İlk olarak slmn tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam maçı izlemedim ama Colman klasik numarasını gerçekleştirmişYorumlardan bunu anlıyorum harikasın vs. 1 maç oyna 5 maç yat. Önümüzde 3 playoff maçı daha var. 3 maç üstüste oynasın bakalım harikada görelim.Ben bu başlıktan özür dileyeceğim. Yoksa her zaman dediğimi tekrar edeceğim. Şu mevkiye adam gibi birini getirin !
Real Madrid-Bayern ilk maçını izledin mi? İlk maçta gördüğüm en berbat Ronaldo vardı hiç o kadar kötü oynadığını görmemiştim mesela.
Futbolcular robot değil insandır her maç aynı kondisyon seviyesinde olamayabilir, aynı şekilde konsantre olamayabilir, hiçbir şey tv başından izlediğimiz gibi olmuyor, bazen saha içinde ki en ufak bir diyalog bile futbolcunun konsantresini dağıtıp maçtan koparıyor , örnek vermek gerekirse İnönü maçında Zokora'nın Fernandes'i diyaloğuyla önce kafadan bitirip sonra kitlemesi..
Benim gördüğüm ise Burak'ın oynamadığı maçta Colman gole her zaman en yakın isimdir zira kale önüne kadar gelip şut çekmeyip topu Burak'la buluşturma isteği oluyordu kendisinde. Dün ise ilk önce ortadan kaleyi yokladı sonrasında gollerini yazdı, ilk geldiği yıllara dönüş yaptı sanki.. Maçtan önce Colman bu maçta 1 gol 1 asist yapar demiştim buna çok emindim ama öyle olmadı asist düşündüğümü gole çevirdi
10 NUMARA Adriandan alınıp GUSTAVO COLMAN'A Verilsin diye kampanya başlamış)
En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 29.04.2012, 18:15.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yorum şaka gibi dünyanın hangi futbolcusu her maç üst düzey performans gösterebiliyor ki?
Real Madrid-Bayern ilk maçını izledin mi? İlk maçta gördüğüm en berbat Ronaldo vardı hiç o kadar kötü oynadığını görmemiştim mesela.
Futbolcular robot değil insandır her maç aynı kondisyon seviyesinde olamayabilir, aynı şekilde konsantre olamayabilir, hiçbir şey tv başından izlediğimiz gibi olmuyor, bazen saha içinde ki en ufak bir diyalog bile futbolcunun konsantresini dağıtıp maçtan koparıyor , örnek vermek gerekirse İnönü maçında Zokora'nın Fernandes'i diyaloğuyla önce kafadan bitirip sonra kitlemesi..
Benim gördüğüm ise Burak'ın oynamadığı maçta Colman gole her zaman en yakın isimdir zira kale önüne kadar gelip şut çekmeyip topu Burak'la buluşturma isteği oluyordu kendisinde. Dün ise ilk önce ortadan kaleyi yokladı sonrasında gollerini yazdı, ilk geldiği yıllara dönüş yaptı sanki.. Maçtan önce Colman bu maçta 1 gol 1 asist yapar demiştim buna çok emindim ama öyle olmadı asist düşündüğümü gole çevirdi
10 NUMARA Adriandan alınıp GUSTAVO COLMAN'A Verilsin diye kampanya başlamış)
Vallahi bu kampanya için flama bile taşırım çok ciddiyimZokora'ya defansif diyoruz ama savunma çok hataya açık futbolculardan kurulu olduğu için Zokora geride kalma mecburiyetinde.Bu tarz bir dripling yeteneğine sahip olan adam hücumu bilmiyor veya yetersiz biliyor olamaz bence.
Forvet arkasına Olcan'ı koyacağına Colman'ı koyarsın, yerine de Orta Saha'ya adam akıllı bir adam koyarsın ki benim gönlümden Alper geçiyor mevcut kadrodaki hayalim gerçekleşmiş oluyor
Al sana çift yönlü hem orta alan hemde hücum hattı.9 # Osvaldo'
Yorum
-
En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 29.04.2012, 18:53.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOy aman oy! Az önce; "Colman ile Aykut'un ne farkı var ki kardeşim?" diye bağıran bir mesaj okudum. Çok karmaşık duygular yaşıyorum şu anda.
Günün Eğlencesi başlığında mı yazıyordu?
Yorum
-
.....
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl bir futbolcu olduğu oynadığı değil, oynamadığı maçta belli oluyor.
Yorum
Yorum