Janko'ya Daha Çok Orta Gelebilir Bu Yüzden
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• 120 dakikalık Kasımpaşa maçına rağmen fena oynamadı ama yetenekli adamı orta alana hapsetmek anlamsız...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• elinden geleni yapıyosun helal olsun sana aldıgın her kuruş

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renktaşlar ben de fikrimi söyleyim de aman gönül kırmaya kadar gitmesin,
                                üstteki gibi saygı çerçevesinde görüşlerimizi karşılaştıralım güzel güzel gelip geçip gidelim

İyi niyetli-çalışkan-yedek kalmayı sorun etmeyen karakterli bir oyuncu Of'lu Ali,
                                fakat diyorum ki ben forvetin hemen arkasında oynayan, hucuma en yakın olup gol ve gol pasları beklediğimiz oyuncumuzun 5 senelik istatistiklerine bi bakın,
                                en çok beğenilen son Kasımpaşa maçına bakın yada,
                                ben 70 dakkasına baktım maçın,Alanzinho'da en çok ilk 70 dakka beğenilmiş zaten,
                                ben ne şut çektiğini gördüm,ne takım arkadaşını gol bozisyonuna soktuğunu gördüm,topla birlikte çok gördüm ama rakibe sıkıntı yaratacak 1 tek hareketini görmedim,
                                1-2 faul aldı onlarda tehlikeli bölgelerde değil orta sahaya yakın yerlerde,
                                Kasımpaşanın kalecisi İssakson'a Mustican ın golünden başka top gelmedi ki Alan beğenilsin,kaleci eli belinde gezindi,yere yatmadı-kalkmadı ısınamadı bile,
                                e böyle olunca bizim gol ve gol pası beklediğimiz Alanzinho nasıl iyi oynadı oluyor.
                                Aynı bölgede oynayan kıytırık takımların yerli-yabancı tüm oyuncularına bakın bundan daha kötü istatistiği olan 2 kişi daha çıkmaz.
                                Kısaca seviyoruz ama sevgi karın doyurmuyor,
                                ha iyi bir yedek olur,oyunun durumuna göre lazım olursa son 15 dakka girebilir ama fazlası olmadı olmuyor.
                                Şakamısınız böyle diyenleri gördükçe bizim takıma henrique ler olcanlar ve benzeri kazmalar fazla bile diyorum.ne istatistiği kardeşler çıplak gözle izlediğim maçlarda gördüğüm şu futboldan anlamayan adam bile bu takımda oyunu hızlandıran,top ayağına yakışan belli seviyedeki tek oyuncu alanzinho dur der.
                                Ali yazar Veli bozar

Yorum

Yükleniyor...
                                X