Bence ğs maçında gayet iyi oynadı pas hataları dışında.Takım savunmasına katkısı çok fazla.Hücuma çok çıkmaması normal önünde Jaja,Burak,Alanzinho ve Umut oynuyor.Birde colman çıksa Selçuk tek kalacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Ligde Colman'dan daha iyi bir ortasaha oyuncusu yok Selçuk hariç. Çok çalışkan. Takımın mücadele oyununda başrolü oynayan isim. İlk zamanlarında ofansif ortasaha oynayan ve gayette başarılı olan bir isim Şenol Güneş ile harika bir dönüşüm geçirerek iki yönüde iyi oynayabilen daha çok defansif ağırlıklı oynayan bir ortasahaya dönüştü. Bana kalırsa bu yeni görevinde çok daha başarılı. Kendisine büyük sevgi ve saygı duyuyorum. Çok iyi bir futbolculuğun yanında çokta iyi bir insan. Harika bir ailesi var. Ve bizim şehrimize ailecek çok uyum sağladılar. Bir yabancıdan daha fazla ne isteyebiliriz ki. Kısacası Colman uzun yıllar bizle olacaktır.
Yorum
-
Rakibe müdahaleyi yapıyor, yıkıyor ve arkasına bakmadan oradan uzaklaşıyor.Bunu ligde ondan başka yapan yok.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum