Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geldin geleli seni daima savundum be Colmandante, ama artik bende pes ettim...
    Bence gelicek sezon senin yerine saglam bi oyuncu alinmali, bu karar hem senin hemde bizim hayrimiza olicak gibi...

Bugün nedense bana cok yavas geldin yaaa, en cok ona sasirdim süratli olmadigini biliyordum ama bugün yavas cekime mc seyrediyor gibiydim...

Yorum

• Sol cizgide oynayamaz cünkü oranin adami degil.

Yinede kötü degildi.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• her maç aşırı baskı yiyor stili üstünlük kurmasına izin vermiyor,biraz dinlendirilmeli hatta alanzinho ilk 11 diye cırlıyor.

Yorum

• En azından mücadele etti ne diyim tek tesellim bu hemde sezonun ilk devresindeki en iyi adamlarımızdan birisi için bu yorumu yapmak üzücü

Yorum

• duzelecek duzelecek....
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Kaç maçtır kötü oynuyor. Ne yapıyosun Gustavo

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu düşüşe bir anlam veremiyorum. Haftalardır sürer mi yav, yönetimin ve teknik ekibin bu adamı karşılarına alıp konuşması lazım. Kötü yani çok kötü. Defansta yoktu, ofansta yok, neredeydi bu Colman?

Yorum

• Çok koşuyor dediğimiz Umut Bulut ilk yarı en çok koşan ilk beşte yok ama göklerde. Colman ilk yarının en çok çalışan ve koşan ismi ama yerlerde. Bu işte bir terslik var.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Şampiyonluğa gittiğimiz bu yolda yetersiz kalıyor

Yorum

• Sadri başkan devreye girip maaşını artırırsa yine eski formuna kavuşacaktır. tek sıkıntısı bu. yönetimin bu tür acemiliklerden vazgeçmesi gerek. çok şükür takım kazanıyor, kazandığını futbolcuna vereceksin. maalesef ticari futbolun kuralı bu.

Yorum

• Dün çıkana kadar yine en çok koşan futbolcumuzdu. Ve böyle kalmaya devam edecek. Fakat sezonun büyük kısmında arkasında süpürücü orta saha (Ceyhun, Sezer, Barış) olmadığı için geriye monte edildi(oldu). Dün arkaına Ceyhun gelince gayet iyi oynadı. Şenol hocanın Colman'ı kötü oynadı diye çıakrttığına ihtimal vermiyorum. Zirâ her aldığı topu 30 metreden kaleye vuran Jaja kadar kötü değildi. Taktik icabı çıktı. Alan girdi maçı kazandırdı.

Colman & Selçuk ikilisinin arkasına süpürücü bir orta saha, önüne de pas alabilecek hücum oyuncuları koy(a)madığımız sürece tam anlamıyla başarılı olmamız zor...

Bir diğer konu maaş... Eğer Colman maaşında yapılmayan iyileştirmeden dolayı oynamıyorsa -tıpkı Yattara'nın bir dönem yaptığı gibi- derhal yollanmalı. Aksi halde her zam almak istediğinde 6-7 maç bilerek oynamaz alır zammı. Heralde bunu bizden iyi bilen biri yoktur bu ülkede...
                        FxY

Yorum

• Colman ve Selçuk mücadele gücü yüksek oyuncular,dün colman yerinde oynamadı, sol tarafta çok etkili olamıyor bunu hep söylüyoruz. Hemen linç etmeye gerek yok, şampiyonluk yolunda her topçuya ihtiyacımız var bu takımdaTebrikler colman daha iyi olman ümidiyle

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri başkan devreye girip maaşını artırırsa yine eski formuna kavuşacaktır. tek sıkıntısı bu. yönetimin bu tür acemiliklerden vazgeçmesi gerek. çok şükür takım kazanıyor, kazandığını futbolcuna vereceksin. maalesef ticari futbolun kuralı bu.
                            Nerde kaldı profesyonel sözleşme?
                            Bordomavi.net

Yorum

• Savunulacak yanı yok, saklanıyordu dün adeta.. Olmadı..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Trabzonsporun en çok koşan oyuncusu vasattı,ama yine de belirli bir seviyenin üstündedir bana göre.Ve duran topları colman kullanmalı.
                                Şenol Güneş
                                Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X