Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye'nin en iyi ortasahasınız mafettik. Kondisyoner yok adamı sürdük sahaya. DMC yapmasını bekliyoruz dönüp nye gol atmıyor nerde eski Colman diyoruz. İleri çıkıp pas attığında ise Ruhsuz geride basmıyor oluyor.

Ben birkaç Şans verilmesini istiyorum.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• bızden oncekı takımında muznın yedek ve 300 bın euro maas ıle oynuyordu suan ıse 2 mılyon euro alıyor ama tık yok... ıyı kotu futbolcu olma tartısmanıza katılma ıhtıyacı bıle duymuyorum ama suankı halı ıle hıc bır ısımıze yaramaz yaramayacakda...
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Bitik bir Colman bu saatten bir işimize yaramaz. Ayrılık vakti...

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bızden oncekı takımında muznın yedek ve 300 bın euro maas ıle oynuyordu suan ıse 2 mılyon euro alıyor ama tık yok... ıyı kotu futbolcu olma tartısmanıza katılma ıhtıyacı bıle duymuyorum ama suankı halı ıle hıc bır ısımıze yaramaz yaramayacakda...
          06-07'de 27, 07-08'de 18 maçta forma giyen adam müzmin yedek oluyorsa ki 1.1 Milyon € da 2 Milyon € oluyorsa diğer dediklerinizin önemi hiç kalmıyor..

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bızden oncekı takımında muznın yedek ve 300 bın euro maas ıle oynuyordu suan ıse 2 mılyon euro alıyor ama tık yok... ıyı kotu futbolcu olma tartısmanıza katılma ıhtıyacı bıle duymuyorum ama suankı halı ıle hıc bır ısımıze yaramaz yaramayacakda...
            alenen yalan yanlis seyler yazmayin ayip yahu.
            1.muzmin yedek degildi.
            2.orada ne kadar aliyordu bilmiyorum ama burada ilk uc senesinde 500 bin euroya oynadi.2011 de sozlesmesi yenilendi.kaldi ki 2008-2011 performansi itibariyla hakettigi bir paraydi..
            3.simdi 2 milyon euro degil 1.1 civari aliyor.
            sonuc: yalan,onyargi kotudur.

Yorum

• Zokora gibi bonservisi verilirse ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Beklesin yaz boyunca yaz kampına da alınmasın. bu süreçta takım bulabilirse gitsin yoksa fesh edilsin sözleşmesi.
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Kek'i Janko olsun, sen kaymagi, Bamba cikolatasi ve cilek olarak Malouda. Pastanin mumlari Celu ve Jebrin.
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Turşusunu kuracaksınız herhalde.

Satış listesine konmalı

Yorum

• 8jk'ye bedava verelim düşmanı içeriden yıkarız.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      8jk'ye bedava verelim düşmanı içeriden yıkarız.

Hiç gerek yok.. hem 8jk'nın hemde colman'ın istediği bu zaten. ve Colman 8jk'da tekrar ligin en iyi ortasahalarından birine dönüşür bundan eminim.. Parasını versin alsınlar Colman bedavaya verilecek bir oyuncu değil.. Taliplisi çıkana kadar beklenebilir maaşı da çok büyük paralar değil zaten
                      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Katılıyorum. Colman istiyorsa bonservisini getirip ayrılabilir. Bonservisi de ucuz olmamalı

Senelerce yabancı sayısının serbest kalması gerektiğini savundum. Serbest olmaması da buraya kötü etki ediyor
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.05.2014, 10:42.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç gerek yok.. hem 8jk'nın hemde colman'ın istediği bu zaten. ve Colman 8jk'da tekrar ligin en iyi ortasahalarından birine dönüşür bundan eminim.. Parasını versin alsınlar Colman bedavaya verilecek bir oyuncu değil.. Taliplisi çıkana kadar beklenebilir maaşı da çok büyük paralar değil zaten
                          Aaron Hunt,Van der Vaart gibi adamların peşinde koşan bjk Colman'ı bedavaya bile olsa kadrosuna katmaz.Hele bu yabancı sınırı varken imkansız ötesi bir olay bu

Yorum

• En büyük hatayı 6 milyon Euro'ya Benfica'ya satmamakla yaptık.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aaron Hunt,Van der Vaart gibi adamların peşinde koşan bjk Colman'ı bedavaya bile olsa kadrosuna katmaz.Hele bu yabancı sınırı varken imkansız ötesi bir olay bu
                              Bjk katmazsa başkası katar Colman'ın hala bir piyasası olduğuna inanmak istiyorum
                              Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Ynt: Gustavo Alejandro Colman

Zokora gibi sende ..
                                EZANLA BAŞLADI, SELAYLA BİTER..

Yorum

Çalışıyor...
                                X