Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Gunes'in yaptigi su hareketi savunma cabalari Senol Gunesin hakli oldugundan degil de olaydan pay cikar mi umudundan kaynaklaniyor sanki. .

Yorum

• İlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi
      Colman neden 2 gün erken gitti?!?? Baldzinin dügünü falan mi varmis, sakat adam 2 gün erken izine gitti diye cok büyük ayricalik yapilmis havasi yaratiliyor, bende almanyada kurban, ramazan bayraminda rapor alip gitmiyorum ise ayip mi, günah mi? Vb
      Rapor alıp gitmiyorsan ayıp bence.

Adamların resmi tatillerinde " bu benim bayramım değil " deyip çalışıyorsan o ayrı..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Gönderilmesi gereken ilk kisi.
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• İlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi
          Almanyada kac milyon müslüman var?!?! Bu kadar müslûmanin dini bayrami hica sayilirsa, onlarin yaptigi en büyük ayip budur yani, neydi anahtar kelime entegrasyon, e bizde asimile olmayalim diye ugrasmayalim mi?!? Ayrica onlarin bayraminda biz calissak, onlara zarar olur, her gün 2 kati fazla yazar calistigin yere
          Benim bayramımda kaçarım, onlarınkini istemem yan cebime koy. Nasıl işine geliyorsa yani..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Colman maç falan seçmiyor net(bu bana göre tabii) istikrarsız futbolcu. Kapasitesinin tavanı çok yüksek, ligin yıldız oyuncularından; ama tabanı da o "tavana göre" epey düşük. Şu haliyle bile şöyle düşününce takımdaki 1 numaralı oyuncum olur orası ayrı.

Colman bence 2010-2011 sezonunda iyi değildi. Kendine göre iyi değildi çünkü önliberoya geçmişti. Adamın en iyi maçları ileri sarkık oynadığı maçlar. Önlibero'da ağırlığı yüzünden hapsoluyor o bölgede. Gol asist şut istatistikleri dibe vurdu ki bu adam yanlış hatırlamıyorsam 2009'da sadece ilk yarıda 9 gol atmıştı. 2 senedir doğru dürüst top oynadığı yok. Hele bu sezona başlangıcı, Videoton maçının ilk yarısında bir oyunu var rezalet, sakatlığı, dönüşü derken tamamen kayıp.

Ceza konusunda... Gelmezsen yersin cezayı arkadaş bu kadar basit Uçaktayken konmadı bu kural, biliyordu daha önceden.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tolga'nın annesi yoğun bakımda can savaşı verirken o adam kalesinde idi.
              Colman'ın izinsiz bu tavırlarının savunulacak bir yönü yok.
              Diğer konular tartışılır elbet.

Yorum

• colmanı savunanları cidden anlamıyorum...

klupten değil futbolcudan yöne olursanız futbolcu kampada gelmez maddede koydurur vs.vs.

Yorum

• hacım bi saçını kestir, değişiklik iyi gelir...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga'nın annesi yoğun bakımda can savaşı verirken o adam kalesinde idi.
                    Bir an anneme birşey oldu sandım Üstüme alındım valla .

Yapmayın böyle şeyler . . .
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• gs dahil herkese satılabilir
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Kulüpte futbolcu yönetimi 0(sıfır) hal böyleyken ben futbolcuya kızamıyorum..

Yorum

• Bu sene ne katkı vermişte tatilini uzatıyor beyfendi ilk olarak senin gelip ikinci yarıya hazır olman lazım..

Yorum

• Keşke böyle bitmeseydi.

Yorum

#7 Óscar René Cardozo Marin
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

Tolga'yla elin gavurunu kıyaslayamazsın. Yani duygusal bağlamda kıyaslayamazsın. Tolga bu takımın kaptanı, taraftarın sevgilisi, öz Trabzonspor'lu, en hasından. Bizim gibi beşikten mezara onun Trabzonsporluluğu. Trabzonspor'un bir golüne dünyaları verecek cinsten.

Elin gavurunda bu hissiyatı, duyarlılığı oluşturman inanılmaz zor bir durum. He dillere pelesenk olmuş 'profosyonellik' olayı devreye giriyor burada. Colman'da bu durumu geldiği günden beri tartışıyoruz zaten.

Yaptığının anlaşılır bir tarafı yok, yani normal bir kulüp olduğumuzu varsayarsak. Ama Trabzonspor teknik ve idari açıdan elle tutulur hiç bir tarafı olmayan şekilde yönetiliyor, yazık oluyor bizlere.
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Çalışıyor...
                                X