Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneye gelirsin herhalde...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Gustavo Colman ilk geldiği günden beri Trabzonsporun en iyi en önemli futbolcularındna bir tanesi olmuştur bende kabul ediyorum ama memleketinden dönmesinde her zaman rötar olması kesinlikle kabul edilebilir bir mesele değildir iyi bir teklif gelirse gönderilsin biliyorum yeri zor dolar onun için öz evlat alacaksın yok mu vardır neden olmasın arayacaksın ki bulacaksın
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• resimdeki falcao y muş,öyle diyorlar
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• % yıldır bizde..Allah aşkına şampiyon olduğumuz sene gösterdiği performansı genele yayabildi mi?Batalla kadar olabildi mi misal?Maç seçer,top kaybeder basmaz,kamplara katılışı olaydır.Kardeşim babanın hayrına oynamıyprsun..Gideceksen gideceğim de ve git..

Yorum

• Aklını başına al uşağum, yersin tekmeyi!

Yorum

• Akıllı ol Kara uşak. (=
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Colman kusura bakma ama bardağı taşırdın reis, gidesin varsa kapı orda. ([] --> Habu da kapı olsun.) Aha işte orda. Çeker gidersin, ayıp denen bir şey var.
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şampiyon olduğumuz sezon da devre arası kampı yılbaşından önceydi yanılmıyorsam.Yani bunun performansla bir alakası yok Şenol hocanın adeti böyle.
                  Dogru, bence yilbasindan sonraya birakmali Kamp isini. Birazda empati yapsin.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Çok yüzsüz gördüm ama bu kadarı da fazla...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Noterin kendinden fazla idmana katıldığı tek topçu

Yorum

• Kesinlikle Colmanı savunmak gibi bir niyetim yok ama birde onun tarafından ve hatta geç katılan Henrique ve Alanzinho tarafından düşünün olayı. Adamlar burdan İstanbula, İstanbuldan Amsterdam yada Londra bir aktarma daha. Ordan Kendi ülkelerinin başkentine, ordanda kendi yaşadıkları şehire. En iyi şartlarda 24 saat, jetlag, yorgunluk vs. Geçen senede aynı şeyler oldu. Yine kampa geç katılmışlardı.

Antalyada en erken kampa başlayan takım biziz. Sene başındada öyleydi. Ne oldu? çokmu süper kondüsyon yaptık. 29 unda değilde 2 veya 3 ocakta toplasan adamları kümemi düşeriz. bu adamlar yabancı, Aralık 24 te Noel var, önemli bu adamlar için, sonrada Yılbaşı. Bu adam ailesi ile dostları ile Noelini Yılbaşısını kutlasa öyle gelse moral motivasyon açısından daha iyi olmazmı. Antremanlarda daha istekli arzulu çalışkan olmazmı. Futbolcuları takıma küstürmekte üstüne yok Şenol Hoca. Diğer takımların hepsi 2 yada 3 ocakta başladılar kamplarına. Hadi göreceğiz bu extra 4 günde takıma nekadar kondüsyon yüklediğini.

Ben oyuncuların hiçbirinin Şenol Hocayı sevdiğini, ona saygı duyduğunu, yada onu dinlediğini zannetmiyorum. Yazık, takımı bitirdi.
                        ...

Yorum

• İyi de bu adam GS maçından önce gitti zaten Arjantin'e...
                          Daha ne anlayışı gösterilecek ki ?
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi de bu adam GS maçından önce gitti zaten Arjantin'e...
                            Daha ne anlayışı gösterilecek ki ?
                            Colmanın anlayışa filan ihtiyacı yok zaten bu saatten sonra. Sezon başından beri sakatlık, izin vs. O zaten koparmış bağlarını. Ben Alan ve Henrique için dedim daha çok. Ama geçen sene ve ondan önceki senede aynı şeyi yaptı Hoca. Yine Colman ve diğer oyuncular ile problem yaşadı. Hatta hafızam yanlış hatırlatmıyorsa, önemsiz bir kupa maçından önce Colman izin istemişti hocadan Arjantine erken gitmek için, hocada izin vermemişti. Oda lig maçında kırmızı görüp cezalı duruma düşürdü kendini bilerek. Hocada inat etti göndermedi. Bu gibi durumları yönetemiyor hoca bence. Sırf bu yüzden Ünalı tekrar geri çağırdı zaten. Oyuncu ilişkileri 0 adamda.
                            ...

Yorum

• Colman yapar! Bu takımın her şeyi o! Efsane o!

Gelirken Jaja'yı da getir hacı. Alkollü olsun... vişnevotkavişnevotka
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman yapar! Bu takımın her şeyi o! Efsane o!

Gelirken Jaja'yı da getir hacı. Alkollü olsun... vişnevotkavişnevotka
                                Eğer benim yorumuma ironi yaptıysan şöyle diyeyim. Kamp 29 unda ise 29 unda burda olmak zorunda. Jajayıda hiçbirzaman savunmadım, savunmamda. Sarhoş sarhoş idmana gelen adam 40 gol atsada bi işe yaramaz. Colman kafasında bitirdi diyorum zaten. Bu saatten sonra gelmesede olur.
                                ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X