Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu konun kilit yediği günü bekliyorum

(Janko'da işe yaramıştı)
    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Hala gönderilmemesi şaşırtıcı. Demek ki herkes adamın kafasının futbolda olmadığını farketti...

Yoksa yetenek ile ilgili sıkıntı yok.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Arjantin milli takımına seçilememesine şaşırdığımız günlerden kör topal bir alıcı dahi bulamamasına şaşıramadığımız günlere..

Ey gidi Colman Reis
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Bu sahtekardan kurtulamayacağız gibime geliyor.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• colmanın yıllardır sorunu aynı ISTIKRAR... bızden oncerkı takımında yedek olmasının sebebıde mıllı takıma en azından cagırılmama sebebıde budur.. kaldıkı artık kolman cok yavas oynayıp cok top kaybedıyor bu sebebpden dolayıda hıc bır takımın ılgısını cekmıyor.. ama ona hakkettıgınden okadar fazlasını verıyoıruzkı umurunda degıl... ona odedıgımız maas ıle arjantınde yedı sulalesı hıc calısmadan yasar... eee neden gıtsın salakmı ???
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 2010 - 2011 , 2011 - 2012 Gustavo Colman der susarım
              #50 Jackson Avelino Coelho
              #7Miroslaw Szymkowiak
              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Ynt: Gustavo Alejandro Colman

Colman'a lanetli gözlele bakmanın anlamı yok hainmiş gibi.

Colman'ın yeri çok farklıdır, ama cidden fazlasıyla vadesi doldu..

Yorum

• İlk geldiğinde ortaya koyduğun performans mükemmeldi.Büyük topçusun ama son 2 yılda resmen yatarak para kazandın.Gitmen şart oldu.

Yorum

• Ahhh bandanalı arjantinlim gitmeni hiç istemezdim fakat gitmelisin
                    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçtiğimiz sezon devre arasında satılması gerektiğini düşünüyordum, ne yazık ki hala aynı fikirdeyim.2 yıldır sürekli oynayan bir oyuncu olarak başladığı noktanın bir adım ötesinde değil.hakkında yapılan yorumlar ise çok ama çok garip.futbolcu değerlendirme kriterlerimiz oldukça "sakat" bana kalırsa.sevilen futbolcunun asla kötü olamayacağı ve eleştirilemeyeceği gibi son derece yanlış bir düşünce var.

Bu sezona bakıyoruz, 6 maçın neredeyse tamamında sahadaydı ve "futbol" oynadığı maç sayısı 1.(liverpool rövanşı) 1 maç oynayıp 5 maç dökülen bir oyuncu söz konusu.ortada görünmediği birkaç maçın ardından oynadığı ilk iyi maçtan sonra "colmanı beğenmeyenler utansın" moduna giren arkadaşlara diyecek sözüm yok elbette. Birçokları gülebilir ama bence çimşir'den daha fazla verim sağlamıyor.ve bu haliyle alanzinho, cale ve yattara gibi şampiyonluğa oynayacak bir trabzonspor'da yeri yok.

Umuyorum geçen sezon yaptığı istatistiklerin yükselttiği piyasası düşmeden en ideal şartlarda gönderilebilir.colman-alanzinho-cale-yattara gibi sıradan yabancılardan kurtulduğumuz an şampiyonluk bize daha yakın olacaktır.
                      01-09-2010, 13:39

Yorum

• Benfica'ya satmamakla en büyük hatayi yaptikk, net.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Janko bile gitti lan, sen niye duruyorsun hala?
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Trabzonsporun transfer gündeminde arjantinli colman var.

Kendisi iyi bir oyun kurucudur.Etkili paslar atar.Uzaktan şutları vardır.Tam bir maestrodur.

Hacı oyuncuyla anlaşmış ama araya son anda rus takımı girmiş.Anlayacağınız elimizden kaçtı

Yorum

• Herkesin beklediği üzere kampa yine gelmemişsin(!)

Yorum

Gene kaldın başımıza.. "Oynasa iyi topçu, kafasını toplaması lazım" sezonu açılır yakında.. 2 yıldır adamın kafasını toparlamasını bekliyoruz ama bir adım ilerleme yok. Bugün twitterda yazılanlara bakıyorum, bu 2 seneden hiç ders almamışız. Vahid hoca Colman'a güvenerek sezona başlarsa çok büyük bir hata yapar, o mevkiye kaliteli bir transfer şart.

Not: Colman kampa vaktinde gelmiş. Transfer olduğu sezonu saymazsak bir ilk herhalde
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X