Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haberi fanatik yapmış inansak mı gerçi Ulaş Özdemir'de doğrulamış ama?
    Olcan sizce Elazığspor gibi bir takıma karşı ilk 11de başlayamayacak kötü bir futbolcu mudur?(Hazır olmamasına rağmen)
    Adrian ?

Ben kadroya alınmayan,yedek bekleyen oyuncuların Videoton maçında oynayacağını düşünüyorum.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• Çocuğunun eğitimi konusunda Colman haklıdır ve gitmek isterse de kendisine kolaylık sağlanmalıdır.O kadar emek verdi bu takıma.Kupalar kaldırdı.Çok sevdiğim bir oyuncu ama sonuçta haklı.Lanet olsun şu yabancı dilde eğitim veren okula da bir yapamadılar şundan Trabzon'a
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence Colman vieoton maçı için dinlendirilmiştir....

kendisinin 2 yıl daha mukavelesi var diye biliyorum....

Yani Selçuk gibi parasız ya da burak gibi gitmeyecek alınamayacak....
        Söz. Bitişi : 31.05.2016
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Lig tv'nin son dakika haberine gore antremani terketmis.
          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Trabzonspor'da Colman kirizi giderek daha büyük bir hal alıyor. Arjantinli oyuncu son olarak antrenmanı terketti!

Akşam antrenmanı sırasında bir anda sinirlenerek formasını çıkaran Colman, izinsiz bir şekilde antrenmanı bıraktı. Kendisini durdurmak isteyen Şenol Güneş'i de dinlemeyen Arjantinli orta saha oyuncusu, doğrudan soyunma odasına gitti.
            #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• kardeşim bu adamın derdi nedir adam mı öldürmüş 100bin euro ceza verildi
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yolun açık olsun...
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Olay tezgah sanki ama kokusu çıkar yakında.
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Hayır Can Karyağdı'nın söyledikleri çok ilginç. Durduk yere formasını fırlatıp ergen kızlar gibi koşarak uzaklaşmış. Topları tekmelemiş vs... Ulan Teofilo bile öyle yapmadı.

Bazı saçmalıklar var bu işin içinde.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Formanın idmanda işi ne ? Düşünemiyoruz da artık..

Yorum

• Önümüzdeki macta elimizden geleni yapmaliyiz taraftar olarak. Maratona büyük bir sekilde "Colman takimda kal" gibi bir pankart acmamiz lazim. Colmanin gidisi digerleri gibi olmaz. En az Sadri Sener veya Senol Günesin gitmesi gibi bir etki yapar.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kesinlikle tezgah var gerçek nedeni nedır bu olayın Allah aşkına doğru olanı söyleyin spekülasyon çıkarmadan konuşalım ...konu nedir. ( kdv lerı yapıyorum zaten yoğunuz beynimi işe veremıyorum bu ne yaaa )
                            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                            [/COLOR]

Yorum

• ben bir tek şey düşünebiliyorum

şenol hocanın dediği; bu yıl zor geçeçek....

başka bişey değil olanlar çok saçma çünkü

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formanın idmanda işi ne ? Düşünemiyoruz da artık..
                                Yahu forma dediği antrenman üstü işte...

Twitter hesabı olan üyelerimiz, @Trabzonspor 'u mention yaparak Colman konusunda açıklama talebinde bulunmalı. Komuoyu oluşturursak, bilgi sahibi de olabiliriz.
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 27.08.2012, 19:51.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X