inter maçındaki colman performansı bir alexden daha iyiydi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Ynt: Gustavo Alejandro Colman
Inter macinda ki marek cech performansi ligin en iyi solbekidir .acik ara hemdeİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinter maçındaki colman performansı bir alexden daha iyiydi...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Marek cech gerçekten ilk geldiğinde iyiydi. nolduysa 5-6 ayda bize gelen bozuluyor. Bosingwa da düşüş gözlemliyorum. Bize gelen bize uyuyor...İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter macinda ki marek cech performansi ligin en iyi solbekidir .acik ara hemde
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Ynt: Gustavo Alejandro Colman
Emerson da oyleydi. Asistle golle başlamıştı ama kronik sol bek sikintisi. Ilk maclarda iyi sonra kötüİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarek cech gerçekten ilk geldiğinde iyiydi. nolduysa 5-6 ayda bize gelen bozuluyor. Bosingwa da düşüş gözlemliyorum. Bize gelen bize uyuyor...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
havadan salliyorsunuz.
2008-2009 5 gol 10 asist
2009-2010 11 gol 14 asist
2010-2011 1 gol 11 asist
2011-2012 5 gol 9 asist
2012-2013 1 gol 1 asist(gecen sezonun ucte ikisinde oynamadi)
bu sezon da son maclarda kendine gelmeye basladi..
demek ki neymis bu adamin skora katkisi varmis..takim olarak da rezil gecirdigimiz
gecen sezonu saymazsak bu adamin skora da oyuna da katkisi oldugunu gormek cok zor degil..
bu adam nasil hantal bir anlatin hele.colman'i su takimdan cikarin rakibe baski uygulayacak rakibi ileride karsilamaya calisacak bir allahin kulu kalmaz.
adam ileride top kapsa da kimse yanina dahi gitmedigi icin aldigi topu
bir sekilde geri veriyor.colman hucum oynayan bir trabzonspor'da bulunmaz nimettir.ama senin oyun sistemin topu tamamen rakibe birakmak uzerine kuruluysa yapacak bir sey yok..iki sezondur yaninda oynayan adamlara bakin allah askina..aykut-zokora..rakip yari sahasina silah zoruyla giden adamlar.bu adamlarla hangi ara pasini deneyeceksin-veyahut bu adamlarla verkac yapabilir misin?en fazla kendi sahanda al ver yaparsin.
asil colman'i bosverinde diger orta saha oyuncularinin skora katkisini buraya bir koyun bakalim..
sanki top bizde cok kaliyorda colman'in hizli dusunup dusunememesi sorun oluyor.oyun sistemimizi ilk once iyi bir anlayin sonra colman'a sallayin.
top bizdeyken ileriye cikan yok rakipteyken almaya calisan yok.rakip sahada
zaman zaman yaptigi baskilar icin bile colman her daim 11 de oynatilir..
colman'dan verim alinabilmesi icin yanina tek yonlu degil cift yonlu futbolcularin oynamasi gerekiyor.yani hucuma cikarken yari sahaya geldikten sonra mal mal kosuyu birakmayacak-yaptigi kosuyla takim arkadasini rahatlatacak bir orta saha..selcuk iti bunu iyi yapiyordu mesela.simdi bakiyorsun ileriye cikan adam yok.
bu colman ersun'un elinde olsa ulkenin sayili yabancilarindan biri olup cikar.miymiy futbol ustadi mra'yla bu kadar oluyor.
Yorum
-
-
Bu takımda ki en büyük virüs bu adam. 1 tane mücadele kazandığını görmedim. Her topu yavaşlatıyor, ataklar başlamadan bitiyor. Bize Zokora'nın yerine değil yanına adam lazım.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 2 maçtaki Colman'ın 2 tık altında oynadı. Özellikle ceza stoğunu tüketmemek için mücadelelerden kaçındı. Ama ondan başka da dikine pas atacak adamımız olmadığı için en iyisi Colman...Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum