İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayal kurmaya gerek yok,Gökhan şampiyon yapamaz bizi..
Diyelim mucize oldu yaptı,o zaman alır cevabımızı susarız.
Biz olacaklardan bahsetmiyoruz burda olanlardan bahsediyoruz..
Gökhanın gitmesini isteyenler!!!
Katılırsın dimi
Nihal o olanlarda bir zamanın olacaklarıydı
Şimdininde olacakları,Bir zamanın olanları olacak...Bu arada o mucize'yi Gökhan yapmıyor...Takım yapıyor...Bu takım Gökhan'dan ibaret değil...Gökhan hadi şampiyon olalım dedimi,Olmuyoruz...
Daha 2 sene daha burda...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
herkesin anlaması gereken bir şey varsa bizi bu kadar kızdıran gökhan ünal'ın gol kaçırması değil ruhsuz 2 adım atmayan vurdumduymaz oyunudur. bu nedenle umut bulut başlığına onun kadar hatta daha fazla gol kaçırmasına rağmen bişey yazmıyorum. çünkü umut atamasada zorluyor kovalıyor ruhuyla oynuyor. bu kadar sabit duracaksan bulduğun pozisyonları atacaksın o zaman susmasını biliriz.-ibrahima yattara-
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı kritik gollerle, yaptığı kritik asistlerle bizi şampiyonluk yolunda en çok umutlandıran adam = Gökhan.
Pardon Futbolda Nötr Olma Durumu var mı Birbirini Götürme felan.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNihal hadi kampanya yapıyorum...
Gökhanın gitmesini isteyenler!!!
Katılırsın dimi
Nihal o olanlarda bir zamanın olacaklarıydı
Şimdininde olacakları,Bir zamanın olanları olacak...Bu arada o mucize'yi Gökhan yapmıyor...Takım yapıyor...Bu takım Gökhan'dan ibaret değil...Gökhan hadi şampiyon olalım dedimi,Olmuyoruz...
Daha 2 sene daha burda...
Kampanya başlatcakmış sanki biz bunun peşindeyiz!!Anlamamakta ısrarcısın.
Şunu söyliyim ben futbolcusunu her daim kötüleyen taraftar değilim,öyleymişim gibi göstermeye çalışıyorsun ama..
Neyse susuyorum.En son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 15.03.2009, 22:45.Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı kritik gollerle, yaptığı kritik asistlerle bizi şampiyonluk yolunda en çok umutlandıran adam = Gökhan.
İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani biz gökhanı 2-3 sene bekletip sonra şampiyonluğa oynamak için mi aldık ? Bu adamın yaşı kaç ömer ?
Yada madem 2-3 sene sabredecektik neden göksu ya sabretmedik.. Neden 6 milyonu sokağa attık ..? Biz çok zengin bir klüp müyüz ?..
Ben kötü futbolcu demiyorum.. Ama isteksizce ve başıboş oynuyor daha doğrusu oynayamıyor... Sen bu parayı alıyorsan oynayacaksın arkadaşım..
Veya bizim altyapımız ne zamandan beri şampiyonluğa oynuyor...
Bende iyi oynuyor demiyorum bu arada,Ama her ne olursa olsun, geçerken bir tokatta şuna atayım demenin mantığı ne ben onu anlamıyorum..
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Pardon Futbolda Nötr Olma Durumu var mı Birbirini Götürme felan.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Yetenekli olduğunu biliyorum ama yok artık, benim için bitmiştir yani.Yahu pas vermeye bile mecalin kalmamış.Hoca'nın yerinde olsam haftaya senle başlamam.Yattara ve Alanzinho sahada olsun, forvetimiz Umut Bulut olsun.O da sezon sonuna kadar..Sezon sonunda ikisine de güle güle.Rakip stoper misiniz forvet mi belli değil.Giden para da umrumda değil benim saçlarım, tırnaklarım gidiyor.
Tekke gittiğinde zil takıp oynayanlar umarım mutludur.
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hala ne anlattığımızı anlamak istemiyorsun..
Kampanya başlatcakmış sanki biz bunun peşindeyiz!!Anlamamakta ısrarcısın.
Susuyorum!.
Nihal bu ne o zaman
Ben başka birşey anlamadım..Söyle neyi anlatacağını, anlat, anlayayım,Öle sus..
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop kontolu bu kadar kötü olamaz ya , yemin ediyorum sıkıntı stres veriyor başka birşey değil .Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu söyliyim ben futbolcusunu her daim kötüleyen taraftar değilim,öyleymişim gibi göstermeye çalışıyorsun ama..
Senin bunu yapmıyacağınıda biliyorum,Biliyorsun...
He eğer öyle anlaşıldıysam,Çok özür dilerim...
Biliyorsun zaten demeyeceğimi
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Gökhan 10 maç daha devam edelicek elbette ki, eğer böyle devam ederse ve şampiyonluk kaçarsa
Önümüzde ki yıl farklı arayış içinde olmalıyız mutlaka..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum