Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dokunulmazlık sahibi oyuncumuz.Ne yazık ki ona yapılan eleştiriler birilerine şiddetle batmakta. Bir dolu avukatı var anasını satayım. Umarım devre arasında o bölgeye kaliteli bir transfer yapılır da kendisini 11 de görmek durumunda kalmayız.
    Dokunulmazlığı olacak tabii. Hasan, Hüseyin ve Ayman gibi ortasahalardan sonra Colman.. Günlük hayatta yanına 2 koruma bile verilsin

Yorum

• Dün takımın en iyilerindendi. Kart konusuna pek takılmaya gerek yok. Şenol Hoca haftaiçi konuşup, duruma göre izin verir ya da vermez. Ama ben olsam verirdim

Devre arası onun yerine oyuncu alınmasını kimse boşuna beklemesin. Belki ona alternatif gelebilir ama onu kesecek oyuncunun gelmeyeceği belli.. Kalitesi ve mücadelesini gösterdiği zaman, zaten bu takımın en önemli oyuncularından birisi.. Bunu Şenol Hocada görüyor ve biliyor.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Yediği 13'e yakın tekmeden sonra o sertliği ben Jaja'dan bekliyordum senden geldi.Mücadelen, ayakta kalman çok güzeldi.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Top rakipteyken inanılmaz işler yaptı belki de takımın en çok koşan oyuncusuydu. Defansif anlamda çok iyiydi elinden geleni yaptı. Ama top ayağındayken iyi değerlendiremedi topları, çok pas hatası yaptı. Umarım düzelecektir. Sarı kart konusuna gelince ben ceza alıp gitmek için yaptığını sanmıyorum. Colman her maçta böyle yapıyor zaten. Her zaman tatlı sert bir oyunu vardır colmanın. Pek bilerek sarı gördüğünü sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dokunulmazlık sahibi oyuncumuz.Ne yazık ki ona yapılan eleştiriler birilerine şiddetle batmakta. Bir dolu avukatı var anasını satayım. Umarım devre arasında o bölgeye kaliteli bir transfer yapılır da kendisini 11 de görmek durumunda kalmayız.
            Ona top gelince gözlerini kapat,tek çözüm yolu bu senin için

Yorum

• Mücadele anlaminda cok iyidi ilk defa bukadar mücadeleci bir futbol oynadi gördügüm kadariyla.

Fakat gereksiz top kayiplari ve pas hatasi yapti bu konuda dikkatli olmali.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Erdogan Arikan cok begenmis Gustavo'yu,
                bize laf düsmez artik
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Colman'a sallayanlar maç istatistiklerine bir baksınlar. Her maçta sezon başından beri daha dogrusu geldiginden beri en cok koşan ya birinci ya ikinci oyuncu oluyor.Buda yetmiyorsa Futbol uzmanlarını dinlesinler. Ne diyor uzmanlar Trabzonspor'un en onemli iki kilit oyuncusu Colman ve Selçuk tur. Rıdvan bir seferinde Trabzonsporun Selçuk ve Colmana aman gece üstünüzü örtün üşütmeyin demesi lazım demişti. Biz Bu kadar puan topladıysak bu kadar averaj yaptıysak bu kadar az gol yediysek modeern futbolun iki yönlü orta saha oyuncusu dediği Colman ve Selçuk sayesindedir. Nice üç ezik taraftarının gıpta ile baktıgını biliyor duyuyoruz Colman ve Selçuk'a. Ama bide içimizdeki İrlandalılar olmasa
                  Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Şu 3.bölgedeki presleri öldürüyor beni ..

Defansta bazen çok rahat davranıyor , bunu düzeltmeli ..Onun dışında zaten müthiş ..

Yorum

• İlk olarak vfor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kendi teorini kendin yıkmışsın, dediğin gibi kart almanın basit yolu varken niye rakibi tekmeler bi oyuncu? rakip her fırsatta seni ve arkadaşlarını tekmeliyosa ne yaparsın? Colman'ın bazen aklı oyunda olmayabiliyor ama tatil planları için böyle bişey yaptı demek art niyettir...
                      tatil planı yapan adam böylemi oynar... teşekkürler Colman...
                      Valla isterseniz maçın tekrarını bir kez daha izleyin. Pozisyon icabı tekme atmak başka, kasıtlı tekme atmak başkadır. Hele bir pozisyon var ki topla hiç alakası yokken resmen rakibe tekmeler sallamış Colman. Bizim 3 sezondur izlediğimiz Colman'ın böyle hareketlerini gördüğümüzü de hiç hatırlamıyorum. Oyununa hiçbir zaman laf söylemedim zaten...

İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman'ın burada 3. yılı bundan önceki 2 yılda böyle birşey oldu mu?
                      Yok..
                      Daha önce niye yapmadı da şimdi yapıyor?
                      Kasıtlı kart gördüğüne kesinlikle inanmıyorum,onu gutiyle falan karıştırmayın
                      Geçmiş sezonlarda erken tatil için böyle bir davranışta bulunmaması gayet doğal. Colman'ın yerine kendinizi koyun. Uzun bir süredir eşi ve çocuklarından ayrı yaşıyor. Üstelik yeni doğan çocuğunu sadece birkaç gün görebilmiş. Her şeyde art niyet aramamak lazım bence. Colman'ın kasti olarak sarı kart görüp cezalı duruma düşmesini yadırgamıyorum ama bunu daha basit yollarla yapmalıydı diye düşünüyorum...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• valla bu colman'ı eleştiren varsa gidip biraz futbol bilgileri ansiklopedisi okusun. dün akşam Stadyum programında Erdoğan Arıkan çok iyi bir kare yakalamış onu yayınladı. colman, bizim 18 önünde topu rakipten alıyor ileri gönderiyor. ilerde top rakip oyuncunun ayağına geliyor. colman 45 metre koşuyor gidiyor bu kez rakip kalenin önünde topu alan rakibe pres yapıyor ve oyununu bozuyor. bu adamın nesini eleştiriyorsunuz anlamıyorum. bana göre colman çok başarılı çok özel bir futbolcu. elbette dokunulmazlığı olacak. tıpkı diğerleri gibi.

Yorum

• Hoca kendisine izin verecektir zaten bu izni de haketmiştir!
                          acilen sözleşmesi uzatılmalı!
                          dün istediğimiz topları atamadı ama hücumda baskıyla kazandığı topla attığı attırdığı gol yine bir colman klasiğiydi
                          engin ve alan oyuna girdikten sonra ise muhteşem oynadı.
                          engin o son topu önüne yuvarlasaydı da oynadığı oyun taçlansaydı keşke!
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Guti'nin yediği karttan sonra gündeme gelen "ülkelerine erken dönme adına cezalı duruma düşüyorlar" hezeyanına kurban edilecek adam değil Gustavo Colman. Geçen sene neden yapmadı? Geldiği ilk sezon neden yapmadı? O zamanlar beyninde problem vardı da şimdi mi yok? Bir futbolcu sahadaki performansıyla yerin dibine sokulsa anlarım ama böyle suni gündemler ile yıpratılma çabasını çok sağlıklı bulmuyorum.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlhan bu son söylediğini üstteki mesajımda ifade etmiştim zaten. Adam uzun süredir eşi ve çocuğundan uzak. Üstelik yeni doğan bebeğini de ne kadar gördüğü ortada. Futbolcularımızı koruyalım ama gerçekleri de gözardı etmeyelim değil mi? Kaldı ki ben Colman'ın oyunculuğunu veya kişiliğini de asla eleştirmedim. Mevcut şartlara göre erken izini de sonuna kadar hak ediyor bence. Sadece kart görmenin daha ucuz yolları varken bu tip bir yola başvurmasını eleştirdim...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Gercekten yapilan kotu yorumlari anlamakta gucluk cekiyorum. Dun Colman sahanin gercekten en iyilerindendi. Her topa basti, sadece basmadi top caldi, orta sahayi rahatsiz etti, pas alisverisinde bulundu. Bir orta sahadan baska neler bekliyoruz bunu anlayamiyorum. Hatta maclara gidebilen renktaslarimdan bir ricam olucak bir mac Gustavo Colman icin tezahurat yapin lutfen, bu oyuncu bunu hakediyor, isini yapan, macta baska birsey dusunmeyen oyuncumuz bunu hakediyor. Yattaraya bu kadar ilgi gosterilirken asil gosterilmesi gerekenleri unutuyoruz bence, haksizlik yapiyoruz :/

Yorum

Yükleniyor...
                                X