Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen beni yanlış anlamışsın.Ben diyorum ki Colman 1 oynar 5 maç yatar. Sen diyorsun ki Colman 5-6 maçta sadece 1 maç sönük. Yani sen diyorsun ki 5 oynar 1 yatar. İşte bende diyorum ki önümüzde 3 maç daha var. 3 maç üstüste oynasın bakalım.
    Tamam işte ikimizde ayrı kutuplardayız.Senin Colman'dan beklentin çok ama çok abzürt.Gerçekçi bakmak gerekir olaya diyorum.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akşam maçı izlemedim ama Colman klasik numarasını gerçekleştirmiş Yorumlardan bunu anlıyorum harikasın vs. 1 maç oyna 5 maç yat. Önümüzde 3 playoff maçı daha var. 3 maç üstüste oynasın bakalım harikada görelim.Ben bu başlıktan özür dileyeceğim. Yoksa her zaman dediğimi tekrar edeceğim. Şu mevkiye adam gibi birini getirin !
      Bu yorum şaka gibi dünyanın hangi futbolcusu her maç üst düzey performans gösterebiliyor ki?
      Real Madrid-Bayern ilk maçını izledin mi? İlk maçta gördüğüm en berbat Ronaldo vardı hiç o kadar kötü oynadığını görmemiştim mesela.
      Futbolcular robot değil insandır her maç aynı kondisyon seviyesinde olamayabilir, aynı şekilde konsantre olamayabilir, hiçbir şey tv başından izlediğimiz gibi olmuyor, bazen saha içinde ki en ufak bir diyalog bile futbolcunun konsantresini dağıtıp maçtan koparıyor , örnek vermek gerekirse İnönü maçında Zokora'nın Fernandes'i diyaloğuyla önce kafadan bitirip sonra kitlemesi..

Benim gördüğüm ise Burak'ın oynamadığı maçta Colman gole her zaman en yakın isimdir zira kale önüne kadar gelip şut çekmeyip topu Burak'la buluşturma isteği oluyordu kendisinde. Dün ise ilk önce ortadan kaleyi yokladı sonrasında gollerini yazdı, ilk geldiği yıllara dönüş yaptı sanki.. Maçtan önce Colman bu maçta 1 gol 1 asist yapar demiştim buna çok emindim ama öyle olmadı asist düşündüğümü gole çevirdi

10 NUMARA Adriandan alınıp GUSTAVO COLMAN'A Verilsin diye kampanya başlamış )
      En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 29.04.2012, 18:15.
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• Colman, gağassarayı sever
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yorum şaka gibi dünyanın hangi futbolcusu her maç üst düzey performans gösterebiliyor ki?
          Real Madrid-Bayern ilk maçını izledin mi? İlk maçta gördüğüm en berbat Ronaldo vardı hiç o kadar kötü oynadığını görmemiştim mesela.
          Futbolcular robot değil insandır her maç aynı kondisyon seviyesinde olamayabilir, aynı şekilde konsantre olamayabilir, hiçbir şey tv başından izlediğimiz gibi olmuyor, bazen saha içinde ki en ufak bir diyalog bile futbolcunun konsantresini dağıtıp maçtan koparıyor , örnek vermek gerekirse İnönü maçında Zokora'nın Fernandes'i diyaloğuyla önce kafadan bitirip sonra kitlemesi..

Benim gördüğüm ise Burak'ın oynamadığı maçta Colman gole her zaman en yakın isimdir zira kale önüne kadar gelip şut çekmeyip topu Burak'la buluşturma isteği oluyordu kendisinde. Dün ise ilk önce ortadan kaleyi yokladı sonrasında gollerini yazdı, ilk geldiği yıllara dönüş yaptı sanki.. Maçtan önce Colman bu maçta 1 gol 1 asist yapar demiştim buna çok emindim ama öyle olmadı asist düşündüğümü gole çevirdi

10 NUMARA Adriandan alınıp GUSTAVO COLMAN'A Verilsin diye kampanya başlamış )

Vallahi bu kampanya için flama bile taşırım çok ciddiyim Zokora'ya defansif diyoruz ama savunma çok hataya açık futbolculardan kurulu olduğu için Zokora geride kalma mecburiyetinde.Bu tarz bir dripling yeteneğine sahip olan adam hücumu bilmiyor veya yetersiz biliyor olamaz bence.

Forvet arkasına Olcan'ı koyacağına Colman'ı koyarsın, yerine de Orta Saha'ya adam akıllı bir adam koyarsın ki benim gönlümden Alper geçiyor mevcut kadrodaki hayalim gerçekleşmiş oluyor

Al sana çift yönlü hem orta alan hemde hücum hattı.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Siz hepiniz ben tek!

Alex açıklama yapmış , ligin en iyi oyuncusu Gustavo Colman demiş.
            En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 29.04.2012, 18:53.
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• Bence de 10 numara Colman'a verilmeli.

Yorum

• Bundan sonra orta sahanın önünde oynasın bu adam.

Yorum

• 10 numara colman'a yakışır ya

10
                  COLMAN ooouuuuv
                  ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                  NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• oy aman oyy az önce colman ile aykutun ne farki varki kardesim diye bagiran bir mesaj okudum cok karmasik duygular yasiyorum su anda

Yorum

• Seneye Colman'ın etrafına kurmak lazım takımı,

Daha fazla sorumluluk verilmeli kaptanlık 2. kaptanlık vs.

Adam değerli olduğunu hissetmeli.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oy aman oy! Az önce; "Colman ile Aykut'un ne farkı var ki kardeşim?" diye bağıran bir mesaj okudum. Çok karmaşık duygular yaşıyorum şu anda.
                        Ne?!
                        Günün Eğlencesi başlığında mı yazıyordu?

Yorum

• İyi oyuncu ben seviyorum hem de efendi....Bazen sıkıyor ama iyi niyetli sadece kapasite meselesi...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Zaman zaman kötü oynasada en istikrarlı oyuncularımızdan birisi...

Son maçta yenilgiyi azmedemeyen tek adamdı.....

Herkes onun hırsının yarısıyla oynasa Gsye yenilmezdik hatta yenerdik...
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasıl bir futbolcu olduğu oynadığı değil, oynamadığı maçta belli oluyor.
                              Başlığın özeti budur.

Yorum

• alper yada o tarz bir oyuncu alınarak colmanı 10 numara pozisyonunda kullanabiliriz.Daha faydalı olacaktır
                                Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X