gökhanın reklam filminin linkini atabilecek ibr arkadaş var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhanın reklam filminin linkini atabilecek bir arkadaş var mı?
biraz gezindim bulamadımBordo Mavi...
Yorum
-
İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok mu izleyelim merak ettim bende
biraz gezindim bulamadımşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak DeeP__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan 2. yarı patlayacaktı ... Hadi Gökhan fener maçı zaten ilk yarının maçı olduğu için onu saymadık.... Yarın patlarsın artıkpatlamasina gerek yok kosuyorya... bknz. Umut "Golü Unut sen Kos Yeter" Bulut.
Eh simdi sagda Yattara solda Lazinyo atmasinlarda görelim yani aslinda pek birsey degismeyecek bence ama insallah düzelirler bizde iyice havaya gireriz... Yattaranin yükü hafifliyor performansini arttirir; insallah hayirli olur Lazinyo. Bu arada bana Lazinyonun Gökdenizden farki sadece sol ayagi gibi geliyor.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Fenerbahçe maçından önce patlama bekliyorum , güveniyorum demiştim . Hiç beklentilerimi karşılayacak bir Gökhan yoktu sahada . Gerektiğinde pas atmayan , gerekmediğinde pas atan , son karar anında iyi karar veremeyen ve hiçte iyi gözükmeyen bir Gökhan vardı Kadıköy'de . Umarım bunu bugün tersine çevirirsin . İyi futbol ve goller izlemek istiyoruz senden .
Yorum
Yorum