Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jeneriklik bir gol usta işi helal gökhan

Yorum

• ahhhhhh direkten döndü dk 17 tühhh

Yorum

• Off , off , off ne goldü be

Tebrikler Gökhan gol için .

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu maçta gol bekliyorum Gökhan'dan..
          Gökhan'ı attığı golden, kendimide yaptığım tahminden dolayı tebrik ediyorum..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• helal adına yakısır gol
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayret nasil olduda gol attin?
              Ayıp ama Gökhan su ülkede en iyi forvetlerden bi tanesi golcü adam böle demekle çok büyük haksızlık yapıyosun ! attığı gol şans deil ve herkes atamaz !

Yorum

• Muthiş bir gole imzasını attı.
                Bordomavi.net

Yorum

• O gol neydi öyle ya helal olsun be Gökhan.İkinci yarı bekliyoruz yine
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• gokhanm cok sansizsiz bu kacinci direk...
                    sen boyle goller atmaya devam et aslanım benim hep destekcindim hep destekcinim.

kaliteli golcu kaliteli gol atar.

Yorum

• İlk olarak smileyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayıp ama Gökhan su ülkede en iyi forvetlerden bi tanesi golcü adam böle demekle çok büyük haksızlık yapıyosun ! attığı gol şans deil ve herkes atamaz !

Sizin icin cok iyi bir forvet olablir saygi duyarim ama valla benim icin Gokhan beceriksiz bir forvet bugun attigi gol onun hakkinda dusunduklerimi degistirmez....Sahsen ben gol attigina sasirdim siz sasirmamis olabilirsiniz...
                      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• helal gökhana, göstere göstere atti golü

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sizin icin cok iyi bir forvet olablir saygi duyarim ama valla benim icin Gokhan beceriksiz bir forvet bugun attigi gol onun hakkinda dusunduklerimi degistirmez....Sahsen ben gol attigina sasirdim siz sasirmamis olabilirsiniz...
                          tamam sen öle düşnmeye devam et ne yapabilirim ki..

#9 gökhaaaan ünaaalll

Yorum

• İlk olarak smileyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tamam sen öle düşnmeye devam et ne yapabilirim ki..

#9 gökhaaaan ünaaalll
                            Bisey yapmaniza gerek yok herkesin fikrine saygi duyun yeter..
                            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• gokhan kalitesiz forvetse turkiyede kaliteli forvet yok.

Yorum

• Ne gol attın be; helal olsun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X