Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökhanın reklam filminin linkini atabilecek ibr arkadaş var mı?
    Elimde değil...

Yorum

• tek forvet..gokhan olmadı degisiklik umut bulut..yada umutla baslar gokhan kurtarıcı..bakalım ne kadar konussakta hep beraber bekleyip izlemekten baska yapıcak ne var ki
      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Artık gücünü kuvvetini toplamalı yırtıcı bir forvet olmalı.Top ayağına geldimi kaleciler titremeli eleştiriyorum bende ancak olması gerekenleri söylemek istedim.3 tane pozisyondan en az 2 si atılırsa golcüdür forvet
        https://www.saltanatmt2.com.tr/
        https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
        https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• arkadaşlar telaşa gerek yok yarın akşam burda gokhan ın golunu yada gollerini konuşacağiz buna eminim....
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gökhanın reklam filminin linkini atabilecek bir arkadaş var mı?
            yok mu izleyelim merak ettim bende
            biraz gezindim bulamadım
            Bordo Mavi...

Yorum

• Gökhan 2. yarı patlayacaktı ... Hadi Gökhan fener maçı zaten ilk yarının maçı olduğu için onu saymadık.... Yarın patlarsın artık
              YERİ GELDİ UYSAL BİR KOYUNUM, ÇEKMEYE GELMEZ BOYNUM...

Yorum

• Yarın gol atamazsanız işimiz var sizle.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• yarın gökhan en az 2. tane atacak inş.
                  ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok mu izleyelim merak ettim bende
                    biraz gezindim bulamadım
                    merak etmeyin bence reklamda formada logo yok,diğer bütün takımların logosu var...
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Gökhan işte bu takımlara gol atmanı daha çok istiyorum...İnş. atacaksın..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak DeeP__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan 2. yarı patlayacaktı ... Hadi Gökhan fener maçı zaten ilk yarının maçı olduğu için onu saymadık.... Yarın patlarsın artık
                        patlamasina gerek yok kosuyorya... bknz. Umut "Golü Unut sen Kos Yeter" Bulut.

Eh simdi sagda Yattara solda Lazinyo atmasinlarda görelim yani aslinda pek birsey degismeyecek bence ama insallah düzelirler bizde iyice havaya gireriz... Yattaranin yükü hafifliyor performansini arttirir; insallah hayirli olur Lazinyo. Bu arada bana Lazinyonun Gökdenizden farki sadece sol ayagi gibi geliyor.
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bu maçta gol bekliyorum Gökhan'dan..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Fenerbahçe maçından önce patlama bekliyorum , güveniyorum demiştim . Hiç beklentilerimi karşılayacak bir Gökhan yoktu sahada . Gerektiğinde pas atmayan , gerekmediğinde pas atan , son karar anında iyi karar veremeyen ve hiçte iyi gözükmeyen bir Gökhan vardı Kadıköy'de . Umarım bunu bugün tersine çevirirsin . İyi futbol ve goller izlemek istiyoruz senden .

Yorum

• HARİKASIN aslansın, kaplasın koçum benim.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Hayret nasil olduda gol attin?
                                YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

Yükleniyor...
                                X