Seneye gelirsin herhalde...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Gustavo Colman ilk geldiği günden beri Trabzonsporun en iyi en önemli futbolcularındna bir tanesi olmuştur bende kabul ediyorum ama memleketinden dönmesinde her zaman rötar olması kesinlikle kabul edilebilir bir mesele değildir iyi bir teklif gelirse gönderilsin biliyorum yeri zor dolar onun için öz evlat alacaksın yok mu vardır neden olmasın arayacaksın ki bulacaksın
Yorum
-
% yıldır bizde..Allah aşkına şampiyon olduğumuz sene gösterdiği performansı genele yayabildi mi?Batalla kadar olabildi mi misal?Maç seçer,top kaybeder basmaz,kamplara katılışı olaydır.Kardeşim babanın hayrına oynamıyprsun..Gideceksen gideceğim de ve git..
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyon olduğumuz sezon da devre arası kampı yılbaşından önceydi yanılmıyorsam.Yani bunun performansla bir alakası yok Şenol hocanın adeti böyle.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Kesinlikle Colmanı savunmak gibi bir niyetim yok ama birde onun tarafından ve hatta geç katılan Henrique ve Alanzinho tarafından düşünün olayı. Adamlar burdan İstanbula, İstanbuldan Amsterdam yada Londra bir aktarma daha. Ordan Kendi ülkelerinin başkentine, ordanda kendi yaşadıkları şehire. En iyi şartlarda 24 saat, jetlag, yorgunluk vs. Geçen senede aynı şeyler oldu. Yine kampa geç katılmışlardı.
Antalyada en erken kampa başlayan takım biziz. Sene başındada öyleydi. Ne oldu? çokmu süper kondüsyon yaptık. 29 unda değilde 2 veya 3 ocakta toplasan adamları kümemi düşeriz. bu adamlar yabancı, Aralık 24 te Noel var, önemli bu adamlar için, sonrada Yılbaşı. Bu adam ailesi ile dostları ile Noelini Yılbaşısını kutlasa öyle gelse moral motivasyon açısından daha iyi olmazmı. Antremanlarda daha istekli arzulu çalışkan olmazmı. Futbolcuları takıma küstürmekte üstüne yok Şenol Hoca. Diğer takımların hepsi 2 yada 3 ocakta başladılar kamplarına. Hadi göreceğiz bu extra 4 günde takıma nekadar kondüsyon yüklediğini.
Ben oyuncuların hiçbirinin Şenol Hocayı sevdiğini, ona saygı duyduğunu, yada onu dinlediğini zannetmiyorum. Yazık, takımı bitirdi....
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de bu adam GS maçından önce gitti zaten Arjantin'e...
Daha ne anlayışı gösterilecek ki ?...
Yorum
-
Colman yapar! Bu takımın her şeyi o! Efsane o!
Gelirken Jaja'yı da getir hacı. Alkollü olsun... vişnevotkavişnevotkaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman yapar! Bu takımın her şeyi o! Efsane o!
Gelirken Jaja'yı da getir hacı. Alkollü olsun... vişnevotkavişnevotka...
Yorum
Yorum