Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet bugünde satılacağı meydana çıktı.....ne büyüktesadüf değilmi..... ?

Evet sallayanlar var doğrudur ama ben değilim bu..

Birileri sallıyor sizi ve bir güzel uyutuyor bu arada takımı parsel parsel satıyor.....

Bir şey soracağım size ve sizin gibilere.... Colman geç geldi oynamıyor vesaire..yani görevini yapamıyor...bu yüzden gitsin diyorsunuz...

Şenol Güneşte takımın alması gereken puanların yarısını alamadı oda görevini yapamadı , yönetimde takımı yabancı çöplüğüne çevirdi....bunlara neden sesiniz çıkmıyor.....

Bu takımda aksayan bir tek Colman mı ?
    Ben kesin gitsin, asılsın kesilsin diye birşey demedim, ceza verilsin hemde en ağırı..İlk kez olmadı bu olay..

Yok bu adamdan daha bir şey olmaz derlerse, ederinide bulursa yollasınlar.. Sonuçta ilk ayrı sahada olduğunda bas bas ben gitmek istiyorum diye bağırdığı zamanlar oldu..

Şenol hoca eleştirilmez değildir tabiki eleştireceksin, ama bu eleştiri, bu adamın takımın başında ne işi var, gitmedimi daha şeklinde olmamalı bu eleşitriler(seni kast etmedim)..

Ben şahsen yerine şehri takımı tanıyan, başarılı olacağına camia olarak inanacağımız bir adam gelmeyecekse gelmesini istemem.... Sen Sadri başkan gidecek yerine Hacıosmanoğlu gelecek dese istermisin, ama Ali ağaoğlu gelecek desek ne düşünürsün..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte bu örnek Sibel'cim, bizim (Türk futbolcular ve Türk futbolu) bakışımız ile Avrupalı, Amerikalı futbolcuların bakışı arasındaki farkı gösteriyor. Onlar futbola bizim kadar duygusal bakmıyorlar.
      Biz duygusalız o ayrı mesele.
      Demek istemiştim ki söz konusu bir anne iken insan görevini bırakmıyor da Colman keyfine işini yapmıyor. Futbola duygusal bakmasına gerek yok.
      Kendimi anlatamıyor hissettim.(:

Yorum

• Haketten cok abartmaya basladi...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• eee colman efendi bakalım sonuç nereye varacak

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Daha demin haberlerde fb gs ve bjk'nin bugün kampa girdiği gördüm. Bizim takım niye Aralık 29'da toplandı anlayamadım ben. Çoğu futbolcu yılbaşını kampta geçirmek istemez herhalde.
            En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 02.01.2013, 15:33.

Yorum

• her sene böyle olmuyor mu?Buna kısaca kapris diyorlar HOCa kaprisi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha demin haberlerde fb gs ve bjk'nin bugün kampa girdiği gördüm. Bizim takım niye Aralık 29'da toplandı anlayamadım ben. Çoğu futbolcu yılbaşını kampta geçirmek istemez herhalde.
                  kac gundur bunu anlatamadik..herkes yanlis bir tek senol gunes dogru..
                  futbolcu kampa gec geliyorsa cezasi verilsin ama bu sacmalikta es gecilmesin.
                  sonra futbolcular niye hocayi sallamiyor..sallamaz tabii.
                  kendi egosuna yenik dusmus bir adami kim niye taksin..ceza verselerde
                  ceremesini yine takim cekiyor..futbolcu zaten essek yukuyle para aliyor.uc bes kurus onlara koymaz.
                  isleri bu noktaya vardirmadan futbolcularla iyi iliskiler kurmak lazim..
                  ama nerde..colman gec geldi..hemen hadim edelim kurtulalim.
                  nasilsa senol gunes'in kendisine karisan yok..basarisiz oldukca kiymete binen
                  tek adamdir senol gunes..
                  takim iki senedir gram top oynamaz sonra herkes colman mac seciyor
                  diye adami elestirir..iki senedir herkes mi mac seciyor..hoca da 17 haftadir
                  mac mi seciyor..anlamadim ben..

Yorum

• Colman kadro disi kalmayi hak etti bence, ayni sekilde Alan ile Henri'de.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Cezasını çekmeli hiç kuşkusuz.Madem bir kural konmuş ona uyacaksın bu kadar basit.

Ama öte yandan hakikaten kampı yılbaşından sonra toplasak daha mı iyi olur diye düşünüyorum bende.

Yorum

• Yönetimin bu konuda yaptığı en büyük hata , gitmek isteyen adamı göndereceksin. Gitmek isteyen adamı tutamazsın , hiçbiryerde tutamazsın. Real Madrid bile olsa gitmek isteyen adamı tutamazsın. Arsenal tutabildi mi Van Persie yi... Sözleşmesi sona ermesine 1 yıl kala da sözleşmesini yenileyeceksin. Yenilemiyor mu satacaksın. Taraftara çıkıp bizimle sözleşme yenilemiyor bizde zarar etmemek için sattık diyeceksin.
                        TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• ee takım kötü gidince 1 veya 2 gün önceden topluyorlar ne katıcaksa takıma bence zihinler boşaltılmalı reset atmalı arkadaş yoksa takımı zor toparlarsın teknik direktör hatasıdır bu açık ve nettir
                          https://www.saltanatmt2.com.tr/
                          https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                          https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Ilk yari adam gibi oynasaydilar, kampta yilbasindan sonraya birakilirdi, ama ilk yarida cok kötü bir performans ortaya koydular, hemen hemen hepsi.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ilk yari adam gibi oynasaydilar, kampta yilbasindan sonraya birakilirdi, ama ilk yarida cok kötü bir performans ortaya koydular, hemen hemen hepsi.

..
                              Şampiyon olduğumuz sezon da devre arası kampı yılbaşından önceydi yanılmıyorsam.Yani bunun performansla bir alakası yok Şenol hocanın adeti böyle.

Yorum

• kamp tarihi Senol Günesin hatasi.Yilbasindan sonra toplasaydi biyeri mi eksik kaliyordu.bugüne kadar kampta kosmaktan fazla ne yaptilar.bir yalan uydurdular takim olmak mis bunlardan takim felan olmaz.bu kadar düz ve vasat oyunculardan bir halt olmaz.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X