jeneriklik bir gol usta işi helal gökhan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçta gol bekliyorum Gökhan'dan..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayret nasil olduda gol attin?
Yorum
-
İlk olarak smileyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyıp ama Gökhan su ülkede en iyi forvetlerden bi tanesi golcü adam böle demekle çok büyük haksızlık yapıyosun ! attığı gol şans deil ve herkes atamaz !
Sizin icin cok iyi bir forvet olablir saygi duyarim ama valla benim icin Gokhan beceriksiz bir forvet bugun attigi gol onun hakkinda dusunduklerimi degistirmez....Sahsen ben gol attigina sasirdim siz sasirmamis olabilirsiniz...YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Yorum
-
İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin icin cok iyi bir forvet olablir saygi duyarim ama valla benim icin Gokhan beceriksiz bir forvet bugun attigi gol onun hakkinda dusunduklerimi degistirmez....Sahsen ben gol attigina sasirdim siz sasirmamis olabilirsiniz...
#9 gökhaaaan ünaaalll
Yorum
-
İlk olarak smileyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam sen öle düşnmeye devam et ne yapabilirim ki..
#9 gökhaaaan ünaaalllYASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Yorum
Yorum