Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haftaya Ankaraspor maçında 2-3 gol çakarsın Gökhan yine omuzlardasın. Maç maç değerlendirmeyeceğim. Sezon sonu genel bir kritik yazmayı düşünüyorum.

Ben hâlen senin çok iyi bir golcü olduğunu düşünüyorum. Ama o önüne alamadığın top, akabinde Edu'nun sana yetişmesi ve kendini yere bırakıp penaltı beklemen.. yakışmadı Gökhan'ım. Ayrıca Eskişehir maçında yara yara gittiğin o pozisyonu hiç unutmayacağım. Keşke dün fener savunmasınıda yara yara gitseydin.
    Anca Eskişehir'in defansını yarar zaten

Yorum

• al birini vur ötekine ikiside bu takımın golcüsü olamaz.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• ikinci yarıda değişir umuduyla başladıma ama...
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Gökhan için kayseride olan TRABZONDA olmayan şartlar ne acaba, bizde neden son vuruşlarda bu kadar etkisiz kalıyorlar..
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• Eskişehirspor maçından sonra kahraman ilan edip şimdi kötüleme işini anlamsız buluyorum.

Ben zaten çok beğenmem kendisini ancak her zaman destekliyorum.Açıkçası dün de çok ümitliydim, olmadı.Olmadığı için kızgın falan da değilim.Şanssızlık, heyecan, stres her şey olabilir.Tamamen oynandığı an oluşan psikolojidir diyip geçiyorum.

Gol kaçırmasına zaten bir şey demiyorum ki benim için çok olasıdır.Hangi forvet olursa olsun gol kaçırılır.Hani Tekke varken hiç gol kaçırmıyorduk falan sanıyor bazıları da o iş öyle değil.Goldür kaçar.

Ama çalım denemelerinde şu topu iki ayağına dolayıp haldur huldur koşturmasını ben anlayamıyorum.kıyas yapmak için değil ön yargıları açığa vurmak için söylüyorum hakikaten umut topu çok daha iyi kullanıyor gökhan'a göre.Gökhan'ın iyi olduğu nokta kaleye yapabildiği direkt vuruşlar. Onları da bu maç yapamadı.

Neticede bir maçla göklere çıkarıp, sonraki maç adamı asmanın alemi yok.

Elmizdeki kadro budur.Bu kadroda da 3 tane santrafor var.Gökhan da yüksek bonservis bedeli sebebiyle öncelikli olaraksahada yer alacak olanı.Sadece desteklemek gerekiyor.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• gs maçında "Gökhan benim için bitmiştir " demiştim. Bu maçta tükürdüğümü yalamaya razıydım ama Gökhan daha beter kaçırdı golleri. İkili mücadelelerde çok çabuk düşüyor. Trabzonspor'da oynayacak performansı gösteremiyor açık ve net. Hem kötü oynayıp hem de gol kaçırıyor diyecek başka bir şey bulamıyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben hala guveniyorum Gokhan a. Yeterki pas verecegi zamanı da vuracagı zamanıda bilsin.
                13 Vitor Hugo

Yorum

• bu taraftara yakısmayan bir isim bizim taraftar böyle süper olmasaydı en az 10defa ıslıklanırdır8i hakettigini düşünüyorum) dün partneri umut ile birlikte takımımzın emegini çalmıştır bizlere hakaret etmiştir başka açıklaması yok yazıklar olsun sana gokhan hala iyi olcak bilme ne diyoruz 20maç olmuş yapmayın ya bu 20maçta her maç en az 2 gol harcamış adam bu! yazıklar olsun

Yorum

• Malesef umut gibi cok pozisyo öldürdü...begenmedim...yinede yapacak bisi yok...takimin golcusu olduguna göre yerden yere vurup morelini bozmak dogru olmaz...ama kendine ceki düzen vermesi lazim...gerci top kaybi felan olmadi ama son vuruslarda iyi degildi...deli ettin beni umut kadar olmasada
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Daha iyi olması gerekiyor..

(UEFA)

Yorum

• Almayınca kötü, alınca iyi oluyorlar öyle mi ?

Gökhan Ünal'ın kalitesi belli, böyle olacağını kim tahmin edebilirdi ki ?
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Eleştiriler çok ağır bence.Tamam çok gol kaçırıyor olabilir ama o pozisyonlara girmek de her oyuncunun yapabileceği şeyler değil.Performansını kesinlikle arttırması gerekiyor ama biraz daha sabretmemiz gerektiği düşüncesindeyim.
                          Colmandante

Yorum

• Kayseri'deki Gökhan'dan oldukça uzaktı.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Gökhan'a olan umudumu inancımı biraz kaybettim aslında doğruyu söylemek gerekirse..Ondan çok şeyler bekliyordum herkes gibi..Fenada oynamıyor aslında ama çok gol kaçırıyor.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Dün gökhan 45. dk'da topu aldı önüne yanında edu sağa baktı umutu gördü bomboş ama atmam dedi çünkü ben atıcam diyordu gitti gitti gitti topu kaybettikten sonra kendini yere attı penaltı bekledi orda umuta atsaydın karşı karşıya bıraksaydın arkadaşını gökhan bir yerin mi eksilirdi he yine belediye maçında umuta yaptığının aynısını colmana yapmıştı bencil gökhan

Yorum

Yükleniyor...
                                X