Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu ceza alanına girmeli.Bugün Barcayı seyrettiğimde biz neden böyle sağ bekleri sol bekleri vs ceza alanına sokamıyoruz dedim
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Takımın içine ediyor resmen niye oynuyor bu haliyle anlamıyorum.Sürekli çalım yiyor sürekli pas hataları...

Yorum

• Topu alana kadar tango yapmayı bırakması lazım...

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah geçen sezon yaptığı gibi erken tatile çıkmak için kasıtlı kart görmez...
        Eh pek de yanıldık sayılmaz...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Rezaletsin Colman. Şu maçta oynadığın topa bak. Beceriksizlik ve umursamazlığın adı maç seçme olmuş. Overrated denilen şeyin ta kendisisin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 20 Milyon Euro'dan aşağı giderse zarar ederiz...
            Bordomavi.net

Yorum

• saydirin saydirin. COlman oynamasin atak yapamayalim daha iyi degil mi ?
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• bayan arkadaşlar alınmasın ama bugün kız gibi oynadı desek yeridir, hadi takımı ileri taşımayı geçtik rakibe basma bile basmadı....

Yorum

• Ligin en önemli kar$ila$masinda bu kadar kötü oynamana anlam veremedim gercekten...SEN takimin beynisin...UNUTMA!
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Colman ne yaparsa yapsın gözümde yeri değişmiyor. Nedense bu adamın bi çekimi var bende.. Kaliteli futbolcu olduğuna inanıyorum ama bu istikrarsızlık olayına bi son ver artık be Colman. Maç seçiyorsanda bu maçı nasıl seçmedin anlam veremiyorum..
                    Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      saydirin saydirin. COlman oynamasin atak yapamayalim daha iyi degil mi ?
                      Bir tane olumlu hareketi yok bu adamın.Bir kere top çaldımı.Hani kız gibi oynuyor diyorlardı gerçekten kız gibi

Yorum

• bu adamı bu seferde erken tatıle gönderen olursa önce kendi gitsin...disiplin daaaaaaa!!!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          20 Milyon Euro'dan aşağı giderse zarar ederiz...
                          bence ihaleye verelim belki kar ederiz,hem 20 milyon euro az değil mi?,üzerine 15 daha koyup wesley sneijder veya alternatif olarak arjen robben alınır beee...
                          her zaman dıyorum bu adam bu kadar daha fazla yol kat edemezzz...
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• bu forumda futbol bilgisi olan cok az insan var.
                            Bu adamin savunucak tarafi yok

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu forumda futbol bilgisi olan cok az insan var.
                              Bu adamin savunucak tarafi yok
                              Bu adam benim resmen idolüm gibi birşeydi.Ama şu haliyle gerçektende hiçbir takımda oynayamaz

Yorum

• Bu maçın açıklaması olamaz Colman, bu kadar rezil bir oyun ortaya koymaya hakkın yok.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X