Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colman takımda kalırsa ve ücreti de mantıklı bir düzeye getirilirse selçuktan çok daha iyi olacağını düşünüyorum ben de...

Yorum

• Bu sene önceki senelerden çok çok daha iyi olucak diye düşünüyorum öyle olmak zorunda
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• arjantinli bu sene tango zamanı......

Yorum

• Bugünki idmandan. Yüzü gülüyor.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Colman'ı idmanda görünce hem de yüzündeki o gülümsemeyle ben de mutlu oldum valla
            -1461 TRABZON-

Yorum

• galiba ilk defa kampa geç katılma sıkıntısı yaşamıcaz.hoşgeldin colman
              TRABZONSPOR

Yorum

• Sadece tahmin
                Bu sene Şenol Hocanın kadrosunun en stratejik elemanı olacak...
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Vaay koçuum.. Colman gelmiş, hoşgeldin Bu sene senden yüksek bir performans bekliyorum. En az 10 asist.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Herifsin la Colman,zamanında çıktın geldin idman yapıyorsun.
                    Valla çok mutlu oldum seni görünce,bir de gülüyor olman yokmu,mest etti beni.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Umut giderse kaptan adayı.

Yorum

• Gayet formda gözüküyor...
                        DRAGO GABRIC

Yorum

• Çok güzel haber.

Helal olsun be Colman

Yorum

• Haydi Colman!

Ustalık dönemin...

Yorum

• Colman bu sene Golman olabilir,
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Birkaç gün önce Tayfun Bayındır, bir TV programında Selçuk İnan'ı değerlendiriyordu. Bazı oyuncuların (örneğin Alex) tek başına ön plana çıkabileceğini ama bazı oyuncuların da ancak iyi bir partner ile bunu yapabileceğini söyledi. Selçuk'u da ikinci grup oyunculara dahil etti ve Selçuk'un bizde gösterdiği performansı büyük oranda Colman'a borçlu olduğunu söyledi. Dolayısıyla GS'de de aynı performansı gösterebilmesi için Colman gibi bir partnere ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Bence de doğru bir yorum. Colman'ın performansını bazen yeterli bulmasam da genelde her maçın en çok koşan adamı oluyor bizim takımda. Bence pres özelliği, Umut'tan sonra en iyi olan oyuncumuz. Bu sene daha defansif bir oyuncu olan Zokora ile oynayacağından Ersun Yanal dönemindeki gibi gole biraz daha yakın olacağını düşünüyorum. Maddi olarak iyileştirme yapıldığı da söylendi, inşallah bu moralle bu sene çok daha iyi bir Colman izleriz.
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X