Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyuncu hareketlerine tıkla.
    Transfer dönemi açılınca güncellenir ilk açtığın sayfada çıkan.
    2016 ise sıkıntı yok

Colman 2016 , Zokora 2015 ' e kadar kontratları varken Alper ' e enayi gibi 5 milyon vermedik diye yönetimi eleştirenler var .

Benim merak ettiğim bir başka soru ise Gustavo Colman ' ın Türk vatandaşlığına geçmesinin ihtimali varmıdır ? 4. senesi

Yorum

• Paşamız teşrif etmemiş daha Antalya kampına,maaşına zam yapın zam belki gelir.Seni bu takımda kabullenenlere iki kelam ederdim şurda ama sonra düşman oluyoruz.

Yorum

• Haberlere göre hem erken gitmisin tatile hemde zamaninda dönmüyorsun..
        Ayip be Colman..

Yorum

• Manisa maçında kesik yerse sürpriz olmaz...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• dün aksam döndü...allaha sükür....
            TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
            TRABZON / AYASOFYA MAH.
            HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Colman geç geldiğine göre Jaja'nın ruhu gelmiş demektir, umarım kendiside yakında gelir.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Bundan sonra ben diger futbolculardan birisi olsam her kampa gec gelirim.

Nedir bu kardesim böyle ya ??????!!!!!!!
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sadece 1 günse çok problem değil...Para cezasını basacaksın tamamdır...
                  Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Paşamız teşrif etmemiş daha Antalya kampına,maaşına zam yapın zam belki gelir.Seni bu takımda kabullenenlere iki kelam ederdim şurda ama sonra düşman oluyoruz.
                    Senin gibi kendini objektif Trabzonsporlu sanip her ikinci Oyuncuya/YÖneticiye/Teknik DIrektör laf atanlari kiniyorum.
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Beyler adam Arjantinden geliyor ha !

1 günlük müsade edin adama be ayıptır !
                      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                      #20 COLMAN

Yorum

• 1 güncük de feda olsun ona. Taaa nerelere gidiyor, ona da yazık. Kafası rahat olursa daha çok verim alınır.

Yorum

• pes 2012 oynarken arjantin milli takımında gördüm seni, inşallah gerçek olur.

Yorum

• Hayde Colman daha iyilerini yapabilecek kapasiteye sahipsin
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Arjantin'de doğdu, Trabzonlu oldu!
                              Helal olsun sana Gustavo Colman, Gustavo Colman ooo!

Stadlarda söylenebilir.
                              7

Yorum

• Allahtan !!! Gidip İstanbulda Eğlenmedin Colman !!

yoksa bugün sonradan bile oyuna giremezdin zira
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X