Colman gibi adeta bulutlar üstünde top oynayan yumuşak ve oldukça ağır bir adamın bizde işi yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErken tatil için kart görmediyse ben birşey bilmiyorum,şu adama verilen değer Tolgaya verilseydi varya,çok şey yazasım var ama yazmıyorum Trabzonspor düşmanı oluyorum sonra...
Yorum
-
Çarşamba günkü maçtan sonra iki haftalık bir ara var, ne kadar izin verilecek yurt dışı izni olacak mı bilmiyorum ama Colman gidecekse Ordu maçından sonra gitmeli. Geçen sene kötü bir niyetin olmadığını düşünmüştüm ama bu kadar tesadüf olmaz herhalde.
Yorum
-
bu takımda hala vazageçilmez
takımdaki futbol kalitesi düşünce colmanın performansıda düştü bu normal.
yanında ilerde top atabileceği pas yapabileceği futbolu bilen adamlar olması lazım
geçen seneki performansına ulaşamama sebebi buSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Bu adamin yeri forvet arkasi ama biz ondan bir Xavi yaratmaya calisiyoruz. O herkesi kendine hayran biraktigi ikinci Inter macinda dikkat ettimde en cok o bölgede oynamisti...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum