Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman gitsin, Alper gelsin daha iyi. =))))))))))))))))))))))

Yorum

• Colman'ı satıp Alper'i alanlar vardı nereye gitti? 1 Colman'ı 10 Alper'e değişmem.
      Bu adam yeter ki kazanmak istesin nefesi kesilene kadar mücadele eder. Bu adam forvet arkası oynasın ve inancı yerinde olsun her sezon en az 10 gol 10 asisti olur.
      Adamsın Colman , gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşların gibi gs forması giyip sırıtmadın mağlubiyet aldıktan sonra çok üzüldün.
      Tek kelime Arjantin'li has Trabzonspor'lusun!
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Çetocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çekin Şu Adamı Forvet Arkasına Bulun bir tane Zokoranın yanına adam gibi bir oyuncu tranferde gereksiz
        Hay ağzına sağlık renktaş.Bende aynısını düşünüyorum.

Maç öncesi sadece büyük maçlarda oynuyor, maç seçiyor diye ağzında Colman'ı iyi bir ücretle gönderelim laflarını geveleyenler yine yok.Ama Tolga'nın başlığı takdire şayan.Bilmem kimin kredisiyle, bilmem hangi maçın kredisiyle oynuyormuş.

Colman sadece büyük maçlarda iyi oynuyormuş.Oynasın bize yeter.Colman normal performansıyla oynadığı zaman da her zaman iyi bir futbolcu.Mesela bir Alanzinho değil ki.

Yok biz ticari düşünüyoruz diyorsak ticari boyutuna bakalım.Bir düşünelim sezon içinde zaten 6 tane hatta ligdeki konumuna göre 3-4 maç daha eklesek buna Avrupa maçlarını da eklesek aşağı yukarı 20 maç var.

Colman bu maçların 10 tanesinde sizin tabirinizle oynasa ligdeki gelir bakımından söyleyeyim 7.5 M TL kazanıyoruz.Her sezon 2.5 M'u Colman'ın yıllık maaşına gitse bu kulübe 5 Milyon TL kazandırmış olmaz mı ?

5 senelik sözleşmeden 25 Milyon TL yapar ki biz Colman'ı şu an satsak taş çatlasın 7-8 Milyon € alırız.Nerden baksak zarar ederiz ?

Skor taraftarlığını geçtim forumda yeni yeni şeyler öğreniyorum gerçekten.Kötü zamanda çıkıp sövenler olurdu onlar da ben dedim demek için söylerdi.Ama artık Trabzonspor'u kendi kölesi gibi görenler var.İstediği olmayınca gördüğü her yerine saldıran kendini Trabzonspor'dan üstün görenler var.

Umuyorum düzeliriz.
        En son Tolga tarafından düzenlendi; 29.04.2012, 03:05.
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hay ağzına sağlık renktaş.Bende aynısını düşünüyorum.

Maç öncesi sadece büyük maçlarda oynuyor, maç seçiyor diye ağzında Colman'ı iyi bir ücretle gönderelim laflarını geveleyenler yine yok.Ama Tolga'nın başlığı takdire şayan.Bilmem kimin kredisiyle, bilmem hangi maçın kredisiyle oynuyormuş.

Colman sadece büyük maçlarda iyi oynuyormuş.Oynasın bize yeter.Colman normal performansıyla oynadığı zaman da her zaman iyi bir futbolcu.Mesela bir Alanzinho değil ki.

Yok biz ticari düşünüyoruz diyorsak ticari boyutuna bakalım.Bir düşünelim sezon içinde zaten 6 tane hatta ligdeki konumuna göre 3-4 maç daha eklesek buna Avrupa maçlarını da eklesek aşağı yukarı 20 maç var.

Colman bu maçların 10 tanesinde sizin tabirinizle oynasa ligdeki gelir bakımından söyleyeyim 7.5 M TL kazanıyoruz.Her sezon 2.5 M'u Colman'ın yıllık maaşına gitse bu kulübe 5 Milyon TL kazandırmış olmaz mı ?

5 senelik sözleşmeden 25 Milyon TL yapar ki biz Colman'ı şu an satsak taş çatlasın 7-8 Milyon € alırız.Nerden baksak zarar ederiz ?

Skor taraftarlığını geçtim forumda yeni yeni şeyler öğreniyorum gerçekten.Kötü zamanda çıkıp sövenler olurdu onlar da ben dedim demek için söylerdi.Ama artık Trabzonspor'u kendi kölesi gibi görenler var.İstediği olmayınca gördüğü her yerine saldıran kendini Trabzonspor'dan üstün görenler var.

Umuyorum düzeliriz.
          Emin ol o taraftar adı altında gezinenler hiçbir zaman düzelmez düzelmeyecekler, klavye başında delikanlılık yapmak , teknik direktör ve futbolcu olmak son yılların modası zaten
          En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 29.04.2012, 17:54.
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Akşam maçı izlemedim ama Colman klasik numarasını gerçekleştirmiş Yorumlardan bunu anlıyorum harikasın vs. 1 maç oyna 5 maç yat. Önümüzde 3 playoff maçı daha var. 3 maç üstüste oynasın bakalım harikada görelim.Ben bu başlıktan özür dileyeceğim. Yoksa her zaman dediğimi tekrar edeceğim. Şu mevkiye adam gibi birini getirin !
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forvet arkasi oynamali bu adam.
              Aynen
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ne biz nede colman yaninda oynayan o ruhsuzlari hak ediyor
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Dün mücadele eden nadir oyunculardansın.Teşekkürler Colman senin yerin ayrı...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akşam maçı izlemedim ama Colman klasik numarasını gerçekleştirmiş Yorumlardan bunu anlıyorum harikasın vs. 1 maç oyna 5 maç yat. Önümüzde 3 playoff maçı daha var. 3 maç üstüste oynasın bakalım harikada görelim.Ben bu başlıktan özür dileyeceğim. Yoksa her zaman dediğimi tekrar edeceğim. Şu mevkiye adam gibi birini getirin !

Bana dünyada oynadığı tüm maçlarda kusursuz, savaşan, istekli, görevini aksatmadan yapan 6. futbolcuyu söyle dediklerinde haklısın.

Bunu yapabilen oyuncular Colman gibi 5-6 maçta 1 sönükleşmiyor bu doğru çünkü bulundukları yer bir futbol TAKIMI.Takım oyununa yansıyınca göz önüne çok batan hatalar sıklaşmıyor renktaş.

Ama dediğim gibi 6. oyuncuyu söyle tezinde haklısın.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Elimizde doğru dürüst kaç futbolcu kaldı ki?
                      Bari bu adama dokunulmasın.

Yorum

• Verdiğin mücadele için seni ayakta alkışlıyorum Colman. Böyle mücadele et canımı ye. Dün akşam ayakta kalan ender oyuncularımızdandın. Hep böyle devam.

Ayrıca dediğiniz gibi şu adamı forvete yakın oynatsınlar artık Allah aşkına. Bu adamın gol atamamasının nedeni ofansa çok uzak oynuyor olması. Dün akşam gördük ki ilerde çok yararlı olabiliyor. 2 sene önce ki gibi.

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana dünyada oynadığı tüm maçlarda kusursuz, savaşan, istekli, görevini aksatmadan yapan 6. futbolcuyu söyle dediklerinde haklısın.

Bunu yapabilen oyuncular Colman gibi 5-6 maçta 1 sönükleşmiyor bu doğru çünkü bulundukları yer bir futbol TAKIMI.Takım oyununa yansıyınca göz önüne çok batan hatalar sıklaşmıyor renktaş.

Ama dediğim gibi 6. oyuncuyu söyle tezinde haklısın.
                          Sen beni yanlış anlamışsın.Ben diyorum ki Colman 1 oynar 5 maç yatar. Sen diyorsun ki Colman 5-6 maçta sadece 1 maç sönük. Yani sen diyorsun ki 5 oynar 1 yatar. İşte bende diyorum ki önümüzde 3 maç daha var. 3 maç üstüste oynasın bakalım.
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bir de dün akşam selçuka a yaptığın faul için ayrıca teşkkür ederim sana Colman. Adamsın!

Yorum

• Nasıl bir futbolcu olduğu oynadığı değil, oynamadığı maçta belli oluyor.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir de dün akşam selçuka a yaptığın faul için ayrıca teşkkür ederim sana Colman. Adamsın!
                                Aynen!!

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Yükleniyor...
                                X