Çok kötü değil ama çok iyide değili, Selçukta aynı ayarda olunca hücuma tam destek olamıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Ceyhun'un oynaması Colman'a yarar dedik ama öyle olmadı. Nerde oynadığını da pek anlamış değilim. Geçen haftaki performansından uzaktı. Hatta önceki sezonlarda attığı ince ara paslardan sonra bu maçta atmaya çalıştığı pasları görünce şaşıp kalıyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Günlerdir bekliyoruz, haftalardır bekliyoruz, aylardır bekliyoruz..
Yok arkadaş, eski Colman yok.
Yerine Ceyhun denenebilir birkaç hafta.. Bilmiyorum bana mı öyle geldi ama Colman oyundan çıkınca daha iyi oynadı sanki takım.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Bende Kaan'a üzülerek katılıyorum. Colman'da ciddi anlamda bir vasatlık var. Bu tip yorumlar kolay kolay yapmam. Ama gerçektende bildiğimiz, alışılagelmiş Colman bu değil. Bize iyi bir Colman lazım. İlk yarı önliberosuz oynayan tek takımdık ve Selçuk-Colman ikilisi izleyenleri hayran bırakıyordu. Şimdi yük hep Selçuk'un omuzlarına binmiş durumda. Colman'a ihtiyacımız var. İyi bir Colman'a tabii ki.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Ahmet Ağaoğluna göre Colman'a iyileştirme sözü verildiği halde bu yapılmamış ve Colman'ın bu tavrı büyük ihtimal bu yüzdenmiş.
Doğru mu bilmiyorum ama doğru ise yanlış yaptık. Ya söz vermiceksin ya da verdin mi yapacaksın ."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Beğenmiyor olsamda alternatifsizdir. Ne Ceyhun ne Sezer nede bu kadro içinde başka bir futbolcu Colman'ın alternatifi olamaz. Transfer döneminde yaptığımız en büyük hatadır bu mevkiye alternatif oyuncu almamamız. Bu yüzden çok olağanüstü durumlar haricinde ilk 11'de mutlak olması gereken bir oyuncu. Ama sezon sonu takımda kalması için bir neden göremiyorum. Daha iyisi bulunabilir.
Yorum
Yorum